folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Bilişim Bölümü , Öğretmenliği , Mühendisliği

Bilişim Bölümü , Öğretmenliği , Mühendisliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plastner
    plastner's avatar
    Erkek

Gece gece triplere girdim kendi kendime eleman öğretmenlik okuyor bir bok bilmiyor herif karı kızla chat yapıyor sonra ben nasıl yapıcam diyor..

Ulen ben bir algoritma için en basiti için sabahı sabah ettim gittim msdos kitabı aradım koca izmirde..En basit mavi ekran hatasını çözmeden bırakmadım...Ulen ben 19 yasındayım neler düşünüyorum herif gelmiş 24 bana neden bahsediyo..Bence eğitim sistemi deişmeli bölümlere mülakat yapmalı ya da bölümle alakalı sorulara sorulara alınmalı gecen sene ..Ayrıca gecen sene tercih yaptım düz liseli diploma notu torpilliler girdi o adam 2 senede ordan ne öğrencek sonra eğitim sistemi neden böyle..Abilerim haksız yere isyan ediyorsam beni düzelsinler...Saygılarımla

Busiest men find the most time....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

teknik eğitim fakültesinde okuyorsa artık kapatılıyor onlar, bir kaç tane hariç kalmayacak :) 

evet maalesef kpss yi geçti mi öğretmen oluyor. türkiyedeki üniversiteler çok kalitesiz. ama kpss olayı değişiyor. sanırm seneye %40 etkili olacak alan sınavı

yapılıyor :) hadi şimdi çalışmasın o kişi de görelim. zaten özel sektörde iş de bulamaz.. iki günde kapı dışarı ederler birilerini kandırmaya çalışsa da..

sen takma kafanı.. ona takacaklar.. kendini geliştir, en iyisi olmaya çalış.. mezun olduğunda farkı göreceksin.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

bizim sınıftada bi enes var..

la abi çocuk bildiğin mal.

hani mala mal desem mal erinir..

odun yaa. kalası almışlar yontmuşlar iki kol bacak filan.

bilgisayardan zerre çakmaz.. evindede yokmuş lakin bu ibine 3.14 ile mezun oldu ben hala yaz okulu büt. vs uğraşıyorum.

kopya çekerler ezberlerler.

lan çocuga rami göstererek bu ne enes dedim.

ses kartı abi sanırım dedi. o an o ramdeki pinleri tek tek gözüen sokasım filan geldim o derece döndü nevrim.

konuyla filan ne alaklı bilmiyorum ama içimde kalmış amk bi şekilde deşarj olmam lazımdı..

kızlarda öylede onlara bi başka konuda değinicem.. kasayı açmayı beceremezler.. pic ne desen babası olmayan çocuk derler..

bi bakmışım asm sınavından +bb almışlar. bu işmidir amk yarın bunun elini verseler al lan şu ledi bi yak deseler onu bile yapamaz.

bi oturduk robot yaptık 2 kişi gece gündüz anca geçtik bunlar hazır verip satın aldı geçti.

la eğitim sistemimizi sikeyim.. bu nasıl iştir arkadaş..

sakinim.

http://www.leyladansonra.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

sisteme uyun, kendi kendinizi boşuna üzmeyin.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Kardeşim Allah emeğini boşa çıkarmaz , boşver sisteme uy kafana takma

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

atakan21 bunu yazdı:
    -----------------------------

Kardeşim Allah emeğini boşa çıkarmaz , boşver sisteme uy kafana takma

ne demek sisteme uy haci.Adam dogru soluyor su gozunuze kucuk gorunen sistemin parcasi yani arkadasin anlattigi yanlis isleyen halt.Issizligin,kadrolasmanin,torpilciligin,sektorun ileri gidemesinin baslica sebepleridir.Liseyi bitiripde dreamweaverde html ye merhaba dunya yazdirtamayacak adamlar mezun oldu gecen sene.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

sisteme uyarsa ilerde hiç bişey olamaz birey. örnek ben bildiğin bölüm sonuncusuyum büt dü yaz okuluydu uğraşıp duruyorum 3 senedir 1. sınıfım ama baksan okuldaki bütün hocalar rektörlük tanır okul tarihi boyunca en fazla ödeneği alıp proje hazırladık alnımızın akıyla çıktık 1.5 sene full sistemin programını ben yazdım ama bölüm sonuncusuyum ha bölüm 1. si napıyo o anca otlasın ders çalışsın dursun ama mezun olduğunda ne saha deneyimi nede oturup bi program yazıcak adam olur o. Tamam notlarım kötü olabilir hatta ailemle aramın bozuk olmasının sebebide bu varsın olsun. Bu durumdayken bile yaptığımız projeleri satmaya başlıyoruz ve şimdiden daha okurken bile yazılım şirketi kurma işlemlerine girdik. Böyle bi ton örnek sunabilirim sana sistem artık çökmeye başladı bizim dönemimizde çatırdıyodu şimdi ise bildiğin çöküyor hiç liselerin halini gördün mü daha çocuklar lisedeyken kalmaya başladı bunlar üniversiteye geldiğinde napıcak sorarım.

