folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bilişim Dergisi Çıkarıyoruz!

Bilişim Dergisi Çıkarıyoruz!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    bomba tarifleri fln koyalım :) ya da küçük icatlar olsun.. mesela ne bilim, şu anda aklıma gelmio ama minik elektronik icatlar olbilir ilgi çeker.. ya da pc ile ilgili püf noktaları.. mesela geçen bios ayarlarından girip power tuşunu etkisiz edip mousla açma falan vardı onun gibi şeyler konulabilir.. ama eğer amaç hit almaksa önemli olan kalite değil janjan ve ilgi çekici bişi olması.. yani adam okurken sıkılmıyosa "asdasd" bile yazabilmeli gerçek bir dergi editörü, doğrusu bu deil ama türkiyede geçerli olan bu :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

hackermemo bunu yazdı:
    -----------------------------
    bomba tarifleri fln koyalım :) ya da küçük icatlar olsun.. mesela ne bilim, şu anda aklıma gelmio ama minik elektronik icatlar olbilir ilgi çeker.. ya da pc ile ilgili püf noktaları.. mesela geçen bios ayarlarından girip power tuşunu etkisiz edip mousla açma falan vardı onun gibi şeyler konulabilir.. ama eğer amaç hit almaksa önemli olan kalite değil janjan ve ilgi çekici bişi olması.. yani adam okurken sıkılmıyosa "asdasd" bile yazabilmeli gerçek bir dergi editörü, doğrusu bu deil ama türkiyede geçerli olan bu :)
    ----------------------------

allah aşkına sen bişe önerme :)

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    RemotE bunu yazdı:
    hackermemo bunu yazdı:

mesela "Visual Basic Yazı dizisi" gibi bişey yapın.. her sayıda yeni programlar yazın yeni fonksiyonlar öğretin .. ondan sonra stratejik ilgi çekecek adamlarla roportaj yapın.. ne bilim sedat peker vs vs.. ondan sora bi senaryo bölümü olsun, yazarların özel kendi köşesi, siyaset hakkında falan komplo teorileri üretsinler hudston gibi :) ama başta yazın buradakiler tamamen hayal ürünüdür die :) ne bilim geliştirilebilir, gecenin 4 ünde ancak bu kadar geldi.. geldikçe yazarım :)

edit: yarışma fln düzenleyin bi soru sorun doğru yanıtı veren ilk 10 kişiye 3 aylık beleş üyelik gibi.. ya da derginin sonunda bi kod olsun onu senin no ya yolluyanlar arasından çekiliş yapılcak birine orjinal vista verilcek falan de, ama kimseye verme, her sayıda da mahalleden birilerinin resmini koy kazanan talihli die :D

Sedat abinin a.q ..

Mhp nin siyasi bir gazetesinin yazı işleri müdürüyüm..

Turk Dünyası insan hakları derneğinin .. Arge başkanıyım ..

Bayrampaşa ülkü ocaklarının genç başkanıyım ..

Sen gelmişsin çapulcu sedat pekerden bahsedion :)

konuyla alakası yok da yazdıklarından sonra merak ettım bayrampaşa ülkü ocakları başkanıyım demişşsin bahsseetiğin bölgede bende başkan tarzı birşeyler yaptım camiadan ayrılmadan önce 2001 senesinde belki senlede tanışıyor olabiliriz mns mi sana pm attım Benim zamanımda İbrahim Yeşil adında bir torna ustası başkan vardı belki hatırlarsın detayları msn den konuşuruz

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    *Türk İcatlarını tanıtırız her hafta farklı olarak...
    *Müridler kendi yazdıkları programların dökümanlarını hazırlar,beğenilirse dergide basılır mesela..
    *Her hafta bir müridi yakından tanırız,röportaj gibi :)
    *Donanım,Yazılım olarak iki  kategoride yenilik ve değişiklikleri ele alırız...
    *Gündemi Değerlendiririz... (Ben buna talibim işte :D )
    *Her hafta bir oyun ayrıntılı tanıtılabilir...
    *Hediye Cd,Zeka Oyunları,Bulamacalar falan konabilir...
    *PhotoShop,Dreamwaver,Frontpage,AutoCad,Flash vb... gibi editörlerin her hafta bir özelliğini ayrıntılı örneklerle anlatabiliriz...
    *Komedi,Karikatür bölümü konabilir...

Aklıma şimdilik gelenler bunlar :)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Type-R
    Type-R's avatar
    Erkek

İnternet üzerinden çıkarılacaksa yardımda bulunabilirim.

Misa Flash'la internet üzerinden çıkartılabilir sayfalar aynı döner derggi.com'daki gibi.

Ps'de sayfa tasarımı olsun yardım edebilirim.

Kolay gelsin,başarılar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rawkmetal
    Rawkmetal's avatar
    Erkek

asp,asp.net,js,css,vb.net he bide idare eder şekilde karikatür çizerim
    ama ajanlıkta yaparım sölim :D
    msn'den hallederiz ya da
    güzel proje destekçisi çok olur

dünya yan geldi. dalganıza bakın...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek
    güzel olur , isimde hazır tahribat :) sadece bizim müritler alsa ohoooo , kesin tutar bu kesinn.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek

* derslere bölünerek diller ögretilebilir

* son bilişm hbrleri bölümü kesn olmalı ztn

* türk prgramcılarının , müridlerin yaptıgı prgramlar tanıtılabilir

* içlerine birer cd koyarz işte tanıtılan prgramlardan koyulur , bilinen bazı prgramların demo ları koyulr

* fotoşap , fırontpeyç vs. dersleri olr

aklıma geldkçe yazarm =)

bide dergi tuttuktan sora -tutarsa demiyorm ztn tutar =)- organizasyon aşamasında yetişemezseniz yardımcı olrm.

bide remote hacı pm attım bkarsan svirim =)

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Hoca tahsilleriniz nedir? Mesela sen bilişim diyosun da hangi konumda uzmasın. Seninle beraber dergiyi basacak adam?

Biliyorsunuz ki bilişim dergilerinin en dandiğnden biri bilim teknik mesela. Yaklaşık 100 den fazla çeşitli dallarda profesörlerin çalışmaları ve makaleleriyle hazırlanıyor. Sizler bu şekilde adamları nerden bulacaksınız. Tabii güzel bir düşünce ama çok zor!

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    hayvan kardeşim o dediğin herifler mal :) boşuna o kadar zahmet.. eğer işi biliosan diplomanın bi anlamı yok..
Toplam Hit: 6633 Toplam Mesaj: 53