Bilisim Sucu ( Buyuk Bir Suclama)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

meksikaya kaç :D

şaka

pcni takip edince bi boq cıkmaması bi halta yaramaz, basşa pcle yapıp onu denize atmışda olabilrisin,, onemli olan senin ipne program vsle girip başka yerden işi yaptıklarını kanıtlaman...

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Selamlar,şu an soruşturma devam ediyor mu?Soruşturma bitti,iddianame kabul edildil,kovuşturma mı başladı?Annen-baban,ifade olarak ne vermişler,sen ifade verdin mi?

Çekil,Önümden Çekil...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek
     Bişey olmaz bençe senin ip nin bulunmuş olması sadeçe bu işin senin ip in üstünden yapıldını gösterir korsan olarak netini yada pc ni hackleyip senin haberin yokkende  bu işi başkaları yapmış olabilir bulunan ip seni suçlu bulmak için yeterli olmıçaktır sonuçta geçmişde terör örgütüyle alakalı herhangi bir sapıka kaydın falan yok aileninde yok birazçık canın sıkılır ama bişey çıkmaz bu işden..

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

karatahta bunu yazdı:
    -----------------------------
    Selamlar,şu an soruşturma devam ediyor mu?Soruşturma bitti,iddianame kabul edildil,kovuşturma mı başladı?Annen-baban,ifade olarak ne vermişler,sen ifade verdin mi?

Dava kagidinda Sincan Cumhuriyet Bassavciligindan acilmis ve hacklenme tarihini vs vermis 2 tane ip adresi vermis bunlardan birinin ipsi bana aitmis ku-zone-b mi ne oyle bir adresten yapilmis ve teror propagandasi yapilmis
    Cevap ( Verilen Ifade ) : Boyle birseyi kabul etmemisler ve bu siteyle hicbir alakasi yada kasti olmadigini soylemis ve bundan once bir kac tane daha dava geldiginden benim ismimi vermis mahkememin surdugunu soylemis.Boyle bir orgutle alakamizin olmadigini aksine boyle seylere karsi oldugumuzu soylemis ve soyledikleri bundan ibaret. Daha benim ifademi almadilar ve bu davalar neden gec geliyor birde hakkimda baska bir dava acilip acilmadigini nasil ogrenicem.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

https://vatandas.uyap.gov.tr/ bu adresten ya da Uyap-sms sisteminden,ya da bir mahkeme kaleminden memura söylerek hakkında dava açılıp açılmadığını ya da dosyanın hangi aşamada olduğunu öğrenebilirsin.

Davalar geç geliyor derken,neyi kastettiğini anlamadım,hakkında kovuşturma başladıysa 30 güne kadar tebligat gelir zaten.

Avukat tutun,ya da müdaafi istiyin,avukata durumu özetleyin,savunma dilekçesi hazırlasın.Buraya yazdıklarını avukata anlat 

Çekil,Önümden Çekil...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

karatahta bunu yazdı:

https://vatandas.uyap.gov.tr/ bu adresten ya da Uyap-sms sisteminden,ya da bir mahkeme kaleminden memura söylerek hakkında dava açılıp açılmadığını ya da dosyanın hangi aşamada olduğunu öğrenebilirsin.

Davalar geç geliyor derken,neyi kastettiğini anlamadım,hakkında kovuşturma başladıysa 30 güne kadar tebligat gelir zaten.

Avukat tutun,ya da müdaafi istiyin,avukata durumu özetleyin,savunma dilekçesi hazırlasın.Buraya yazdıklarını avukata anlat 

Cok tesekkurler gec derken olay 2008 de olmus bana bu aylarda geliyor ondan bashettim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Örnek:Olay 2008'de olmuştur,adam 2009 da şikayet etmiştir,savcı da iddianame'yi bir kaç ayda hazırlamıştır.

Çekil,Önümden Çekil...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek
    Birde son soru olarak yordum seni ama su sms isini iki saatir ariyorum bulamadim siteyide aradim heryere baktim bulamadim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    http://www.sms.uyap.gov.tr/

Çekil,Önümden Çekil...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek
    Hocam vallaha mubarek adammissin cok sagol :)
Toplam Hit: 6867 Toplam Mesaj: 28