Bilgisayarımı Farklı Şekilde Şifrelemek İstiyorum
-
hocam kendi oturumunun ayarlarını düzenle.daha sonra yeni bir kullanıcı hesabı oluştur.böylece 2 tane oturum olur.şifreli olanı sen kullanırsın diğerini arkadaşın kullanır.yine şifre isterse bilki o arkadaşından hayır gelmez.
2.bir alternatif klasör şifrele.folder lock adında bir program vardı.yanlız dikkat et şifreni unutursan o klasörü de unutursun.illa folder lock olmayabilir gugıl dan bak bul bitane.
-
bilie_jean bunu yazdı:
-----------------------------
hocam kendi oturumunun ayarlarını düzenle.daha sonra yeni bir kullanıcı hesabı oluştur.böylece 2 tane oturum olur.şifreli olanı sen kullanırsın diğerini arkadaşın kullanır.yine şifre isterse bilki o arkadaşından hayır gelmez.
2.bir alternatif klasör şifrele.folder lock adında bir program vardı.yanlız dikkat et şifreni unutursan o klasörü de unutursun.illa folder lock olmayabilir gugıl dan bak bul bitane.
-----------------------------yok hocam öyle birşey değil..bilgisayarı alması biraz sorun oluyor :D yoksa içinde pek önemli bişi yok...
bu arada şöyle bir çözüm buldum.blink miydi neydi öyle bir program indirdim ve yüzünü tanıyıp açıyor..bu tarz programların içinde büyük ihtimalle trojan vs vardır ya..nese çok sorun değil benm için..saolun...
-
kralsam bunu yazdı:
Ekerci bunu yazdı:
kralsam bunu yazdı:
Mx0TBT bunu yazdı:
hocam bu arkadasınla konus
Aynen kasma bukadar ... Sonunda mail şifreni falanda ister diğer arkadaştan bakalım falan gibisinden..
-----------------------------mailimi öldürse vermem yani orda kasamaz :D şimdi arkadaşındır diye vermek zorunda kalıyorsun..bide evde huzursuz olursan o sene bitmiştir..
o zaman bir hafta linux a geç kesin bidaha istemez tabi pc ile çok samimi değilse ki sanırım öyle yoksa herşeyden önce onu alırdı ..:D
-----------------------------yardın beni yaa :D sabah sabah :D
-
hocam senin istediğin senin kullandıgın windows u incelemesini girdiğin yerleri felan görmesini istemiyosan bitane daha işletim sistemi kur kendininkini şifrelere arkadaşında onda takılsın
-
Allahıma tekme tokat döverim kim olursa olsun niye kendımı kasayım arkadaş...şahsen ben kendi bilgisayarıma kimseyi dokundurtturmuyorum hastalık bu arkadaş hastayım ben bu konuda bırak arkadaşımı babam ve kardeşlerim bile dokunamıyor bende böyle bir canlıyım işte :|