Bilişim Mi? Elektronik Mi?
-
bilgisayar konusunda iyiysen zaten bunu okuyarak vs geliştirebilirsin. Fakat elektroniği okulda öğrenip üstüne katarsan daha iyi olur bence. Yinede sen bilirsin.
-
Merak konusu kendini elektronikde çok geliştirirsin üstüne biliişimi ekler çok başarılı işler yapabilirsin ama ben olsam bilişim seçerim geleceği bana daha cazip gelior gelceğin dısıında sen kendini hanqi konuda geliştirirsen o konuda sen her türlü iş bulursun emin ol her yiğidin yoğurt yemesi başkadır meslekde de öyle işinin ehliysen ztn sıkıntı olmaz gelecek
-
elektronik tabe zeugmam benim
bilgisayar bölümü okunacak bibölüm değil tabe bende bilgisayar okudumda sonra kafama cok vurdum elektronik okusaydım die elektronik demek zaten bilgisayarın dehasısındemek kanımca tabe bu
-
anadolu teknikteyim. Elektronik diyor cogunluk. Elektronik okuyup uni. De bilgisayar okuyabilirim :| bu bolumlerde okuyanlar iyi bilgi verirlerse sevinirim :|
-
olm eger elektronikte hakkını vererek yaparsan işini zaten zenginsin benim ustam ilk okul mewzunu bile değildi ama 5 milyar para alodu :)
ne sanıosun format atarak bukadar para kasabilir misin:D
programcı mı oldun hesapla bakalım senin haftada bitirdigin programla o adamın günlük kazandıgı canlı para gine onu kaara gecirip ay sonunda gine eşit olmanızı saglyo ayıktın bu böle gider yani
-
hertürlü elektronik hoca ne kadar iyi bilirsen bil bence elektronik bilgisi olmadan bilgisayarda yapacağın şeyler sınırlıdır birde bilgisayarı kendi kendine geliştirmek elektronikten daha kolay düz liseye giden kafama ediyim :)
-
the_behulder bunu yazdı:
-----------------------------
olm eger elektronikte hakkını vererek yaparsan işini zaten zenginsin benim ustam ilk okul mewzunu bile değildi ama 5 milyar para alodu :)
ne sanıosun format atarak bukadar para kasabilir misin:D
programcı mı oldun hesapla bakalım senin haftada bitirdigin programla o adamın günlük kazandıgı canlı para gine onu kaara gecirip ay sonunda gine eşit olmanızı saglyo ayıktın bu böle gider yani
-----------------------------hocam iş formatla bitmiyor ama basit düşünüyorsun.en basitinden söylediğin şeye karşılık olarak comodo ve zemana firmasını gösterebilirim.ikiside türk firması ve kendi alanlarının anuna koydular.zemana hips yazılımlarının geçemediği testleri geçiyor, comodo ise piyasanın en güçlü firewall'ı
-
bilisimi bilmem ama eger sayisal iyi degilse elektrik elektronik tavsiye etmem
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
bilisimi bilmem ama eger sayisal iyi degilse elektrik elektronik tavsiye etmem
-----------------------------elektroniği bilmem ama sayısal iyi değilse bilişimi tavsiye etmem.
ne yaparsan yap, matematiği düzeltmekle başlamanı öneririm :)
-
elektroniğe git