Bilgisayarınıza Hangi Aralıkta Format Atarsınız?
-
köşeye sıkıştığımda...abandone olduğumda ki çok nadirdir. :)
-
ne kadar çok sık format atarsanız hdd nin ömrünü o kadar çok azaltırsınız....Genelde 2yılda 1 kez atılması tavsiye edilir...onun dışında her windows yüklemek için format atılmaz...ms dostan deltree ile silin(bilmeyenler için).....Ayrıca artık gelişen yazılım teknolojisi ile ghost alarak çok basit şekilde çöken sistemi geri getirebilirsiniz....
-
valla ben 225 günde bir format ararım yksa makine sapıtıyor
-
en temizi 2000 virus her seferınde bır dosyasını siliyo banamısın demıyo ınatla çlışıyo henuz cokmedı cokene kadar format basmıycam tavsıye derım bılgısayarın ınatla dayandıkca daha mutlu oluyorum
-
yapmayın efendiler format atmayın günahhhh:)) ben yıllardır atmıyom walla,tanrı bize format yüzü göstermesin! :) NortonGhost kurduk mertlik bozuldu:))
-
-
-
Windows 2003 server Enterprise edition işletim sistemi Birinde Windows 2000 Server Sp5 li. Diğeride Windows Xp Sp3(autopatcher).
2003 server Esas Makina Her sabah 1 kere kesin formatlanır ama bazen günde 2 olduğuda oluyor.
Windows 2000 Güvenlik ve Download Makinası, O Evde olduğum sürece hiç kapanmadığından dolayı Format yemez pek.
Windows Xp Laptopda. Bluetooth işe yaradığından windows Xp var. Oda haftada bir civarında formatlanıyor..
-
pencewrewnin önünden kuş geçtiğinde kuş geçer nası geçer lan bu kuş ben bu bilgisayarı formatlamaz mıyım ulen der ve ciuuuuv basarım formatı nası ii mi
-
benim komputer kaşındımı basarım formatı şerefsize baya bi gider o ona.