folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Bilimsel Hesap Makinesi (Ayrıntılı)

Bilimsel Hesap Makinesi (Ayrıntılı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

Casio Classpad 330

Casio fx9860g2 sd

T-Nspire

Arasında kararsız kaldım :(

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

çizik banada lazım olabilir

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

Classpad 330 karar kıldım. Fiyat araştırması yapıyorum. Düşünen arkadaşlar terreddüdsüz alabilirler...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kralsam
    kralsam's avatar
    Erkek

Ben Elektrik Elektronik Müh. okuyorum ve fx5800P işimizi görüyor. bunuda complex matrix hesaplarını hızlı yapbilmek için aldık. hocalar serbest bırakıyor bizde fakat zaten değişkenler hesaplanmaya kalksa sınavın çok uzun sürmesi gerekir. Nasıl programlandığını sorarsanız, blogumda mevcut: http://veriloghdl-fpga.blogspot.com/p/pdf-kitaplar.html

Üzülme...!!! İstediğin Bir Şey Olmuyorsa, ya Daha İyisi Olacağı İçin yada, Gerçekten de Olmaması Gerektiği için Olmuyordur. (Hz Mevlana)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek

fx 880 p casio ulursan 2. el fln üzerine makina tanımam.ama zor bulursun araman lazım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    seadog bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar bildiğiniz üzere inşaat mühendisliği istiyorum. Bana bir tane hesap makinesi lazım. 400 liraya kadar limitim var. Bilgim yoktur makineler hakkında. Öyle bir makine olsun ki her işi yapsın. Örneğin ben formulu kaydedeyim ona sonrasında ben değişkenlerini yazınca o otomatik hesaplasın. Sanırım böyle olan makineler var. Türev, İntegral alsın. Yani kapsamlı düzgün birşey olsun herşey olsun. Var mı bildiğiniz böyle bir makine ? Tavsiye edebileceğiniz? 

Saygılar

Mürit

seadog

-----------------------------
    Aahh Ah CASIO 850p - 880p üretimini kesmeseydi... Olmasaydı bitiremezdim fakülteyi ikici el bulursan al 6-700 civarındadır dikkat bilgisayardır Niye bitirdiler bilmiyorum... büdüt http://urun.gittigidiyor.com/Casio-FX-880p-FX-880p_W0QQidZZ31842214 http://urun.gittigidiyor.com/Casio-FX-880p-FX-880p_W0QQidZZ31842214

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Casio fx5800-p işini görür

hepsiburada da 125 tl 12 taksit

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

İnşaat mühendisliği istiyorum?? İnşaat mühendisliği okuyor musun yoksa okumak mı istiyorsun? Senin kurduğun cümleye bakarsak, düşünme bunları şimdiden.

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

Sevgili Opter oraya yanlış yazmışım İnşaat Mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim.

Arkadaşlar Türkiyeye geliyorum gece ve gelince de hesap makinesini alacağım.

Dediğim gibi classpad 330 ve fx9860gII sd arasında kararsız kaldım. 

Hangisini tavsiye ediyorsunuz. Sanırım bunların hazır programları varmış. hangisinin daha çok vardır işe yarayacak. Bir inşaat mühnedisliği öğrencisinin hangisi daha işine yarar. bi el atınlütfen

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolvadinli
    Bolvadinli's avatar
    Erkek

kardeşim inş müh.yim, bu ekrana bakmadan önce hesap yaptığım ve öğrencilikden kalma fx-3650p var elimde.

bu seninişini gayet görür hemde fazla para verme. sanırım max 50-60 tır bu maikne.

400 liraya netbook satıyorlar hesap makinasına o kadar para verilirmi bea (:

Toplam Hit: 9794 Toplam Mesaj: 25