folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar Güvenliği - Backdoorlar
linefolder Bilgisayarımı Farklı Şekilde Şifrelemek İstiyorum

Bilgisayarımı Farklı Şekilde Şifrelemek İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

slm müridler...öğrenci evinde kalıyorum.malumunuz bilgisayarım var..evdeki arklarında birinde bilg yok.bilgisayarımda şifre vardı aradı istedi.bende vermemezlik edemedim çünkü araya soğukluk girsin istemedim.

şimdi öyle bir şifreleme sistemine ihtiyacım var ki: bilgisayar her gün mailime bugün ki bilgisayara girebilme şifresi göndersin..bende bir pda var.maillerime ordan girip bakabilirim.derim ki bu günün şifresi bu açayım bilgisayarı..diğer arkadaşta bilgisayara girmek için her gün beni araması fln gerekecek.bu durumda cok konturu gideceği için beni aramaktan vazgecer diye umut ediyorum...

olay bu...aklınıza başka çözümler geliyorsa söyleyin lütfen..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

eğer bilgisi cok saglam degıl ıse daha once aklıma benımde gelen şeyi soyleyeyim.

Ekran koruyucu gibi simsiyah bir ekran düşün.Mouse ikonunun visible'ı yanı goruntusununde yasaklandıgını,Ayrıca CTRL+ALT+del kombinasyonunuda engelledıgımıze ve tam ekran olan form'u ekranın en üst katmanı anlamında ayarladıgımızda. tek bir textbox ile olayı cozebılırim diye düsündüm.Yazılan programın *.exe sini başlangıc klasorune yerlestirdiginde windows acılır acılmaz tam ekran olarak simsiyah bir ekran gorur.bu arada arka planda senın belırledıgın kombinasyonla calısan sifreleme senın bılgısayarına sıfrenı gonderebılır.

güvenli modda acıldıgındada bunu yapabıldıkten sonra ancak format atması gerek dıye dusunmekteyım.E-maile gondermesi icin smtp gereken bir mail adresi gerekli sana hocam.o iş kolay.Kısacası windows acıldıgında ekran koruyucu devreye gırecek.kapatılmak ıstenıldıgınde sifre isteyecek.3 kere yanlıs gırılırse bılgısayarı kapat komutunu verecek.Aynı zamanda acıldıgında sana sıfrenı gonderecek.Sende dogru sıfre ıle programı kapatıp ısıne bakacaksın.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek

webcamden seni görünce pc yi açan bi program vardı öyle hatırlıyorum onu bi araştır ..

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

:)) sonra sıkılıp mailin şifresini istemesin :))

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

hocam bu arkadasınla konus 

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kralsam
    kralsam's avatar
    Erkek

Mx0TBT bunu yazdı:
    -----------------------------

Aynen kasma bukadar ... Sonunda mail şifreni falanda ister diğer arkadaştan bakalım falan gibisinden..

Üzülme...!!! İstediğin Bir Şey Olmuyorsa, ya Daha İyisi Olacağı İçin yada, Gerçekten de Olmaması Gerektiği için Olmuyordur. (Hz Mevlana)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

livane bunu yazdı:

:)) sonra sıkılıp mailin şifresini istemesin :))

yok artık derim abi orayı veremem derim fln fln :D

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

cordelian bunu yazdı:

eğer bilgisi cok saglam degıl ıse daha once aklıma benımde gelen şeyi soyleyeyim.

Ekran koruyucu gibi simsiyah bir ekran düşün.Mouse ikonunun visible'ı yanı goruntusununde yasaklandıgını,Ayrıca CTRL+ALT+del kombinasyonunuda engelledıgımıze ve tam ekran olan form'u ekranın en üst katmanı anlamında ayarladıgımızda. tek bir textbox ile olayı cozebılırim diye düsündüm.Yazılan programın *.exe sini başlangıc klasorune yerlestirdiginde windows acılır acılmaz tam ekran olarak simsiyah bir ekran gorur.bu arada arka planda senın belırledıgın kombinasyonla calısan sifreleme senın bılgısayarına sıfrenı gonderebılır.

güvenli modda acıldıgındada bunu yapabıldıkten sonra ancak format atması gerek dıye dusunmekteyım.E-maile gondermesi icin smtp gereken bir mail adresi gerekli sana hocam.o iş kolay.Kısacası windows acıldıgında ekran koruyucu devreye gırecek.kapatılmak ıstenıldıgınde sifre isteyecek.3 kere yanlıs gırılırse bılgısayarı kapat komutunu verecek.Aynı zamanda acıldıgında sana sıfrenı gonderecek.Sende dogru sıfre ıle programı kapatıp ısıne bakacaksın.

hacı saol ii anlatmışsında ben o kadar anlamıorm yada saat baya gec oldu ben anlamıyorum yarın bi daha okuyacam...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

hocam hayatın gerçekleri konus :  )

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

kralsam bunu yazdı:

Mx0TBT bunu yazdı:

Aynen kasma bukadar ... Sonunda mail şifreni falanda ister diğer arkadaştan bakalım falan gibisinden..

mailimi öldürse vermem yani orda kasamaz :D şimdi arkadaşındır diye vermek zorunda kalıyorsun..bide evde huzursuz olursan o sene bitmiştir..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kralsam
    kralsam's avatar
    Erkek

Ekerci bunu yazdı:

kralsam bunu yazdı:

Mx0TBT bunu yazdı:

mailimi öldürse vermem yani orda kasamaz :D şimdi arkadaşındır diye vermek zorunda kalıyorsun..bide evde huzursuz olursan o sene bitmiştir..

o zaman bir hafta linux a geç kesin bidaha istemez tabi pc ile çok samimi değilse ki sanırım öyle yoksa herşeyden önce onu alırdı ..:D

Üzülme...!!! İstediğin Bir Şey Olmuyorsa, ya Daha İyisi Olacağı İçin yada, Gerçekten de Olmaması Gerektiği için Olmuyordur. (Hz Mevlana)
Toplam Hit: 2782 Toplam Mesaj: 16