folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Bilgisayarınızda Kullandığınız Güvenlik Programları Sistem Araçları

Bilgisayarınızda Kullandığınız Güvenlik Programları Sistem Araçları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

abi en büyük güvenlik programı sizsiniz doğru dürüst sitelere girin program yüklerken dikkatli yükleyin her dosyayı açmayın hic bi sorun çıkmaz

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

abi en büyük güvenlik programı sizsiniz doğru dürüst sitelere girin program yüklerken dikkatli yükleyin her dosyayı açmayın hic bi sorun çıkmaz

Bilgisayarı sadece sen kullanıyorsan ve bilgisayarına hiçbir şey kurmuyorsan dediğin gibi hiçbir şeye lüzum yok. Fakat ortak kullanılan bir bilgisayarsa özellikle bilgisayardan anlamayan birileri de kullanıyorsa illaki önlem almak gerekli. Ayrıca en güvenilir diye girdiğin sitelerde bile ara ara sızmalar yaşanabiliyor. Sürekli sisteminde tedirgince davranmak yerine önlemi almak daha mantıklı. Olduda dalgın anında yanlış bir programı çalıştırırsın edersin sonra bir ton formatıydı, temizliğiydi uğraşırsın. En kötü antivirüs hiç olmamasından daha iyidir. Kendine güvenmek güzel ama insanında hata yapabileceğini unutmamak lazım.

Kullandığım programlar,

- Comodo Antivir + Firewall (Ücretsizler arasında sandbox desteği de veren deneyimlediğim en etkili antivirüs)

- Düzenli periyotlarla CCleaner

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

kaspersky onun harincinde başka birşey kullanmıyorum ve crackli program kullanmamaya çalışıyorum 30 günlük deneme süreli programı kullanır sonrasında kaldırırım programları sitesinden indiririm

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Slothere bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

Bilgisayarı sadece sen kullanıyorsan ve bilgisayarına hiçbir şey kurmuyorsan dediğin gibi hiçbir şeye lüzum yok. Fakat ortak kullanılan bir bilgisayarsa özellikle bilgisayardan anlamayan birileri de kullanıyorsa illaki önlem almak gerekli. Ayrıca en güvenilir diye girdiğin sitelerde bile ara ara sızmalar yaşanabiliyor. Sürekli sisteminde tedirgince davranmak yerine önlemi almak daha mantıklı. Olduda dalgın anında yanlış bir programı çalıştırırsın edersin sonra bir ton formatıydı, temizliğiydi uğraşırsın. En kötü antivirüs hiç olmamasından daha iyidir. Kendine güvenmek güzel ama insanında hata yapabileceğini unutmamak lazım.

Kullandığım programlar,

- Comodo Antivir + Firewall (Ücretsizler arasında sandbox desteği de veren deneyimlediğim en etkili antivirüs)

bak onun için de ben şöyle bişey yapıyorum yetkisiz bir kullanıcı daha açıyorum benim haricimdekiler onu kullanıyor adamlar masaüstüne dosya bile indiremiyor çok da iyi oluyo

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı
    Slothere bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

Kullandığım programlar,

bak onun için de ben şöyle bişey yapıyorum yetkisiz bir kullanıcı daha açıyorum benim haricimdekiler onu kullanıyor adamlar masaüstüne dosya bile indiremiyor çok da iyi oluyo

pedere yemiyor abi o ya :D 

anasını bellemiş yine 2 hafta önce kurmuştum laptopu :D adam bi maç muç uğruna ne kadar program toolbar site dns aklına gelebilecek herşeyi yapıyor..

diyorum amk digitürk filan alalım edelim madem çok seviyosun , yok diyo onun tadı zevki burda arada donucak görüntü ses gelicek filan diyo :D dfsdafs tam fantezi adamı ya.. o yüzden pek bişi yapamıyosun. al kullan diyosun :D oda belliyo

http://www.leyladansonra.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nobel
    Nobel's avatar
    Erkek
    BarisYigit bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı
    Slothere bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

Kullandığım programlar,

pedere yemiyor abi o ya :D 

anasını bellemiş yine 2 hafta önce kurmuştum laptopu :D adam bi maç muç uğruna ne kadar program toolbar site dns aklına gelebilecek herşeyi yapıyor..

diyorum amk digitürk filan alalım edelim madem çok seviyosun , yok diyo onun tadı zevki burda arada donucak görüntü ses gelicek filan diyo :D dfsdafs tam fantezi adamı ya.. o yüzden pek bişi yapamıyosun. al kullan diyosun :D oda belliyo

digitürk e aylık verebilcek parası varsa ama sırf o zevk için laptopu tercih ediyorsa, aylık digi paketi fiyatlarına laptop sahibi olabilir, sende rahat edersin oda :)

http://goo.gl/0i2Fv
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

paranoyak olmuşunuz siz

Anarsistherif...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falcon
    falcon's avatar
    Erkek

Avira                                      Antivirüs

Zemena                                 antikeylogger ve firewall

Keyscrambler                         antikeylogger

Malwarebytes                        spyware malware cleaner

Advanced System Care         System Optimize

Paragon HDD Manager          Hdd böl parçala topla cıkar

VmWare                                Sanal pc

File Shredder                         Güvenli Dosya silme ( kurtarılmamak üzere silen program)

Crystal Disk Info                    Disk Kontrol

Cisco network Magic              Cisco router konfigüre

Aklıma geldikçe yazarım

Vurur yüze ifadesi Hyper-V sistemcilerin bitanesi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek

cahilliğimize bağışlayın içlerinden bilmediğim programlarda var onları araştırıp deneyeceğim bilgisayrımda sağolun

İts My Life. NOW or NEVER
Toplam Hit: 2008 Toplam Mesaj: 20