Bilgisayarını Kapatan Kişiyi Öldürdü!..
-
HELAL OLSUN İİ ETMİŞ :d
-
kalk dersin sayarsın soversinde pc yi kapatmaknoluyo aq :@anam babam kapatmıyo benim pc mi bi adam kapatırsa ...
-
Yani çok afedersiniz ama ben o cafecininde çocuğunda ta aq. Ulan çocuğu hafif bi dille eve göndersene. Çocukta 23 yaşında tabii gurur meselesi yapar olayı. Valla bence her iki tarafta suçlu. Ha bi suçlu daha var katilin babası ben onunda aq..
-
öle diozda bnm de netimi kapattı evdekiler amk.insanı ille katil yapcaklar şimdi de işe sokuolar.
-
gayet doğal (: hele adana gibi biyerde
-
abi rapidshare den dosya indiriyorum o gunde internet olu 20k 10k ile indiriyor kardesim saka olsun die telefon fisini cekmiş az kaldı camdan atacaktım:):)
-
arkadaşlar çok garip bişi oldu (yemin ederim doğru) ister inanın ister inanmayın !!!
bu konuya msj yazıyordum yazdıgım mesaj şuydu(şimid tekrar yazyorum tabi)--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
geçenlerde cs3 ü indiriyorum 470 mb tam %52 de duraksadı( 250 mb larda )
kardesım yanlıslıkla telefon kablosunun fişini cıkarmıs neyse net gitti duraksadı download
napcam ne etcem dedım kotaya ceyrek gb dirmişti neyseki flashget le ındırıyodum dvm et dedım dvm ettı :D
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
yazdıgım msj buydu arkadaslar
evet can alıcı nokta şimdi başlıyo tam bu yazdıgım mesajı gonderıcektım elektıkler kesildi (yemın edıyorum kesildi)bu kadar da olmas yaaa
şansa bakın ya ne olucak halimiz ben şimdi kimi öldürmeliyim
zuhahaahhaha