Bilgisayarımı Ne Kadara Satabilirim Sizce Bir Bakın? Özellikleri İyi Gibi.
-
Merhabalar, Bilgisayarımı satsam elime kadar para geçer tahmini merak ettim özellikler;
- HP Elitebook 8460p
- Intel Core i7-2620M 2.70 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 3.4 GHz.) 4 MB Cache Bellek İşlemci
- Ram 16 gb
- Ekran Kartı Amd radeon HD 6470m 1340mb
- Diskler 1 tane corsair 240SSD (ana disk)
1 tanede wd blue 1 tb harddisk var. (CD sürücüsü yok)Kartokuyucu felan var, sim kart girişi bile var, parmak izi , touchpad + trackball, 2 usb-3 , 1 tane fast charging usb-2, kart yuvası, E-sata, Display port, VGA, Modem, IEEE1394 ,webcam , üstten klavye ışığı, mikrofon hepsi sorunsuz çalışıyor.
Kozmetik açıdan orta derecede ama genel anlamda temiz.

-
özellikleri bayağı iyi hocam. Ben olsam 1750-2000 liradan aşağı vermem
-
baltalamak gibi olmasın ama işlencin eski hocam 2000 serisi
-
Bence 1400 diyeceksin 50 100 neyse pazarlık dicen satıcan
-
Ürün resimlerini atarmısın.
-
@DrKeworks Hocam iyi fiyat.
@asiminnesli Yok hocam ne baltalaması satış yapmıyorum zaten fikir alıyorum. Aynen eski biraz ama oyun performansı gayet iyi.
@piiiranha9242 anladım hocam teşekkürler.
@efsane_212 hocam şimdi resmini çeksem bile çok belli olmaz genel anlamda temiz ama.
-
2. Nesil. 6 nesil cikti 7 yolda. 1000 lira eder etmez kardesim. 800 900
-
AyTurk bunu yazdı
Hocam o fiyatlara ikinci el satlik bu ozelliklerde bildigin varsa ben alabilirim. Pm ile falanda iletisime gecebilirsin. Millet ya abartiyor ya piyasa boyle. daha kotulerine daha ucuk rakamlar istiolar.
-
Acilse 1600 ama ederi 1800 üzeri hocam .
2.Nesil olması önemli değil o kadar güç tüketimi çok sorun etmezlerse , şuan i5 - 5.nesilin birçok serisine nal toplatır.
-
clogu bunu yazdıAyTurk bunu yazdı
Hocam o fiyatlara ikinci el satlik bu ozelliklerde bildigin varsa ben alabilirim. Pm ile falanda iletisime gecebilirsin. Millet ya abartiyor ya piyasa boyle. daha kotulerine daha ucuk rakamlar istiolar.
Hocam abarti fiyatlar. Millet pazarliga alistigi icin yuksek tutuyor. Bilmeyen o parayi verir i7 der ulan i7 de nasil i7. 6. nesil cikan bir islemciden bahsediyoruz. EKran karti efsane zaten.
-
Bin lira mı. İyice öldürdüler fiyatı :)
Hocam acil ihtiyaçtan satsan bile bence en az 1400-1500.
Yok ederi tam olarak nedir dersen, 1700-1800 e gider hemen hemen.