folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bilgisayarını Kapatan Kişiyi Öldürdü!..

Bilgisayarını Kapatan Kişiyi Öldürdü!..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theimpossible
    theimpossible's avatar
    Erkek
    İnternetteyken bilgisayarını kapatan kafeterya sahibini öldüren Adnan Özdemir adlı kişi, korkunç cinayeti anlattı...

ADANA'da internet kafe işletmecisi 63 yaşındaki Ali Öğel'i kulağını kesip 14 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen 23 yaşındaki Adnan Özdemir, ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanmaya başladı. Özdemir, ifadesinde “İnternetteyken bilgisayarımı kapattı ‘Senin baban yok mu? Bu saatte burada ne geziyorsun?’ diyerek beni kovdu. Tartıştık. Bana bıçak çekti. Bıçağı elime geçirdim. Sonrasını hatırlamıyorum” dedi.

Toros Mahallesi'ndeki İncebay İnternet Kafe'nin sahibi Ali Öğel'i 28 Ocak'ta öldürdükten bir gün sonra olay yerine gidip inceleme yapan polislerce şüpheli görülüp yakalanarak tutuklanan Adnan Özdemir, Adana 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. Olay günü alkollü olduğunu belirten Özdemir, Öğel'i nasıl öldürdüğünü hatırlamadığını söyledi. İşsiz olduğunu belirten Özdemir, bilgisayarın kapatılması üzerine internetçi ile aralarında tartıştıklarını iddia ederek cinayet anını şöyle anlattı:

“İnternetteyken bilgisayarımı kapattı. Neden bilgisayarın kapatıldığını sorunca, ‘Senin baban yok mu? Bu saatte burada ne geziyorsun?’ diyerek beni kovdu. Eve giderken arkadaşım Mehmet, internet borcumu ödememi söyledi. Geri gittiğimde internetçi elindeki bozuk paraları bana uzatıp ‘Al bunları evine git’ dedi. Bunun üzerine tartıştık. Bana bıçak çekti. Bıçağı elime geçirdim. Sonrasını hatırlamıyorum. Ertesi gün öğleye doğru kafeye gittiğimde internetçinin öldüğünü söylediler. Polis Adnan diye birini arıyordu. Başka birini Adnan diye yakalamak isterlerken Adnan olduğumu söyledim beni yakaladılar.”

Öldürülen internetçinin eşi 53 yaşındaki Gülten Öğel, sanıktan şikayetçi olup, eşinin gasp amacıyla öldürüldüğünü iddia ederek, “Olaydan sonra eşimin cebinden 15 YTL para çıktı. Kasada para yoktu. Eşimin cüzdanı, kredi kartları ve kimliği bir parkta bulundu. Eşimi bir kişi değil bir kaç kişi gasp amaçlı olarak öldürdü” dedi.

‘SANIĞIN KULLANILDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM’

İnternetçinin oğlu 37 yaşındaki İbrahim ise babasının başka bir nedenle öldürülmüş olabileceğini savunarak, “Babamın öldürülmesinde sanığın kullanıldığını arkasında başka kişilerin olabileceğini düşünüyorum. Sanık 3 yıldır kafeye gelip giden biri. Babamla diyalogları iyiymiş. Babam üzerinde ya da çekmecesinde bıçak taşımaz. Babam kimseye hakaret edecek insan değildir” diye ifade verdi.

Duruşma, sanığın olay günü yanında bulunan arkadaşı Mehmet Tekelier ile diğer tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

theimp0ssible - cout << " Emektar TBT'çı " << endl ;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

dedikleri doğruysa haklı aq!

sanılanın aksine...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Normal :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turtle_scorpion
    turtle_scorpion's avatar
    Homo
    Bu pc bağımlılığının cılkı çıktı anasını satim... :@ Bunun gibi daha kaç örnek var

..::Turtle_Scorpion::..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aaTATAR
    aaTATAR's avatar
    Erkek

eyi yapmış a.q

bilgisayarı kapatmak ne demek yav. küfür etseydi sopayla dövseydi. ama bilgisayar da kapatılır mı yav

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    kapat compü'nün pc'yi gör sen sonra neler oluyo :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aaTATAR
    aaTATAR's avatar
    Erkek

eyi yapmış a.q

bilgisayarı kapatmak ne demek yav. küfür etseydi sopayla dövseydi. ama bilgisayar da kapatılır mı yav

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhbir
    muhbir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    belki önemli bişi yapıyordu.amk<benimkini kapatsaydı neler yapardım neler:P

muhbir-tbt@hotmail.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    aLLah AkıL Fikir Versin.

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    amk bilgisayar kapatılır mı lan, göte bak yaa, belki adamın downloadı war alla alla belki msn'de tam ayar üstünde, amk deli oluyom düşündükçe :P :D, harbiden hea biz telekoma küfür ederken, adam gitmiş bilgisayarı kapamıs yaw

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek

yapılabilir abi o sinirle.taksimde bitane manitaya trojan yerleştirmiştik arkadaşımla internet cafeden.tam yerleştirdik baktım tüm pc ler kapandı flan.noldu hoca dedim.adam demezmi kapattık.o hırsla linç edioduk herifi arkadaşla.diğer arkadaşlar aldı elimizden.
    o anlık sinirle yapılabilir yani normaldir :D

... sorcerer & musket ...
Toplam Hit: 2417 Toplam Mesaj: 18