Bilim Ve Teknik Dergisi Haziran Sayısı [Kapak Evrim]
-
darvinin bir kitabında yazıyordu yanlış değilsem eğer yakın gelecekte değişim göstermiş fosiller bulamazsak bu teori çöker diye. nitekim dünyadaki fosillerin %93 ünün bulunmasına rağmen darvinin teorisini kanıtlaya bilecek doğru düzgün bir fosil bulunamamıştır.
-
Tamamı İngilizce bunun.
-
Aranızda evrimin yalnızca insanın maymundan gelmesi olduğunu zanneden maymunların olduğunu görmek üzüyo beni. Bu tür bilimsel yayınlar evrimin ne olduğunu okuyun anlayın diye yapılıyo işte.
okuyun da anlayın.
-
darwini okuyun tamamnını ogrennin ama kesinlikle darwinin teosrisini curuten bilim adamlarının dusuncelerinide okuyup karsilatirma yapın
-
evrim in gerçek olduğunu bilin yeter.. istemesseniz inanmayın ama bu din değil kişiye göre değişiklk göstersin
aslında evrimi kanıtlamak için doğaya bakmak yeterlidir eski bulunan canlılar şimdikiler birbirline benzer ve zıt yönleri
her canlının bulunduğu ortama uyum sağlaması (orn kutup ayıları boz ayılar ) gibi. ama bunu kanıtlamak için yüz yıllar boyu
takip etmek gerekli evrim nereye doğru gidiyor diye ,, ama bunu anlamayan bazı kıt lar war =)
gülün geçin kafası almıyorsa almasın ,,
Bilim Ve Teknik gözümden düştü bir kere eskiden alırdım artık Nah alırım =)
-
Ohoo zahmet etmişler ya birkaç ay daha bekleselerdi sansür rezaletini temizlemek için. Gerçi bunu temizlemek olarak bile göremiyorum ya neyse...
Bilim Ve Gelecek ile Bilim Ve Ütopya dergileri var çok kaliteli ama hem fiyatı tuzlu hem de politika üzerine olan kısımlarından hiç çakmıyorum ben...
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------Dinci veya dinine çok bağlı biri değilim.
Her konuda sorgulayıcıyım.
Fakat Darwin'in Evrim hayaline inanmak gibi
büyük bir aptallık yoktur.Darwin'i yine İngiliz bir eski Darwin'ci sorgulamış ve saçmalıklarını
ortalığa dökmüştür.Darwin kendisi bile düşüncelerinin hayalden öte gidemeyeceğini defalarca vurgularken,
zamanında İngilizler'in yaptığı gibi buna sığınmak üstelik şu anda sığınmamız gereken bir neden yokken.
Tamamen bir eksiklik,uydurmaca ve saçmalık.Koskoca bilim adamlarına hiç yakışmıyor.Bağnaz,yobazlar.
-----------------------------bu ne saçma, bu ne geri bir düşünce. siz neyin peşindesin Allahın ilk emri olan "IKRA" nın mı yoksa ilim çinde olsa gidin öğreninin mi karşısındasınız. siz bilgisayar başından kalkıp iki satır okumazken o adam 22 yaşında ingiltere tarafından araştırmaya gönderilmiş. bilgilerini paylaşmış, fikirlerini söylemiş ve herbilim adamı gibi araştırmaya açık şekilde bırakmış. bilime yıllarını veren profesörler yoktur vardır diyemezken senin ne haddine.
git, oku, sorgulayıcı falan da değilsin. bol keseden atıyorsun