Bilmeden Yaptığımız Pislikler...
-
şimdi bizim ewde bi ara acayip böcek vardı özellikle o büyük hamam böceklerinden =)
şimdi neyse koltuğun arkasına tw nin kumandası düştü bende daldırdım elimi koltuğun arkasına kumandayı arıyom elime bişey geldi şöyle ne olduğunu anlamak için biraz sıktım ve çok hafif hareket etti ve parçalandı :D
sonra nedir bu diye çıkarttım elimi koskoca hamam böceği elimde a.q :D elleri ayakları falan kopmuş bide ben karnını sıkmışım sanırım çünkü ortadan 2 ye ayrılmak üzereydi ve aradan değişik bi sıvı çıkıyodu :D tabi ben o görüntüyü görür görmez fırlatıp attım böceği :D kumandaya da bi güzel sövdüm tabi :P
çok küçükken yaklaşık 6-7 yaşlarındayken de ewde çıplak ayakla gezerken hamam böceğine bastığımı hatırlıyom :D
ama yine de tiksinmiyom bu böcekten sewiyom hatta :D -
buda benim arkdastan ama bu bilerek yapıoyr..
menemen'in içine ton balığı,turşu suyu koyup yiyoor heriff :))
-
ben daha küçükken camsillerin içine işemiştim balkondan sokaktan geçenlerin kafasına sıkıyodum :D sonunda abim çaktı olayı ne var bunun içinde demişti öyle ortaya çıkmıştı ama eylenceliydi:D
-
bu o kdr igrençi degilde salaklik iste :D
bi gün 7-8 yaslarinda mutfakta bi kasenin içinde süt göriyom bende içine chocapic dolduruyom yiyom bi aceyiplik var ama devam ediom sonra abim gelio bu süt bozuk mu diyom bi kasik yedi dio lan salak bu ayran :D
-
mrtctn_ bunu yazdı:
-----------------------------İlk ornegı verıım..
Dededım yatmadan once takma dıslerını cıkarıp koydugu su dolu bır bardak vardı..Dedem sabah dışlerini bardagın ıcınden almıs ve içindeki suyu bosaltmamıs ve bende bi güzel o suyu lıkır lıkır çitim tadı sanki içinde aspirin varmış gibiydi :))
-----------------------------
Bende istiyom bende o sudan içecem la :@ -
Hatiralar-Susmaz bunu yazdı:
Yogho yi simdi tepeme dikiyordum agzima biseyler geldi hemen tükürdüm annaaaaam karimcak doluymus icecek.. valla böcukten falan cok diksiniyorum. Annem bakti ben kafayi yegiyorum Hemen hastaneye göturdu migdemi temizletirdim komigi burda icmedim bile yani tükürdum ama ginede icim rahat etmezdi migdemi yikatmasaydim. kusasim geliyo aklima geldikce
ya senin konutuklarını bir türlü anlayamıyorum Türkçe çevircek varmı D:ganimet bunu yazdı:
denizin ortasına gidip sıcmıstım halaoğluyla arkaya baktığımda pohlar üstümüze üstümüze geliyordu :)
birde yazıyorsun hea :@ kıl oluyorum dneizi pisletenlere.Sizin gibi zihniyetlere.Deniz temizler sıçayım heh bu kadar mı? -
Çok susamıştım,açtım dolabı,bi kola şişesinde renksiz bi sıvı vardı(su sandım içtim) meğer kekik suyuymuş :D nası püskürttüm bilemezsiniz :D
-
dedemlerin evine gitmiştim onların evdede o aralar çok böcek var.gece uyudum uyurken elimi yere doğru uzatmışım sabah kalktım hamamböceği midir ne boksa dudağımın üstündeydi.sadece sabah kahvaltısını biras geç yaptım fazla etkilemedi beni.
-
3-4 sene once fln, lisedeyim. burda okullar temmuzun ortasinda kapanir. okulun son haftasi. 6-7 arkada$ futbol oynadik okuldan sonra.
hava cok sicak ve tam oglen saatleri. yani gunun en sicak zamani. O kadar susami$im ki artik dilim di$arda geziyorum.
En yakin sus satan yer de 20 dk yurume mesafesindeki benzin istasyonu.
Oynadigimiz topu aldim, okuldaki dolabima koymaya gittim.
Dolabi acinca 3-4 gun once aldigim 1 litrelik portakal suyunu gordum, sevindim. Hemen diktim.
Dikmemle tukurmem bir oldu. 3-4 gun o sicak dolapta kalan portakal suyu haliyle bozulmu$ :)
sonra kendi kendime sordum, ben bunu icsem en fazla ne olur diye?
En fazla zehirlenirim, midemi yikarlar dedim ve icmeye devam ettim, yarisini ictim :)bu da gecen sene oldu. Universteden geldim, evde yemek yok. Karnim da cok ac. Dolaba baktim en fazla sandvic yapacak kadar bi$eler var.
hava da kotu, i$igi da acmadigim icin hafif karanlik evin ici.
hemen 2 tane sandvic yaptim. birincisini hemen bitirdim. ikincisinin yarisina geldigimde sandvicin tadinin bi garip oldugunu farkettim.
acip icine baktigimda peynirin bozulmu$, renginin ye$ile donmu$ oldugunu gordum.
Lan cogunu yedim zaten, ziyan olmasin dedim geri kalanini da yedim :)
bi rum arkada$im da evde yemek bulamayinca kopek mamasi yemi$ti :) -
lisede fizik dersindeyiz.. önümdeki arkadas dönüp dönüp defterimi tukenmez kalemle cızıyor..yok yazamıyom delı oldum a.q bak dedım arkdasım yapma kötü olacak ne kdar kötü olabilirki dedi devam etti defterimin a.q bı dunyada yazmıstım ama
çıkısta sırtında rotrıng kalemının ucuyla olusmuk delıkler vardı bıraz da kan accık kanadı ama.. :(