Bilgisayarımı Farklı Şekilde Şifrelemek İstiyorum
-
slm müridler...öğrenci evinde kalıyorum.malumunuz bilgisayarım var..evdeki arklarında birinde bilg yok.bilgisayarımda şifre vardı aradı istedi.bende vermemezlik edemedim çünkü araya soğukluk girsin istemedim.
şimdi öyle bir şifreleme sistemine ihtiyacım var ki: bilgisayar her gün mailime bugün ki bilgisayara girebilme şifresi göndersin..bende bir pda var.maillerime ordan girip bakabilirim.derim ki bu günün şifresi bu açayım bilgisayarı..diğer arkadaşta bilgisayara girmek için her gün beni araması fln gerekecek.bu durumda cok konturu gideceği için beni aramaktan vazgecer diye umut ediyorum...
olay bu...aklınıza başka çözümler geliyorsa söyleyin lütfen..
-
eğer bilgisi cok saglam degıl ıse daha once aklıma benımde gelen şeyi soyleyeyim.
Ekran koruyucu gibi simsiyah bir ekran düşün.Mouse ikonunun visible'ı yanı goruntusununde yasaklandıgını,Ayrıca CTRL+ALT+del kombinasyonunuda engelledıgımıze ve tam ekran olan form'u ekranın en üst katmanı anlamında ayarladıgımızda. tek bir textbox ile olayı cozebılırim diye düsündüm.Yazılan programın *.exe sini başlangıc klasorune yerlestirdiginde windows acılır acılmaz tam ekran olarak simsiyah bir ekran gorur.bu arada arka planda senın belırledıgın kombinasyonla calısan sifreleme senın bılgısayarına sıfrenı gonderebılır.
güvenli modda acıldıgındada bunu yapabıldıkten sonra ancak format atması gerek dıye dusunmekteyım.E-maile gondermesi icin smtp gereken bir mail adresi gerekli sana hocam.o iş kolay.Kısacası windows acıldıgında ekran koruyucu devreye gırecek.kapatılmak ıstenıldıgınde sifre isteyecek.3 kere yanlıs gırılırse bılgısayarı kapat komutunu verecek.Aynı zamanda acıldıgında sana sıfrenı gonderecek.Sende dogru sıfre ıle programı kapatıp ısıne bakacaksın.
-
webcamden seni görünce pc yi açan bi program vardı öyle hatırlıyorum onu bi araştır ..
-
:)) sonra sıkılıp mailin şifresini istemesin :))
-
hocam bu arkadasınla konus
-
Mx0TBT bunu yazdı:
-----------------------------
Aynen kasma bukadar ... Sonunda mail şifreni falanda ister diğer arkadaştan bakalım falan gibisinden.. -
livane bunu yazdı:
:)) sonra sıkılıp mailin şifresini istemesin :))
-----------------------------yok artık derim abi orayı veremem derim fln fln :D
-
cordelian bunu yazdı:
eğer bilgisi cok saglam degıl ıse daha once aklıma benımde gelen şeyi soyleyeyim.
Ekran koruyucu gibi simsiyah bir ekran düşün.Mouse ikonunun visible'ı yanı goruntusununde yasaklandıgını,Ayrıca CTRL+ALT+del kombinasyonunuda engelledıgımıze ve tam ekran olan form'u ekranın en üst katmanı anlamında ayarladıgımızda. tek bir textbox ile olayı cozebılırim diye düsündüm.Yazılan programın *.exe sini başlangıc klasorune yerlestirdiginde windows acılır acılmaz tam ekran olarak simsiyah bir ekran gorur.bu arada arka planda senın belırledıgın kombinasyonla calısan sifreleme senın bılgısayarına sıfrenı gonderebılır.
güvenli modda acıldıgındada bunu yapabıldıkten sonra ancak format atması gerek dıye dusunmekteyım.E-maile gondermesi icin smtp gereken bir mail adresi gerekli sana hocam.o iş kolay.Kısacası windows acıldıgında ekran koruyucu devreye gırecek.kapatılmak ıstenıldıgınde sifre isteyecek.3 kere yanlıs gırılırse bılgısayarı kapat komutunu verecek.Aynı zamanda acıldıgında sana sıfrenı gonderecek.Sende dogru sıfre ıle programı kapatıp ısıne bakacaksın.
-----------------------------hacı saol ii anlatmışsında ben o kadar anlamıorm yada saat baya gec oldu ben anlamıyorum yarın bi daha okuyacam...
-
hocam hayatın gerçekleri konus : )
-
kralsam bunu yazdı:
Mx0TBT bunu yazdı:
Aynen kasma bukadar ... Sonunda mail şifreni falanda ister diğer arkadaştan bakalım falan gibisinden..
-----------------------------mailimi öldürse vermem yani orda kasamaz :D şimdi arkadaşındır diye vermek zorunda kalıyorsun..bide evde huzursuz olursan o sene bitmiştir..
-
Ekerci bunu yazdı:
kralsam bunu yazdı:
Mx0TBT bunu yazdı:
Aynen kasma bukadar ... Sonunda mail şifreni falanda ister diğer arkadaştan bakalım falan gibisinden..
-----------------------------mailimi öldürse vermem yani orda kasamaz :D şimdi arkadaşındır diye vermek zorunda kalıyorsun..bide evde huzursuz olursan o sene bitmiştir..
o zaman bir hafta linux a geç kesin bidaha istemez tabi pc ile çok samimi değilse ki sanırım öyle yoksa herşeyden önce onu alırdı ..:D