Bilisim Sucu ( Buyuk Bir Suclama)
-
Bu soruyu baska bir konunun altina daha yazdim cevap gelmedi bende konu aciyorum .Gecenlerde eve terorle mucadeleden geldiler anlamadim ve kagitta Ankara sincan ergenekon savciligi dava acmis Anakara Etimessgut ilk ogretim okuluna cold hacker adina saldirida bulunulmus ama ben yapmadim ve 2 tane ip bulunmus teror orgutu propagandasi yapilmis sitede birisi benim ip digeride bi tane ipden ve annemle babamin ifadesini bildiginiz terorist lerin ifadesinin alindigi yerde almislar annem babam ogretmen ve boyle orgutlerlende alakam olmadi ve olamazda ve sulale olarak boyle orgutlere cok tersiz ve boyle seylere tam zit yer memleketim trabzon sizce birsey cikar mi
-
cold hacker pkk nın hacker grubudur ergenekonla ne alakası var yahu sen bu adamların hacklemiş olduğu web siteleri hiç kurcaladın mı mesela adam sql injeksiyon ile hacklemiştir sende bende değiştiriyeyim şunun yazdığını gibi bir girişimde bulundun mu ?
işte o şerefsizlerin hackledikleri seninbahsettiğin site bu sanırım zonede buldum
http://zone-h.org/mirror/id/8206320 -
Küfür müfür etseydin savcı tınlamazdı emin ol ama suçlama çok ağır şimdi benim aklıma ilk şunlar geldi.
Annen baban muhtemelen doğru düzgün makina bile kullanamıyordur. Sen yapmadığına eminsen senin ip den olmasının bir kaç sebebi olabilir.
Ya wireless internet kullanıyorsun ve wireless internetine bi aralar şifre koymadın YA DA wireless şifren WEP tabanlı bir şifre ve kırıldı biride internetini kullanarak bu eylemi yaptı.
YA DA Birisi sizin evdeki makineyi kullanarak bu eylemi yaptı.
YA DA Makinen de arkaplan çalışan bir programcıkla senin makineni kullanarak tabi senin haberin dahi olmaksızın bu eylem gerçekleşti..
Ayrıca sana tavsiyem; Adliyeye git ve tckimlik numaranla soruşturmanın olduğu dosyanın numarasını, ve savcı ismini, bilgi işlemden öğren. Sonra savcıya git dosyanın fotokopisini istediğini söyle. Muhtemelen savcı senin orada ağzına sıçar bir güzel sonra verir dosyanın fotokopisini. O fotokopilerin arasında Türk Telekomdan gelen ip tespit kağıtları olacak. Orada Türk Telekomun Kağıdında eylemin hangi tarihte hangi saatte senin internetten işlendiği ortaya çıkar.
Allah kolaylık versin zor iş bilirim.
-
Annem babam evet dogu durust yazi yazmayi bilmiyorlar ergenekonla ne alakasi var bende bilmiyorum ve bir ara herkesin siteleri nasil hackledigini merak ettigim icin baya bi karistirdim ama oyle bir eylemde bulunmadim ve o aralar pc virus yuvasiydi sag sol virustu virus korumasini yuklemeye calistigimda acmiyordu
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
cold hacker pkk nın hacker grubudur ergenekonla ne alakası var yahu sen bu adamların hacklemiş olduğu web siteleri hiç kurcaladın mı mesela adam sql injeksiyon ile hacklemiştir sende bende değiştiriyeyim şunun yazdığını gibi bir girişimde bulundun mu ?
işte o şerefsizlerin hackledikleri seninbahsettiğin site bu sanırım zonede buldum
http://zone-h.org/mirror/id/8206320
-----------------------------Birde hepsi Turk sitesi :S
-
karatahta gelene kadar bekle
-
aa şimdi fark ettim dava kamu adına açılmış. Savcı muhtemelen zorlayacaktır bu işi sonuna kadar. Ama açık konuşayım Adam akıllı ifade verip ikna edersen bi bok olmaz.
-
DrKill bunu yazdı:
aa şimdi fark ettim dava kamu adına açılmış. Savcı muhtemelen zorlayacaktır bu işi sonuna kadar. Ama açık konuşayım Adam akıllı ifade verip ikna edersen bi bok olmaz.
-----------------------------KATILIYORUM ama Panik yapma rahat ol ifadelerinde türkçeyi filan doğru kullan dava aleyhine de bitse leyhinede bitse adamlar senin pcyi takip ederler bence.
-
TORN bunu yazdı:
-----------------------------DrKill bunu yazdı:
-----------------------------KATILIYORUM ama Panik yapma rahat ol ifadelerinde türkçeyi filan doğru kullan dava aleyhine de bitse leyhinede bitse adamlar senin pcyi takip ederler bence.
-----------------------------Istedikleri gibi etsinler hicbirsey yok pcde oyle islere bulasmadim bulasmam
-
öyle bi örgüte bağlı bulunsam trabzonda yaşayabilir miyim die bi sor bence öyle bişeyin olsa orda barınamassn zaten.
işin zor allah kolaylk versn
-
ağır bişey hocam araştır biraz he deyip geçilcek bişey değil heleki annen ve baban öğretmenmiş onlarında fikrini alıp biraz üstüne git araştır derim