Bilişim Dergisi Çıkarıyoruz!
-
Bilim & Teknik :) adı üstünde. bizim kulvarımız da ki dergiler ise pcnet, chip, pcworld vs. bunların yazarlarına baktığımız da hepsi diplomalı ya da değiller; ama yazdıkları çoğu zaman internetin&bilişimin aktüelliğinden ve güncelliğinden fazlasıyla uzak. Sadece tahribat.com'u baz alırsak dahi nice mühendisleri ve benzeri diplomalı kişileri bilgileriyle ve tecrübeleriyle alt edebilecek kişiler mevcut burada.
-
her muridi 5 profesör kadar bilgili kabul edersek bizden ne dergiler çıkar ;) rahat olup destek çıkalım .
-
HayırLı UğurLu oLsun
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Hoca tahsilleriniz nedir? Mesela sen bilişim diyosun da hangi konumda uzmasın. Seninle beraber dergiyi basacak adam?
Biliyorsunuz ki bilişim dergilerinin en dandiğnden biri bilim teknik mesela. Yaklaşık 100 den fazla çeşitli dallarda profesörlerin çalışmaları ve makaleleriyle hazırlanıyor. Sizler bu şekilde adamları nerden bulacaksınız. Tabii güzel bir düşünce ama çok zor!
-----------------------------
Şuanda türkiyenin 18 vilayetine dağıtılan ve France ve almanyaya giden bir gazetenin Haber Şefiyim .Bilge Adam Gazetesi
Siyasi bir gazetedir yoğunlukla .. Prof. Dr. bi ton cevremiz var
ilk yazımda belirtmiştim çevre olarak sorunumuzun olmadığını dikkatinden kaçtı sanırım ..
iyi reklam alacağımız holdingler var sayısını bile aklımda tutamayacağım kadar.
teşekkürler
-
çok saglam bir ekip ister tasarım resim yazılar haberler makaleler basım dagıtım göründügü kadar basit degildir daha önce dergide çalıştıgım için bilirim dergiyi cazip hale getirmek için kaliteli kagıt çarpıcı kapak v.s dikkat etmelisin gazeteciysen bilirsin bu ufak detayları hayırlı olsun
-
simel1982 bunu yazdı:
çok saglam bir ekip ister tasarım resim yazılar haberler makaleler basım dagıtım göründügü kadar basit degildir daha önce dergide çalıştıgım için bilirim dergiyi cazip hale getirmek için kaliteli kagıt çarpıcı kapak v.s dikkat etmelisin gazeteciysen bilirsin bu ufak detayları hayırlı olsun
gazeteci olmasına gerekmi var? ahahah şaka gibi (zaten gazeticide)yorum yok abi ..
-
YAZILDI mı bilmiyorum ama her hafta bi siteyi tanıtabilrsiniz..
ilk hafta tahribat.com Lütfen =). -
remote aga ben katırlım bilişim hakında da baya araştırma ve toplayışım vardır dergi tasarısında da yardım ederim yeterki bildiklerimi insanlar bilsin ler pm atarsın konuşuruz.
-
Selamun Aleykum ...
Hocam ben Corel Draw bilirim ii bir şekilde eğer tasarımda yardım gerekirse burdayım rahatsız edersin pm den photoshopta kullanırım Babam Zaten reklamcı ve matbacıı bir şirketimiz var bu işleri cidden iyi bilirim ... Nasıl kağıtlar gider bu iş için neler yapılır nasıl stratejiler uygulanır nasıl müşteri çekilir hatta babamın çıkardı teknolıji dergisi bile var daha ne diyim :) ama 2 ay çıktı nedeni ise bi dernek olarak yapıldı bu iş sadece babam ilgilendi yazı felan bulunamadı olmadı bunlar uzun konular gibi eğer msn varsa uzun uzun konuşabiliriz nese Selametle
-
remote hajım biras quarkxpress çakarım ihtiyacınız olursa hazırım