folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bilişim Dergisi Çıkarıyoruz!

Bilişim Dergisi Çıkarıyoruz!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    Bilim & Teknik :) adı üstünde. bizim kulvarımız da ki dergiler ise pcnet, chip, pcworld vs. bunların yazarlarına baktığımız da hepsi diplomalı ya da değiller; ama yazdıkları çoğu zaman internetin&bilişimin aktüelliğinden ve güncelliğinden fazlasıyla uzak. Sadece tahribat.com'u baz alırsak dahi nice mühendisleri ve benzeri diplomalı kişileri bilgileriyle ve tecrübeleriyle alt edebilecek kişiler mevcut burada.

kendinize ayığ olunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    her muridi 5 profesör kadar bilgili kabul edersek bizden ne dergiler çıkar ;) rahat olup destek çıkalım .

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    HayırLı UğurLu oLsun

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RemotE
    RemotE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

Hoca tahsilleriniz nedir? Mesela sen bilişim diyosun da hangi konumda uzmasın. Seninle beraber dergiyi basacak adam?

Biliyorsunuz ki bilişim dergilerinin en dandiğnden biri bilim teknik mesela. Yaklaşık 100 den fazla çeşitli dallarda profesörlerin çalışmaları ve makaleleriyle hazırlanıyor. Sizler bu şekilde adamları nerden bulacaksınız. Tabii güzel bir düşünce ama çok zor!

Şuanda türkiyenin 18 vilayetine dağıtılan ve France ve almanyaya giden bir gazetenin Haber Şefiyim .

Bilge Adam Gazetesi

Siyasi bir gazetedir yoğunlukla .. Prof. Dr. bi ton cevremiz var

ilk yazımda belirtmiştim çevre olarak sorunumuzun olmadığını dikkatinden kaçtı sanırım ..

iyi reklam alacağımız holdingler var sayısını bile aklımda tutamayacağım kadar.

teşekkürler

Bizi Satanı Biz Bedavaya Veririz..! http://www.intikal.org - http://www.ohbea.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi
    çok saglam bir ekip ister tasarım resim yazılar haberler makaleler basım dagıtım göründügü kadar basit degildir daha önce dergide çalıştıgım için bilirim dergiyi cazip hale getirmek için kaliteli kagıt çarpıcı kapak v.s dikkat etmelisin gazeteciysen bilirsin bu ufak detayları hayırlı olsun

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

simel1982 bunu yazdı:
    çok saglam bir ekip ister tasarım resim yazılar haberler makaleler basım dagıtım göründügü kadar basit degildir daha önce dergide çalıştıgım için bilirim dergiyi cazip hale getirmek için kaliteli kagıt çarpıcı kapak v.s dikkat etmelisin gazeteciysen bilirsin bu ufak detayları hayırlı olsun
    gazeteci olmasına gerekmi var? ahahah şaka gibi (zaten gazeticide)

yorum yok abi ..

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit
    exploit's avatar
    Erkek
    YAZILDI mı bilmiyorum ama her hafta bi siteyi tanıtabilrsiniz..

ilk hafta tahribat.com Lütfen =).
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek
    remote aga ben katırlım bilişim hakında da baya araştırma ve toplayışım vardır dergi tasarısında da yardım ederim yeterki bildiklerimi insanlar bilsin ler pm atarsın konuşuruz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek

Selamun Aleykum ...

Hocam ben Corel Draw bilirim ii bir şekilde eğer tasarımda yardım gerekirse burdayım rahatsız edersin pm den photoshopta kullanırım Babam Zaten reklamcı ve matbacıı bir şirketimiz var bu işleri cidden iyi bilirim ... Nasıl kağıtlar gider bu iş için neler yapılır nasıl stratejiler uygulanır nasıl müşteri çekilir hatta babamın çıkardı teknolıji dergisi bile var daha ne diyim :) ama 2 ay çıktı nedeni ise bi dernek olarak yapıldı bu iş sadece babam ilgilendi yazı felan bulunamadı olmadı bunlar uzun konular gibi eğer msn varsa uzun uzun konuşabiliriz nese  Selametle

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek
    remote hajım biras quarkxpress çakarım ihtiyacınız olursa hazırım

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
Toplam Hit: 6657 Toplam Mesaj: 53