folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bilim Ve Din Mantığı Arasındaki Farklar!

Bilim Ve Din Mantığı Arasındaki Farklar!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek

TAhribatda bu konu tartisilmaz

GERCEKTEN OLAYA AT GOZLUGU İLE BAKAN KİSİLER VAR 

SİZ ONCE ETRAFİNİZA BAKİN ARASTİRİN SONRA GELİN KONUSUN

-  ben 3 dini de arastirdim we cogu din hakkında bilgim war inanislar we  fesefelerde dahil...

z-chanle eksiden sohpetimiz olmustu we gerckten bilgili bir arkadas ...

ama ne yazikki ...

DİN DERSLERİNİZDE OGRENDİGİNİZ BASİT BİLGİLER BURDA KONUDA PAYLASMAYA CALİSMA !!!

ARASTİR KENDİN 

Nerede o eski günler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

TxT bunu yazdı:
    -----------------------------

Din miras bırakmaz.. Din'in kuralları bellidir,çizgileri bellidir..

Fakat Nankör, Çıkar cıolan insan baız şeyleri alet ederek farklı amaçlar güder.Din'i kullanıp işine gelenleri yaptırmak için elinden geleni yapar bu söylediklerimde senin miras bıraktı değiklerinden bi kaç tanesi için geçerli..

Unutmaki Kabil ilk kan döktüğü andan itibaren insan tarihi boyunca savaşlar ve terör eksik olmamıştır. Din siz savaşın kim galipse o yaşar en güçlü olur gibi vaatleri yok haksız yere savaş çıkartın taşkınlık yapında demiyor demez hiçbir din !Senin söylediğin cihat'ın manasını bi açıklarmısın arkadaşım anlattıklarım karşımadikinin anlayacağı kadar olacağı için senin ne derece bilgin old. merak ediyorum.

O söylediğin maddelerin ana temasi din değildir insandır . Her İnsan maddi herşeye sahip olabilir ama inanç'sız yaşayamaz din bu noktada devreye girer 

sana sadece belli bir din olarak söylemedim ister büyük dinler olsun ister krempeynire yada herhangi bişeye tapmak olsun bişeye inanmadan yaşayamaz.. ! ve şunu öğrenmek istiyorum 

peki sen neye inanıyosun ? Ateizm de tanrı tanımamazlığın ötesinde neye inanç vardır ?

Cevabı bumu ?

Durqrimast bunu yazdı:

ellesmeyin z-chan ime ...

bir defa adm  haklı burda dini gorus haydo hodo ... herkez islam dio ??

eee hani burda ayrimcilik yoktu ?  ? o zaman bu zihniyet ne ?

adm bir konu paylasio hede hodo hemen bagirmalar cagirmalar ?? 

Yapmayin bole cahillik !!!! 

Din insanlar uyusturan en ii uyusturucudur .. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

yönetimin artık şu dini konulara ayar çekmesinin vakti geldide geçiyor.

insanların hassas noktalarına basmayı nede çok seviyorsunuz ? sanane kardesim ?
    isteyenin istediğine inanma hakkı yok mu ?  neye inanırken sana mı sorcam ? senin sıfatın nedir ?

bilim adamımısın ?  din alimimi?

anlaşılan ikiside değilsin işin provakatörlükten başka bişey değil

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kendi bilgilerim ve gözlemlediklerimi diyagram haline getirip sundum. Bunun neresi hakaret oluyor şimdi? Peki bugüne kadar ses etmediğim çamur at izi kalsın hakaretlere ne olacak?

Empati yapmaktan bahsedenler var bir de... Umarım beni anlıyorlardır.

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek

z-cihan, bence senin ruhun profilindeki mahlukatın koltuk altı kadar pis.

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek
    Durqrimast bunu yazdı:

TAhribatda bu konu tartisilmaz

GERCEKTEN OLAYA AT GOZLUGU İLE BAKAN KİSİLER VAR 

SİZ ONCE ETRAFİNİZA BAKİN ARASTİRİN SONRA GELİN KONUSUN

ben 3 dini de arastirdim we cogu din hakkında bilgim war inanislar we  fesefelerde dahil...

z-chanle eksiden sohpetimiz olmustu we gerckten bilgili bir arkadas ...

ama ne yazikki ...

DİN DERSLERİNİZDE OGRENDİGİNİZ BASİT BİLGİLER BURDA KONUDA PAYLASMAYA CALİSMA !!!

ARASTİR KENDİN 

araştırdın ve yanlış olduğuna karar verdin öğrendiklerin sayesinde öyle mi ? nası gerçekleşti bu ? baktın tanrı vardır yazıyor. sen de düşündün, aa yanlış bu.. tanrı diye bişey yok ki.. mi dedin ? ve kişinin bilgili olması bişeyi değiştirmez. müsbet imenfi ile izah edemezsiniz. bu inançtır. kanıta ihtiyaç duymaz. bilmek ile inanmak arasında çok fark vardır. din tamamen inanç meselesidir. tanrıya inanmak sadece bazı şeyleri bilmeye götürür insanı. bişeyleri bilmek inanca götürmez.

var mı aranızda ben tanrının varlığını biliyorum. gördüm << filan diyen birisi? inançlı kimselere sorduğun zaman tanrıya inanıyorum diyeceklerdir. (tanrıyı biliyorum diyen olmaz) bu noktada kimin nekadar bilgili olduğunun hiçbir önemi kalmıyor..

var mı dna testi yaptırıp baba dediği adamın gerçekten babası olduğunu kanıtlayan ? ama babamız bellidir. çünkü annemize inanırız. o demişse senin baban budur diye, inanırız. olay bukadar basit. bilimle kanıtlamadığımız halde bunu yaparız. madem işin doğrusu, bilimsel kanıtı olmadan inanmamak.. hadi buyrun ozaman. dna testine..

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    tanrı mı bizi yarattı biz mi tanrıyı triplerine bende girmiştim sallayın gitsin :W
    kim neye inanıyorsa öyle devam etsin; beyin fırtınası tarzında güzel bir tartışma olacaksa bilgilenme amaçlı, tartışmaya değişik renkler gelsin diye bile karşı görüşlere geçebilirim ama bu tarz;
    "kimsin lan sen, esas sen kimsin, islam budur, yok abicim tanrı yoktur araştır da gel" 
    tarzı iki kesimden de salakça postlar gelecekse bencede yasaklansın...

veya benim gibi hiç bakmayada bilirsiniz =))

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek
    provakatör ya :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scorpus
    scorpus's avatar
    Erkek
    Z-CHAN bunu yazdı:

Kendi bilgilerim ve gözlemlediklerimi diyagram haline getirip sundum. Bunun neresi hakaret oluyor şimdi? Peki bugüne kadar ses etmediğim çamur at izi kalsın hakaretlere ne olacak?

Empati yapmaktan bahsedenler var bir de... Umarım beni anlıyorlardır.

ne bilgi sahibisin ne de araştırmışsın.sadece önyargılarınla yazıyorsun.senin gözlemlerin ve bilgilerinin bir değeri yok.dine düşman yandaşlarınla burda kendi kendinize eğleniyorsunuz

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

scorpus bunu yazdı:

ne bilgi sahibisin ne de araştırmışsın.sadece önyargılarınla yazıyorsun.senin gözlemlerin ve bilgilerinin bir değeri yok.dine düşman yandaşlarınla burda kendi kendinize eğleniyorsunuz

haydi ozaman meydan senin ezber boz!

.
Toplam Hit: 15039 Toplam Mesaj: 87