folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar Güvenliği - Backdoorlar
linefolder Bilgisayarımı Farklı Şekilde Şifrelemek İstiyorum

Bilgisayarımı Farklı Şekilde Şifrelemek İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilie_jean
    bilie_jean's avatar
    Erkek

hocam kendi oturumunun ayarlarını düzenle.daha sonra yeni bir kullanıcı hesabı oluştur.böylece 2 tane oturum olur.şifreli olanı sen kullanırsın diğerini arkadaşın kullanır.yine şifre isterse bilki o arkadaşından hayır gelmez.

2.bir alternatif klasör şifrele.folder lock adında bir program vardı.yanlız dikkat et şifreni unutursan o klasörü de unutursun.illa folder lock olmayabilir gugıl dan bak bul bitane.

twitter.com/KezzapliMakarna
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

bilie_jean bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam kendi oturumunun ayarlarını düzenle.daha sonra yeni bir kullanıcı hesabı oluştur.böylece 2 tane oturum olur.şifreli olanı sen kullanırsın diğerini arkadaşın kullanır.yine şifre isterse bilki o arkadaşından hayır gelmez.

2.bir alternatif klasör şifrele.folder lock adında bir program vardı.yanlız dikkat et şifreni unutursan o klasörü de unutursun.illa folder lock olmayabilir gugıl dan bak bul bitane.

yok hocam öyle birşey değil..bilgisayarı alması biraz sorun oluyor :D yoksa içinde pek önemli bişi yok...

bu arada şöyle bir çözüm buldum.blink miydi neydi öyle bir program indirdim ve yüzünü tanıyıp açıyor..bu tarz programların içinde büyük ihtimalle trojan  vs vardır ya..nese çok sorun değil benm için..saolun...

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

kralsam bunu yazdı:

Ekerci bunu yazdı:

kralsam bunu yazdı:

Mx0TBT bunu yazdı:

hocam bu arkadasınla konus 

Aynen kasma bukadar ... Sonunda mail şifreni falanda ister diğer arkadaştan bakalım falan gibisinden..

mailimi öldürse vermem yani orda kasamaz :D şimdi arkadaşındır diye vermek zorunda kalıyorsun..bide evde huzursuz olursan o sene bitmiştir..

o zaman bir hafta linux a geç kesin bidaha istemez tabi pc ile çok samimi değilse ki sanırım öyle yoksa herşeyden önce onu alırdı ..:D

yardın beni yaa :D sabah sabah :D

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam senin istediğin senin kullandıgın windows u incelemesini girdiğin yerleri felan görmesini istemiyosan bitane daha işletim sistemi kur  kendininkini şifrelere arkadaşında onda takılsın

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

Allahıma tekme tokat döverim kim olursa olsun niye kendımı kasayım arkadaş...şahsen ben kendi bilgisayarıma kimseyi dokundurtturmuyorum hastalık bu arkadaş hastayım ben bu konuda bırak arkadaşımı babam ve kardeşlerim bile dokunamıyor bende böyle bir canlıyım işte :|

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
Toplam Hit: 2783 Toplam Mesaj: 16