Bilişim Bölümü , Öğretmenliği , Mühendisliği
-
bide şöyle bir sıkıntı var normalde kod yazmak için belirli bir mantığı kavramak gerekir. derslerde hep iyi olan bizdik arkadaşlarla en azından ezber sevmeyenler bazısı derste konuşmaktan başka iş bilmez sınavdan 90 100 alır geçer eğer buysa bilgisayarcılık ben çok yanlış yerdeyim.. şu an onlar istanbulda krallar gibi okurken ben balıkesirde sürünüyorum. adalet buysa eğitim sistemi gerçekten değişmeli...
-
istersem bir gun istersem suresiz ban yiyeyim ama küfür edicem ANANI SİKİM EĞİTİM SİSTEMİ BU ORUSPU COCUKLARI YUZUNDEN TÜRKİYE 10 YIL GERİNDEN GELİYO ANASİNİN SİKTİGİMİN COCUGU EZBERLEYİP MUH. OKUYO AQ COCUGUNA DİYOM BANA BİŞİLER GOSTER BİLMİYORUM DİYO SİKERİM BOYLE OGRENCİYİDE BOYLE OGRENCİLERİ UNİVERSTEYE ALANLARIDA HEPSİ ORUSPU COCUGU hayatı şaçma kurallarla yaşıyoruz ne kadar isyan etsekde degişmicek belki Atatürk gibi biri tekrar gelirde yeniden inşaat eder elden çıkmış ve gelecegi olmayan bu ülkeyi nerde hazırcı varsa hepsi Türkiyede geçen gün bir yazi okudum
adamin biri demişki Spor gazatesi okudugumuz kadar spor yapsaydık şuan çogu kulvarda dunyanın en iyisi olmuştuk.. Anca hazırcı insanlarla dolu Türkiyede adam dese bir ıcat buldum destek lazım zengin derki Birdaha oyle konuş agzina kurekle vururum siktir git der aq Hadi egitim şaçma onu anladıkda sagda köşede birşeyler yapmaya çalışanada el uzatmıyolar Kendi arabasını uretemeyen ulke 1 tane nükler santral olmayan ulkede dış ulkelerle bir olay oldugunda dogalgazını keserım diye tehdip edilip tmm abi çekilen ulkeden bi bok olmaz arkadaş sonumuz hayırlı olsun...
not : Konuyla alakası varmı yok mu bilemem ama kardeşim sen ne kadar düşünürsen düşün gelecegin yerler belli
-
Eğitim sisteminin bozukluğu bi yana;
Ben yarın Dgs'ye giricem ama AÖBP uygulanıyorken dün bi kararla ÖBP'ye çevrildi okul puanı hesaplama yöntemi. Şimdi bu benim baya bi aleyhime gelişen bi olay. Ben sınavda nasıl bi yöntem izleyeceğimi bile bu AÖBP üzerine yapmıştım. Şimdi ben hangi moralle gireyim bu sınava ? Lan gerizekalılar 2 gün bekleyinde sınavdan sonra söyleyin bari değiştiğini beyinsiz leferler.
Böyle eğitim sistemininde böyle ösymninde ta a.q
-
plastner bunu yazdı:
-----------------------------Lisede bir arkadaşım vardı ..Beyinsiz pazarlama okuyor.Bana laf söyler .Evdekiler der sen "neden yerleşemedin" der nasıl anlatıcan anlamazlarki...Torplli düz lise veletleri girdi meslek liseliler açıkta kaldı....O kadar kafa patlattım mezun oldum gidip pazarlama okucam bu ne sacmalık amk...Herkes bir muhalefet olmuş TOEFL gircem diyorum dedikleri şu "Bizim okuldan girdiler arkadaşlar sadece 1 kişi geçebildi"Banane amk sanki bu sınav bir kere oluyo bırak onuda ben düşüneyim Programları zaten full ingilizce kullanıyorum.Biraz kafa patlatsam onunda üstesinden gelirim heralde...Benide aşağı almaya calışıyorlar o benim canımı sıkıyor..Sonrada gel tahribata kus..Hee bide arada burda konu açanlar var .."Yardım edin , hayatım cok sıkıcı , nasıl öğrenicem , " yok abicim bozulduk biz bozulduk ya da ben cok fazla çalışıyorum bu günlerde..
Saygılar...
-----------------------------Haci TOEFL yuksek puan alinamayacak bisey degilde senin isletim sistemide dahil herseyi ingilizce kullansan bile o sinavin yaninda anlamsiz kalir :)
-
bence okul derslerini de boşlamayın siz yinede :)
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------plastner bunu yazdı:
-----------------------------Lisede bir arkadaşım vardı ..Beyinsiz pazarlama okuyor.Bana laf söyler .Evdekiler der sen "neden yerleşemedin" der nasıl anlatıcan anlamazlarki...Torplli düz lise veletleri girdi meslek liseliler açıkta kaldı....O kadar kafa patlattım mezun oldum gidip pazarlama okucam bu ne sacmalık amk...Herkes bir muhalefet olmuş TOEFL gircem diyorum dedikleri şu "Bizim okuldan girdiler arkadaşlar sadece 1 kişi geçebildi"Banane amk sanki bu sınav bir kere oluyo bırak onuda ben düşüneyim Programları zaten full ingilizce kullanıyorum.Biraz kafa patlatsam onunda üstesinden gelirim heralde...Benide aşağı almaya calışıyorlar o benim canımı sıkıyor..Sonrada gel tahribata kus..Hee bide arada burda konu açanlar var .."Yardım edin , hayatım cok sıkıcı , nasıl öğrenicem , " yok abicim bozulduk biz bozulduk ya da ben cok fazla çalışıyorum bu günlerde..
Saygılar...
-----------------------------Haci TOEFL yuksek puan alinamayacak bisey degilde senin isletim sistemide dahil herseyi ingilizce kullansan bile o sinavin yaninda anlamsiz kalir :)
-----------------------------Telafuzlara yabancı deilim demek istedim ...Hanzo gibi sıfır deilim hocam o manada yani..
-
plastner bunu yazdı:
-----------------------------u235 bunu yazdı:
-----------------------------plastner bunu yazdı:
Saygılar...
-----------------------------Telafuzlara yabancı deilim demek istedim ...Hanzo gibi sıfır deilim hocam o manada yani..
-----------------------------anladim hacim.TOEFLk zordur bayagi ciddiye alip calisman lazim yani ortalama bir puan alman icin bile Ingilizceyi iyi bilmen lazim cunku sinav yazma,okuma ve konusma uzerine ayri ayri bolumlerden olusuyor.
Bu arada fikrini degistirme bence.Dogru dusunuyorsun.