folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar Güvenliği - Backdoorlar
linefolder Bilgisayarınız Açıgını Kapatın .....

Bilgisayarınız Açıgını Kapatın .....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    invisible_1905
    invisible_1905's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

Acık filan değildir, administrator accountunun local networkdeki permissionlarını sağlayan admin paylaşımlarıdır.

Lise cocuklarının actığı hack sitelerinde bol bol bu tarz döküman bulabilirsiniz...

Administrator accountu bilinmeden ve ayn networkde olmadığınız sürece bu paylaşımlar kullanılmaz...

Çalıştırınıza \\127.0.0.1\c$ yazzarsanız cniz gelir ama bu sadece kendi bilgisayarınızda geçerlidir kendi ağınızdaki başka birisi girmek istediğinde şifre soracaktır, oda administrator hakları olan birisinin kullanıcı adı ve şifresidir...

net share net.exe ile dos ortamında network ayar ve bilgilerini görüp düzenleyeceğiniz exenin paylaşımları ayarladığı parametresidir /d parametresi aldığında o paylaşımı siler...

tabiki birçok network tabanlı program bu paylaşımı kullandığından, bu lise cocuklarınında bilgilsayar olarak halflife.exe ve msnmngr.exe yi bildiklerinden o parametrelerin ve bu paylaşımların ne işe yaradığını bilmemelerinden dolayı bunu acık sanmaları gayet doğaldır.

Aynı arkadaşlar, bilgisayar portlarını 2.5 litrelik coca colanın kapağı sanmaktadır. tam sıkıştırınki aradan trojanlar kacmasın :|

Offf offff

Yıkıldım gülmekten. :D  

TIGER şimdi asker 87/2/B Tankçı (www.divxhome.net) Herkesi bekleriz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

Acık filan değildir, administrator accountunun local networkdeki permissionlarını sağlayan admin paylaşımlarıdır.

Lise cocuklarının actığı hack sitelerinde bol bol bu tarz döküman bulabilirsiniz...

Aynı arkadaşlar, bilgisayar portlarını 2.5 litrelik coca colanın kapağı sanmaktadır. tam sıkıştırınki aradan trojanlar kacmasın :|

Offf offff

2.5 litrelik audhaudhasudada öldürdün abü

sırıtma la.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    hocam şaka mısın sen ?

3 konu açmışsın 2 si casus masus silme :)

google'ı aynen buraya yapıştırma birader....

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watem
    watem's avatar
    Erkek
    kapanmadı şimdi ne yapıyım bez falan tıkasak olurmu

ADALET MÜLKÜN TEMELİNDE ÖLÜ BULUNDU ZANLILARIN YAKALANMASI İÇİN OPERASYON DEVAM EDİYOR
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    watem bunu yazdı:
    kapanmadı şimdi ne yapıyım bez falan tıkasak olurmu
    hocam bezi ıslat öle tıka.. kenarlarınsa sakız makız bişeyler yama hallet işte :D herşeyi bu adamdan bekleme. adam sana yolunu-yordamını söylemiş =)

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Erkek
    rene cok calismamis lasim coook:D Walla bilmioduk uygulardik biz sen olmasan:D

Sözlerim Silahlarim! İmza Kajmer...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    invisible_1905
    invisible_1905's avatar
    Erkek

darkii bunu yazdı:
    rene cok calismamis lasim coook:D Walla bilmioduk uygulardik biz sen olmasan:D

Bilgisayarlar açık vermez. Çünkü bilgisayarın açık verecek aklı yoktur. Bilgisayarlar salaktır. Ama insanlar akıllıdır. Fakat insanların yaptıkları işletim sistemlerinde açık olabilir fakat bunu da birisinin kullanması için size bir bağlantı atması gerekir. Trojanları unutun çünkü şu anda virüs tarama programlarına yakanmayan bir trojan yok. Fakat birçok keylogger var ki! Hiçbir virüstarama programına yakalanmıyorlar. Kısa olarak özetleyecek olursam güvenmediğiniz yerden .exe dosyası almazsanız bilgisayarınızda açık yoktur. Her yerden .exe uzantılı dosya alırsanız açık sizsinizdir. 7 yıllık bir bilgisayarım var daha hiç antivirüs programı kurmadım. Hiçbir virüs (küçük yavaşlatanlar hariç) va ya trojan, keylogger yemedim. Biraz uyanık olursanız, sizde internette rahatça dolaşıp zarar görmezsiniz. 

TIGER şimdi asker 87/2/B Tankçı (www.divxhome.net) Herkesi bekleriz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    açılan siyah yer :D:D:D

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TahribaT_
    TahribaT_'s avatar
    Erkek
    paylaştığın için sağolasın formattan sonra sürcülerimdeki paylaşımları bi türlü kapayamıyodum denedim işe yaradı eyv

tahribat@sanaltahrip.org
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilie_jean
    bilie_jean's avatar
    Erkek

bişeyi mrk ettim hamachi gibi programlar aynı network e bağlamıyormu bilgisayarları ozaman bu komutlar işe yarayabilirmi?

twitter.com/KezzapliMakarna
Toplam Hit: 7187 Toplam Mesaj: 24