folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bilimsel Bir Din Olarak İslam

Bilimsel Bir Din Olarak İslam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snooper
    snooper's avatar
    Erkek
    ltcelik bunu yazdı:
    -----------------------------
    snooper bunu yazdı:

bana göre semavi dinlerden bilimi destekleyen (senin de üstüne bastığın gibi "en çok önem veren") din islamdır. ancak milyonlarca insanın inandığı kutsal saydığı şeyleri küçümsemen senin ayıbındır. diğer dinleri de konu alan bi yazı olsaydı belki de bu ileti yi yazmayacaktım.

Peki müslümanların diğer inanışları küçümsemesini nasıl karşılayalım?

Örneğin Hinduizmi?...  Adamlar ineğe tapıyor diye küçümsüyoruz... Ya da diğer dinleri dağa taşa tapıyorlar diye... ya da benim inancıma göre insan kesmek mübahtır diyene n'apıcaz?

hocam yanlış hatırlamıyorsam şöyle bir olay var.

peygamberimiz ashab ile otururken yoldan omuzlanmış bir cenaze(yahudi) götürülüyor. peygamberimiz gördüğü anda ayağa kalkıyor ve cenaze geçene kadar oturmuyor.

en azından kendi adıma konuşayım. diğer dinleri, inanışları küçümsediğim falan yok.  insanları kesmek mübahtır diyenlere bizim bişey yapmamız gerekmez. yapması gerekenler yapıyodur zaten.

sana çirkin dediler düşmanı oldum güzelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bu sabah yine tüm hücrelerim allah allah diye bağırıyor,sanırım pis bir savaş çıkmak üzere.

ahahaha 

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

dreampark87 bunu yazdı:

ZoRKaYa bunu yazdı:
    Eğer bir gün hanımınla çocuk ypamaya çalıştığnızda, spermler döl yatağına düştüğü halde çocuğunuz olmaz ise anlarsın durumu. ;)

Anlayacak bişey yok sen kendi çocuğunu kesermisin tanrıdan geldiğine inanarak ve saçmasapan bi rüya yüzünden

sacma sapan ? :S  belkide  sen inanmıyorsun diye saçma geliyordur ne dersin :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek

Ahh ah seviyesiz kuralsız münazara fikir alışverişi olmaz.

Müslüman olan yada olmayan inanışı ne olursa olsun eğer bir konu hakkında konuşulacaksa,önce belirli kurallar belirleyin sonra tartışın.
    Tahribatta böyle kural yok.Estiren estiriyor.O benim peygamberime sövsün ben onun inanışına laf diyeyim.Sonuçta ikimizede koyacak bu laflar(tabi inandığı şeye laf söylemek ona koyuyorsa ki gayrımüslimlerin çoğunda görmediğim birşey.bana denk gelmedi sanırım)
    Neticesiz tartışma zaman kaybıdır.Ağız dalaşıdır.
    Müslüman olup burda islamı peygamberleri savunmak isteyen arkadaşlara tek önerim:Bırakın hocam.Onların bizim savunmamıza ihtiyacı yok.Biz kendimizi kurtarmaya bakalım.  

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    dreampark87 bunu yazdı:

ZoRKaYa bunu yazdı:
    Eğer bir gün hanımınla çocuk ypamaya çalıştığnızda, spermler döl yatağına düştüğü halde çocuğunuz olmaz ise anlarsın durumu. ;)

Anlayacak bişey yok sen kendi çocuğunu kesermisin tanrıdan geldiğine inanarak ve saçmasapan bi rüya yüzünden

senlen peygamber birmi ?

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek
    bunu aslında harun yahya ve cübbeli ile tartşımak lazım...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustang1
    mustang1's avatar
    Erkek

konuyu açan arkadaşım inanmayabilirsin bu benim sana saygı duymamı grektirir.. ama senin şimdi bu açıklamaları yapman yarrak beyninin ne kadar aptalca dusuncelerle dolu olduğunu gösterir ve bu gerizekalı fikirlerin İSLAM dinine laf söylemeni gerektirmez adam ol  şerefsizliğin lüzumu yok ......

UmUt Bu ToPrAkLaRdAn GiDeLi ÇoK OlDu...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scorpus
    scorpus's avatar
    Erkek

gkhn759 bunu yazdı:
    Öncelikle din denilen, kesinlikle maddi gözlemlere dayandırılamayan olgunun bilimle aynı cümleye girmesi bile aptalcadır(bence). Kaldı ki islamın bilime olan bakışını müslüman ülkelere bakarak çok da kolay anlarız. VAr mıdır aralarında endüstrileşmiş, sanayi/teknoloji ülkesi olmuş refah devleti?? Birkaçı deli gibi petrol satmaktan başka birşey yapmayarak kazandıkları parayla göz boyama hareketleri yapmakatadır fakat en fazla 1 asır içinde(fosil yakıtlar azalınca/tükenince) onların da götlerini göreceğiz.

http://www.atominsan.com/islamda_bilim.htm

bak burda ne var.araştırmadan sallamasan komik duruma düşmezsin

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Haydi ateist olalım :|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Ramazan ay'ına 3-4 gün var,

3 - 4 gün için ateist olalım hadi, ramazan gelince tekrar çıkarız ateizm'den,

Sevinsin garibanlar 3-4 günlüğüne de olsa :S

Toplam Hit: 10548 Toplam Mesaj: 70