folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Bilgisayarımı Ne Kadara Satabilirim Sizce Bir Bakın? Özellikleri İyi Gibi.

Bilgisayarımı Ne Kadara Satabilirim Sizce Bir Bakın? Özellikleri İyi Gibi.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

http://www.esabilgisayar.com.tr/urun/hp-elitebook-8460p-i5-2540m-4gb-320gb-14--ob-w7pro_983.aspx?CatId=185

Bi araştırsaydınız bari... Ben olsam böyle bi bilgisayarı satmam. Donanım cidden sağlam, ne istiyorsun da yapamıyor alet? :D

İllaki satıcam diyorsan 2000den aşağı satma.

:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NewwarrioR
    NewwarrioR's avatar
    Erkek

@BosphorusPasha Hocam bilen adama o fiyat ise az bilen adama 1750 ye felan gider heralde. 

@wasd  Hocam bilgisayarımdan çokk memnunum zaten başka bir şey için piyasasını ögrenmeye calısıyorum aslında. Link atmışında eski bir link sanırım 1.5k $ çok büyük rakam üstelik linkdeki i5 olan sürümü.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    NewwarrioR bunu yazdı

@BosphorusPasha Hocam bilen adama o fiyat ise az bilen adama 1750 ye felan gider heralde. 

@wasd  Hocam bilgisayarımdan çokk memnunum zaten başka bir şey için piyasasını ögrenmeye calısıyorum aslında. Link atmışında eski bir link sanırım 1.5k $ çok büyük rakam üstelik linkdeki i5 olan sürümü.

bilen adam 1300 1400 verir bilmeyen adam celeron işlemcili sifir bilgisayar alır :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    NewwarrioR bunu yazdı

http://www.notebookcheck.net/Review-HP-EliteBook-8460p-Notebook.57322.0.html

1412 € diyor fiyata. Bilmiyorum haala satılan bir model mi bu ama fiyatı buymuş satılırken. Amazonda 180$lar falan var ikinci el fiyatı olarak :D ama onu getirticen, kargosu vergisi derken 2ye katlanır fiyat. Kaldı ki ssd yok, ram miktarı daha az. yani 1,5-2k olmalı fiyat. Ama tabi şu da var :D

http://www.hepsiburada.com/hp-250-g3-intel-core-i7-4510u-2-2ghz-3-2ghz-4gb-500gb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-l3q03es-p-BDBT3000110080193

Yani o fiyata yeni makina alınır. ramini ssdsinide tak olsun 2,5-3k.

:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsane_212
    efsane_212's avatar
    Erkek
    BosphorusPasha bunu yazdı
    NewwarrioR bunu yazdı

bilen adam 1300 1400 verir bilmeyen adam celeron işlemcili sifir bilgisayar alır :)

Bilen adam 2. el ürüne 1000 liradan fazla vermez.

Bilmeyen adamın ne işi var ssd ve 16 gb ramle. gider celeron işemcili makineye 1000 verir yine de 2.el ürüne 1750 tl vermez.
    Hatta cd okuyucusu yok diye makineyi hor görür :)

efsane_212 tarafından 24/Oca/16 02:09 tarihinde düzenlenmiştir

Önemli olan; hayatta "en çok şeye sahip olmak" değil, "en az şeye ihtiyaç duymaktır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NewwarrioR
    NewwarrioR's avatar
    Erkek

@BosphorusPasha Aynen hocam doğru diyosun :) 

@wasd  Hocam attığın bilgisayardaki işlemciyle benimki arasında çok fark yok aslında ama sıfır alır adam tabi ne yapıcak.

@efsane_212  Hocam bilmeyen adam kısmında haklısında bilen adam 1k nın üstünde vermeze katılmıyorum :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Ölücü timdenim bende geç kalmışım!..

300 lira verriim.. şanslı çocuk senii!.. :D :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

garantisi varmı kaç sene oldu alalı pili ne durumda ısınma sorunu varmı kasa durumu iyimi hepsi evetse 1200tl alan olur (ssd den dolayı) başta sorduğum sorular ile 700 800tl bandına çekebilir hocam ona göre bak garanti yoksa 1000tl 3 sene olduysa 800 pilde meftaysa 700tl donanım olarakta işlemci var sadece iyi ekran kartı olmasa daha iyi olurdu boşuna koymuşlar

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

millet dandik şeylere 800 900 istiyo bu pc tek işlemciden kaybediyo  1600 temiz eder işlemci iyi olursa 1800 falan o da görünüşü iyiyse

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

edit

NeverSayNever tarafından 24/Oca/16 18:16 tarihinde düzenlenmiştir

Asla Asla Deme. . .
Toplam Hit: 5327 Toplam Mesaj: 34
özellikli pc satsam ne kadar fikirler