Bilgisayarınıza Hangi Aralıkta Format Atarsınız?
-
Ben bilgisayarıma yaklaşık 3 ayda bir format atarım. Bilgisayar temizlenince sanki yeni almısım gibi oluyor. Mutlu oluyorum. Sizede 3 ayda bir format atmanızı öneririm.
-
Gerek yokki ben 2 senedir atmıyorum babalar gibi bilgisayar
Bilgisayarın düşmanı Virüsler değildir Bilgisayarın düşmanı toz dur pc ni hergün kompirösör le temizle :D
-
SENİNKİ WİN98 Mİ
-
madem sordun söyleyelim 2 yada 3 ayda bir format çekerim çekmezsem delirecek gibi olurum..
-
3 yıldır 3 ayda 1 defa ghost ile geri yüklerim, windows 2000 sp4 kullanıyorum ve gayette memnunum :)
-
haftada bir desem :) sinir oluyorum ama yapcak bişey yok
-
2senedir format atmıyorum,akıllıyım ben ghost alıyorum format amele adam işi uğraşılmaz.O gün arkadaşa windows kuracaktım unutmuşum nasıl kurulduğunu :) orjinaldide kitabına baktımda yaptım:) hehee
-
yavsaksin... bizim senin gibi acaip bilgisayarimiz yok ki a.q. dokuman arsivi tutalim ghost kullanalim vs vs... biz 8 gb hdd kullaniyoruz m.q. !
-
3 haftada veya 2 bazan bir
-
atokdemir bunu yazdı:
3 haftada veya 2 bazan bir
ohaa napıyon olm harddiski fallafoş edersin lan o kadar erken atma
-
bende 24 saatte bir atarım :))))))))) ne bu işimdi hiç haftada ayda yada saat başı format atılırmı ne yapıonuz a.k sizin ruhunuza işlemiş format atmak ben bilgisayarım bozuldukça format atarım oda en son depfreeze yükledim hiç bozulmuyo bende atmıyorum:))))))))
Toplam Hit: 4353 Toplam Mesaj: 20