Bilim Ve Teknik Dergisi Haziran Sayısı [Kapak Evrim]
-

Bilim ve Teknik Dergisi 499.Sayısında(Haziran 2009) Evrim konulu bölümler bulunuyor,bir çok bölüm SCIAM Ocak sayısından Türkçe'ye çevrilmiş,
Bu linkten dergiyi indirebilirsiniz
http://rapidshare.com/files/176846349/Scientific_American_2009_January.pdf -
Eğer link daha önce verilmiş olsaydı ya da indirmek o an için aklıma gelseydi, 3.5 lirama da yazık olmazdı :P
Neyse her sayısı gibi bu da dolu dolu =))
-
Yine darvin varsa isin icinde indirmem :D
-
insan ırkının tamamen maymunlaşması nezaman gerçekleşecek anlamadım ya:/ evrim evrim evrim.. e hadi artık hala neden tam maymun olamadılar bunlar:S
yoksa maymundan insana mıydı :S :S:S
-
evrime inanmıyorsanız inanmayın ama dalga geçerek basitleşmeyin öle darwine küfür etmeyin sizin beyinlerinizin düşünemeyeceği şeyler düşünmüş bir bilimadamıdır beki söylediklerinin hepsi tam olarak doğru olmadıysada doğru olan bilime ışık tutmuş birçok şey bulmuştur
-
Dinci veya dinine çok bağlı biri değilim.
Her konuda sorgulayıcıyım.
Fakat Darwin'in Evrim hayaline inanmak gibi
büyük bir aptallık yoktur.Darwin'i yine İngiliz bir eski Darwin'ci sorgulamış ve saçmalıklarını
ortalığa dökmüştür.Darwin kendisi bile düşüncelerinin hayalden öte gidemeyeceğini defalarca vurgularken,
zamanında İngilizler'in yaptığı gibi buna sığınmak üstelik şu anda sığınmamız gereken bir neden yokken.
Tamamen bir eksiklik,uydurmaca ve saçmalık.Koskoca bilim adamlarına hiç yakışmıyor.Bağnaz,yobazlar.
-
maymundan gelmediğini iddaa eden maymun:S
neyse ben geçen seferki sanfür olayından sonra bilim ve teknik almadım
onun yeri yeni çıkmış olan ntv bilim i almayı tercih ederim
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------Dinci veya dinine çok bağlı biri değilim.
Her konuda sorgulayıcıyım.
Fakat Darwin'in Evrim hayaline inanmak gibi
büyük bir aptallık yoktur.Darwin'i yine İngiliz bir eski Darwin'ci sorgulamış ve saçmalıklarını
ortalığa dökmüştür.Darwin kendisi bile düşüncelerinin hayalden öte gidemeyeceğini defalarca vurgularken,
zamanında İngilizler'in yaptığı gibi buna sığınmak üstelik şu anda sığınmamız gereken bir neden yokken.
Tamamen bir eksiklik,uydurmaca ve saçmalık.Koskoca bilim adamlarına hiç yakışmıyor.Bağnaz,yobazlar.
-----------------------------
Söylediklerin komik şeyler =)Darwininkilerde hayal değil,gerçekler...Bugün bilim adamları evrim olmadan biyoloji biliminden bile bahsedilemeyeceğini vurgularken,senin buna aptallık demen ne derece akıllılık?
Kaldıki en büyük eksikliklerden biri, geçiş fosillerinden biri olduğu kuvvet kazanan 47 milyon yıllık İda'yla giderilmek üzere =)
-
bazı şeyleri yeniden canlandırmaya çalışıyorlar galiba
-
hacktorx bunu yazdı:
-----------------------------insan ırkının tamamen maymunlaşması nezaman gerçekleşecek anlamadım ya:/ evrim evrim evrim.. e hadi artık hala neden tam maymun olamadılar bunlar:S
yoksa maymundan insana mıydı :S :S:S
-----------------------------Allah iyiliğini versin, Güldürdün beni. :)
-
Resim müthiş ama ekleyemedim, işte link
http://www.freeimagehosting.net/image.php?14ed56df27.jpg
Not: biri bana şu eklemeyi öğretse:) Karizmatikte resim ekleye adresi giriyorum olmuyor:S