ek olarak bu sistem bizim hayal gücümüzü sınırlıyor. Ezberci bi sistem var artık liselerin lab. ları kullanılmıyo öğrenci görerek dokunarak veya çabalayarak öğrenmiyor. Ezberletilip öss di lys di bi ton sınava sokuluyor ezberi iyi olan ve inekleyen çocuk okuyor ama gerçekden severek o işi yapan çocuk giremiyor. Ondan sonra niye biz hiç bişey üretemiyoruz diyoruz işte bu yüzden öğrencinin hayal gücünü kullanmasına izin verilse sosyalleştirilse bak o zaman ülkemizden neler çıkar. Malesef ki bu eğitim sistemi düzeltilmedikden sonra ülkemiz üretici bir ülke değil tüketici bir ülke olmaktan asla kurtulamaz malesef

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

abi adam çok rahat iş bu-lur.

abi siz ne sanıyorsunuz iş hayatını? ilk işinizde böyle altınıza porsche verip 5.000+ tl maaş bağlıyacaklarını mı? :)

iş hayatında ikinizde aynı seviyede başlarsınız.O bahsettiğiniz insanlar şirkette iş yapa yapa öğrenir.Sizden ileri bile gidebilir. Bu işlere bu gözle bakmayın. İlla her insan istediği/ilgilendiği bölüme gitmek zorunda değil.

siz takmayın kafanıza millet, herkes kendinden sorumlu.

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

BarisYigit bunu yazdı:

bizim sınıftada bi enes var..

la abi çocuk bildiğin mal.

hani mala mal desem mal erinir..

odun yaa. kalası almışlar yontmuşlar iki kol bacak filan.

bilgisayardan zerre çakmaz.. evindede yokmuş lakin bu ibine 3.14 ile mezun oldu ben hala yaz okulu büt. vs uğraşıyorum.

kopya çekerler ezberlerler.

lan çocuga rami göstererek bu ne enes dedim.

ses kartı abi sanırım dedi. o an o ramdeki pinleri tek tek gözüen sokasım filan geldim o derece döndü nevrim.

konuyla filan ne alaklı bilmiyorum ama içimde kalmış amk bi şekilde deşarj olmam lazımdı..

kızlarda öylede onlara bi başka konuda değinicem.. kasayı açmayı beceremezler.. pic ne desen babası olmayan çocuk derler..

bi bakmışım asm sınavından +bb almışlar. bu işmidir amk yarın bunun elini verseler al lan şu ledi bi yak deseler onu bile yapamaz.

bi oturduk robot yaptık 2 kişi gece gündüz anca geçtik bunlar hazır verip satın aldı geçti.

la eğitim sistemimizi sikeyim.. bu nasıl iştir arkadaş..

sakinim.

Geçen sene ilk meslek dersine girdiğimizde kızın bi tanesi sormuştu ; Hocam elektronikle bilgisayarın ne alakası var deyü, hoca da suyla mı çalışıyo lan bu diye çıkışmıştı :\

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plastner
    plastner's avatar
    Erkek

Lisede bir arkadaşım  vardı ..Beyinsiz pazarlama okuyor.Bana laf söyler .Evdekiler der sen "neden yerleşemedin" der nasıl anlatıcan anlamazlarki...Torplli düz lise veletleri girdi meslek liseliler açıkta kaldı....O kadar kafa patlattım mezun oldum gidip pazarlama okucam bu ne sacmalık amk...Herkes bir muhalefet olmuş TOEFL gircem diyorum dedikleri şu "Bizim okuldan girdiler arkadaşlar sadece 1 kişi geçebildi"Banane amk sanki bu sınav bir kere oluyo bırak onuda ben düşüneyim Programları zaten full ingilizce kullanıyorum.Biraz kafa patlatsam onunda üstesinden gelirim heralde...Benide aşağı almaya calışıyorlar o benim canımı sıkıyor..Sonrada gel tahribata kus..Hee bide arada burda konu açanlar var .."Yardım edin , hayatım cok sıkıcı , nasıl öğrenicem , " yok abicim bozulduk biz bozulduk ya da ben cok fazla çalışıyorum bu günlerde..

Saygılar...

Busiest men find the most time....
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

bi mülakat falan yapılması gerektiğini düşünüyorum.

yada bu resim gibi bölümlerde falan yetenek sınavı yapılıyorya onun gibi birşey olmalı diye düşünüyorum.

12 yıl boyunca eline klavye almamış elemanlar tutup en sağlam bilgisayar bölümlerine gidiyor. orada bi bakıyolar ram diye bişey varmış.

işletim sistemi ne lan moduna giriyolar.

saçma.. bi yetenek sınavı falan olmalı diye düşünüyorum. 

Toplam Hit: 1891 Toplam Mesaj: 18