folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Bill Gates Bugüne Kadar Kaç Milyar Dolar Bağış Yaptı?

Bill Gates Bugüne Kadar Kaç Milyar Dolar Bağış Yaptı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

dün okuduğum haberde 70 milyar parası ve 30 milyar bağış yaptığını okumuştum.her neyse

takdir etdim,ha kamera önünde yaptı ha egosunu tatmin etdi ne fark eder? kurtulan insanlar,açlığını giderenler,ilaç bunlar.O insanlar için önemsizdir Bill bunu ne için yapdığı.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    ETRoot bunu yazdı

Ahaha ne kadar iyi niyetlisiniz. Orta Asya'ya gönderilen ilaçların kısırlık yaptığını biliyor musunuz? Bunu ben demiyorum , Kırgızistan ve Kazakistan'daki görüştüğüm insanlar diyor. Yok yardımsevermiş bık bık , adamların soyunu kurutuyorlar.

la olm adamların hayatını kurtarıyorlar hayatını. sen kimin gönderdiği belli olmayan adı bilinmeyen ilaçların adını bilmediğimiz kişilerce kısırlık yaptığını söylüyon ki dediğin ilaçların varlığı da muamma. bu kadar abartmayın la. 

http://en.wikipedia.org/wiki/Polio_vaccine

kim üretmiş, kim göndermiş, hangi ülkeden kaç "çocuk" hayatını kaybetmiş hepsi yazıyor.

Allah bizim ülkeyi yardıma muhtaç duruma düşürmesin bu polyannacılıkla ertesi gün biteriz.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    u235 bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı

x

dostum adam hayır işi yapıyor nie göz boyama olsun ?

Sen o adamın yerinde olsan belk başkan kadar güçlüyüm demez gider Obamaya kafa atardın.İçi boş eleştiriler bunlar.Takdir etmek gerek.

Haklısın elbette...

Bir belgeselde izlemiştim hayır işlerine nasıl girdiğini nasıl bir yönetici olduğunu karakterini vs... ondan sonra soğudum açıkcası. Çünkü röportaj yapan gazeteciyi bile laflarıyla böcek gibi ezen bir karakter imiş kendisi. Hani hiçte beklemezdim ama fazla egoist biri. İsmini bulayım yazacağım.

gates'in bir sözü var.. "çok paranız olursa sadece kendinizi unutursunuz, çok paranız olmazsa dünya sizin kim olduğunuzu unutur"

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

dün tv de izledim dünya genelinde geçen sene toplam 250 vakaa görülmüş. 28 milyar dolar abartı geldi bana.

der die das
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FahrenHeiT
    FahrenHeiT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bill gates i takdir ediyorum

ama lobiler bu yardımları yapmasına izin veriyormu bakalım ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek

:D ne kadar parası var lan herifin nasıl bir histir amk hergün 5 kilo et yerim okadar param olsa

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı
    ETRoot bunu yazdı

Ahaha ne kadar iyi niyetlisiniz. Orta Asya'ya gönderilen ilaçların kısırlık yaptığını biliyor musunuz? Bunu ben demiyorum , Kırgızistan ve Kazakistan'daki görüştüğüm insanlar diyor. Yok yardımsevermiş bık bık , adamların soyunu kurutuyorlar.

la olm adamların hayatını kurtarıyorlar hayatını. sen kimin gönderdiği belli olmayan adı bilinmeyen ilaçların adını bilmediğimiz kişilerce kısırlık yaptığını söylüyon ki dediğin ilaçların varlığı da muamma. bu kadar abartmayın la. 

kim üretmiş, kim göndermiş, hangi ülkeden kaç "çocuk" hayatını kaybetmiş hepsi yazıyor.

Allah bizim ülkeyi yardıma muhtaç duruma düşürmesin bu polyannacılıkla ertesi gün biteriz.

dünyadan çocuk felcini nerdeyse silen çocuk felci aşısından bahsettiğinin farkındasın di mi? bill gates ile de ilgisini göremedim 60 yıl önce geliştirilmeye başlanan bu aşının. bak arkadaş yazmış senede 270 vaka görünüyor diye. senelik 270 asyalıyı öldürmek için milyarlarca dolar biraz yanlış bi yatırım olurdu hak verirsin. 

neyse müslüman zenginler gibi siz de dualarınızla bağışta bulunursunuz artık. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    Prometheus bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı
    ETRoot bunu yazdı

dünyadan çocuk felcini nerdeyse silen çocuk felci aşısından bahsettiğinin farkındasın di mi? bill gates ile de ilgisini göremedim 60 yıl önce geliştirilmeye başlanan bu aşının. bak arkadaş yazmış senede 270 vaka görünüyor diye. senelik 270 asyalıyı öldürmek için milyarlarca dolar biraz yanlış bi yatırım olurdu hak verirsin. 

ben ölümden bahsettim mi? Benim yazdığım iletileri biyerinizden okumayı keserseniz ne demek istediğimi anlarsınız.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    ETRoot bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı
    ETRoot bunu yazdı

ben ölümden bahsettim mi? Benim yazdığım iletileri biyerinizden okumayı keserseniz ne demek istediğimi anlarsınız.

bunu dedin ama yani bunu hangi kafayla yazdın anlamadım. hep bunlar expert illüminatinin işi doğru söyle prometheus sen mi yaptın???????????????

Converse giyen uzaylı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

yakalandık beyler tamam itiraf ediyom gates vakfının gizli sahibi benim. 

bi sen doğru anlıyon başka kimse doğru anlamıyor değil mi? bildiğin birşey varsa söyle. öyle anlamıyon demekle sidik yarıştırmakla olmaz bu iş. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 3707 Toplam Mesaj: 29