Bilgisayarın Hızlı Çalışması İçin Isınması Gerekiyor..
-
beyaban bunu yazdı
güç devresindeki kondansatör şişmiştir :) bizim evdeki masa üstü pc de öyleydi saç kurutmayı tutmadan açılmıyordu kondansatörü değiştirince canavar oldu :)
laptopta kandansatör denilen şeyi değiştirebilirmiyim?
-
Uplamak Gibi Olmasın Ama Güncel -,-
Daha sorunu çözemedim ve sebebini bulmak istiyorum.
-
Hocam bilgisayar, verdiğin clock frekansı hızında çalışır, analog bir cihaz değil ki...
ısınınca daha hızlı çalışmasına imkan yok. psikolojiktir
-
Hocam eğer aynı şehirde yaşıyorsak gösterebilirim yani bende çok şaşırdım fakat anlattığım gibi belki yalan gibi geliyor ama fan ısındıkça dahada hızlı çalışıyor bilgisayar
-
efsaneburak bunu yazdı
Hocam eğer aynı şehirde yaşıyorsak gösterebilirim yani bende çok şaşırdım fakat anlattığım gibi belki yalan gibi geliyor ama fan ısındıkça dahada hızlı çalışıyor bilgisayar
Motoru Açmamışşsın sen daha Rölantide Çalışıyo olmasın :Pp
-
tam anlamadım hocam biraz daha açık konuş :D
-
hocam bu sabah windows kendini güncelledi şuanlık bi problem yok gibi gözüküyor fakat sorun tekrar ortaya çıkarsa ne yapmalıyım ?
-
DestinatioN bunu yazdı
neyse şaka bi yana
laptopmu bu laptopsa hdd vardır oda 5400 rmp dir
bu başlangıcın yavas olması ıcın gayet yeterlı bir sebep masaüstü ise farklı yerlere yonelmek lazım
ve evet pc ısındıkca hızlanmaz tam tersi yavaşlar =)
adam bilgisayar uzmanı çıktı beyler.
-
Ayazz bunu yazdıDestinatioN bunu yazdı
neyse şaka bi yana
laptopmu bu laptopsa hdd vardır oda 5400 rmp dir
bu başlangıcın yavas olması ıcın gayet yeterlı bir sebep masaüstü ise farklı yerlere yonelmek lazım
ve evet pc ısındıkca hızlanmaz tam tersi yavaşlar =)
adam bilgisayar uzmanı çıktı beyler.
adam dogru soyluo Notebook larda genelde HDD Ultrabooklarda ssd oluyor anlaminda soylemis,
sorun harddiskinin yavas işlemesidir buyuk ihtimal ile SSD'ye gecersen ciddi bir performans artisi yasarsin.
http://www.vatanbilgisayar.com/solid-state-disk?gclid=COuvtYPl6LoCFUFd3god3hoAGA
ben kendi makinemde (http://www.monsternotebook.com.tr/MS-16F3-GTX670M-MONSTER®-Q63MS-16F370.html#.Uocf3cSnqXo) 2 tane SSD kullaniyorum birinde isletim sistemi birisinde vmware deki sanal pc'Lerim var. cihazdan memnunum tek sorunu agir olmasi ofise gidip gelirken tekerlekli canta kullanmaya basladim.
-
hocam ssd ye geçmek derken hdd yi çıkarıcaz mı yani ?