folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Bill Gates Bugüne Kadar Kaç Milyar Dolar Bağış Yaptı?

Bill Gates Bugüne Kadar Kaç Milyar Dolar Bağış Yaptı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    Prometheus bunu yazdı

yakalandık beyler tamam itiraf ediyom gates vakfının gizli sahibi benim. 

bi sen doğru anlıyon başka kimse doğru anlamıyor değil mi? bildiğin birşey varsa söyle. öyle anlamıyon demekle sidik yarıştırmakla olmaz bu iş. 

gatesin şakşakcıbaşı olarak görev yap

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    FahrenHeiT bunu yazdı

bill gates i takdir ediyorum

ama lobiler bu yardımları yapmasına izin veriyormu bakalım ?

ayni sekilde dusunuyorum. herseyin arkasinda bu dingiller varken o yardimlar sadece goz boyama olur.

Shaban Interactive Pro.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

ha elin hristiyanı sizin pis müslümanları afrikalıları düşünecek öyle mi geçin bunları

onların bütün yardımı soyları kurutmak için...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheGoFReT
    TheGoFReT's avatar
    Erkek

bana göre gerçekten büyük adamdır. 

Bill Gates "ayar verdi!"

Bill Gates, Facebook'un patronu Zuckerberg ve Google'a bu sözlerle adeta "ayar verdi!"

40 yıl önce Microsoft'u kurarak bugün dünyanın en zengin insanı olan Bill Gates, 2008 yılında Microsfot'un yöneticiliğinden ayrılarak, karısı ve kendi adına kurduğu vakıfta üçüncü dünya ülkelerindekisağlık sorunlarına çözüm bulmaya çalışarak kendini hayır işlerine vermişti.

Geçtiğimiz günlerde Bill Gates ile yapılan bir söyleşi ise Gates'in, teknoloji piyasasındaki liderlerindünyaya bakış açısını komik bulduğunu ortaya çıkardı.

Facebook'un kurucusu Zuckerberg'in dünyadaki tüm insanlara internet erişimi sağlamayı hedefleyeninternet.org girişimini ve Google'ın balonla ucuz internet erişimi planlarını eleştiren Bill Gates, kendi vakfının üçüncü dünya ülkelerine ulaştırmaya çalıştığı sıtma ilaçlarından birini eline alarak, içecek temiz suyun bile bulunmadığı, sivri sinekler tarafından ısırılan insanların sıtma olarak ölüm döşeğinde ilaçbeklediği ülkelerde hasta insanlara "internet mi lazım yoksa sıtma ilacı mı?" diye sordu.

Teknoloji devlerini dünyaki hayati ihtiyaçları anlamaktan uzak olmakla eleştiren Bill Gates, her yıl 500 bininsanın sıtmadan öldüğünü hatırlatarak, sıtma kadar kolay yayılan ve çok öldürücü olan bir hastalıkla savaşmanın, Facebook'un veya Google'ın beş milyar insana internet servisi ulaştırma hevesinden daha önemli olduğunun altını çizdi. 

http://www.posta.com.tr/yasam/teknoloji/HaberDetay/Bill-Gates--ayar-verdi--.htm?ArticleID=203179

http://tikla.net/ durma tıkla =)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    TheGoFReT bunu yazdı

Adam ne güzel ifade etmiş olayı bizimkilerde kocaman diye başlık atmış aq

Bill Gates "ayar verdi!" 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı
    ETRoot bunu yazdı

Ahaha ne kadar iyi niyetlisiniz. Orta Asya'ya gönderilen ilaçların kısırlık yaptığını biliyor musunuz? Bunu ben demiyorum , Kırgızistan ve Kazakistan'daki görüştüğüm insanlar diyor. Yok yardımsevermiş bık bık , adamların soyunu kurutuyorlar.

la olm adamların hayatını kurtarıyorlar hayatını. sen kimin gönderdiği belli olmayan adı bilinmeyen ilaçların adını bilmediğimiz kişilerce kısırlık yaptığını söylüyon ki dediğin ilaçların varlığı da muamma. bu kadar abartmayın la. 

http://en.wikipedia.org/wiki/Polio_vaccine

kim üretmiş, kim göndermiş, hangi ülkeden kaç "çocuk" hayatını kaybetmiş hepsi yazıyor.

Allah bizim ülkeyi yardıma muhtaç duruma düşürmesin bu polyannacılıkla ertesi gün biteriz.

dünyadan çocuk felcini nerdeyse silen çocuk felci aşısından bahsettiğinin farkındasın di mi? bill gates ile de ilgisini göremedim 60 yıl önce geliştirilmeye başlanan bu aşının. bak arkadaş yazmış senede 270 vaka görünüyor diye. senelik 270 asyalıyı öldürmek için milyarlarca dolar biraz yanlış bi yatırım olurdu hak verirsin. 

neyse müslüman zenginler gibi siz de dualarınızla bağışta bulunursunuz artık. 

evet çok iyi farkındayım bu çocuk felci aşısı bazı yıllarda belli mecralardan belli mecralara (afrika ülkelerine) toplu olarak gönderildi bunu biliyorsundur umarım. hani şu kuş gribi car curt hastalıklarının yaygın olduğu dönemlerdi hatırlayacağın üzere. yardım adı altında içlerine karıştırılan ve aşı yapıldıktan günler sonra etkisi ortaya çıkan zehirli kimyasallarla binlerce çocuk katliamı yapıldı. işin kaşarlığını çok iyi ayarlamışlardı benim bile bildiğim "risin" maddesini karıştırsan çocuklar belki bir hafta belki bir ay sonra ölecek ve test yapılınca aşıyla alakası ispatlanamayacaktı. ama gerek yerel halkın ifadeleri olsun gerek ölüm sayısıyla aşıların gönderilme tarihleri arasındaki ilişki olsun katliam yapıldığı her türlü kanıtlandı.

diğer zengin ülkelerde çocuk felci hastane ortamlarında gözetim altında yok edilirken orada yardım adı altında çocuklar öldürülerek felç yeryüzünden silindi. kimbilir belki de pis afrika insanı kendi ülkelerine göçmen olarak gelip hastalık yaymasınlar diye yaptılar.

bill gates ile bir alakası yok zaten şu lafına itafen yazdım : "sen kimin gönderdiği belli olmayan adı bilinmeyen ilaçların adını bilmediğimiz kişilerce kısırlık yaptığını söylüyon"

şimdi ben sorayım: ben de bu konunun din ile bir alakası olduğunu düşünmüyorum neden "müslüman"lığı konuya karıştırıyorsun ?

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

@BeyinAdam , ı like this

uzunca yazmaya üşeniyorum artık böyle adamlara , her konuda dine laf ederler , bilmediği konu hakkında atıp tutar. Takip ediyorum konuyu.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek
    Benim hayir isi algim sag elin verdigini sol elin gormemesini gerektirir.Bill Gates ile alakasiz fakat Turkiye'de unlulerin yaptigi pek cok yardimin "Ay aman iste bu kadar da duyarliyim" demek icin yapildigini dusunuyorum.

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
Toplam Hit: 3704 Toplam Mesaj: 29