folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Bilmeden Yaptığımız Pislikler...

Bilmeden Yaptığımız Pislikler...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

XanTos bunu yazdı:
    -----------------------------
    bi gün yolda çok uykum geldi doğal olarak esniyorum parktayız arkadaşlarla ağacın altından geçerken esnemeye başladım kafamı kaldırdım nedense esnerken bi de ne göreyim üstüme doğru lapa gibi bişey geliyo. Ağzımın içine kuş pislemişti iğrenç bişeydi 1-2 ay kendme gelememiştim :D

:D:D ğnıhaaaaa devlet kuşurudur bişe olmaz :D

sanılanın aksine...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek
    walla hepsi birbirinden iğrenç :D :D

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    küçüktüm tam hatırlamıyorum tek hatırladığım arkdasımı inek boklarının arasına itmiştim.. ıghhh her tarafı b.k içindeydi b.k herıfın :))

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shamanist
    Shamanist's avatar
    Erkek

12-13 yaşındaydım.içmeye erken başlamıştım.amcamla 3 şişe köpek öldüren devirdik.o bir ikibardak içti ama ben bardak bardak diktiydim.Bu böyle gitti.akşam koltukta sızmışım.sabah pis bir koku ve kesif şarap peynir kokusu geliyordu burnuma.Fena kusmuşum ve bütün gecemi kusmuklar içinde uyuyarak geçirmişim.Pipimde bile kusmuk vardı.O anda düşünemiyordum bile.Çünkü hala sarhoştum.balkona uzattım kafayı 2. parti daha kustum aşağıya.Sonra kahve felan yaptık banamısın demedi.Ne gündü bea:Dkusmuğu kaşıkla temizlemiştim:D

iyi biri değil... TBT
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek
    GLaDio bunu yazdı:

3-4 sene once fln, lisedeyim. burda okullar temmuzun ortasinda kapanir. okulun son haftasi. 6-7 arkada$ futbol oynadik okuldan sonra.
    hava cok sicak ve tam oglen saatleri. yani gunun en sicak zamani. O kadar susami$im ki artik dilim di$arda geziyorum.
    En yakin sus satan yer de 20 dk yurume mesafesindeki benzin istasyonu.
    Oynadigimiz topu aldim, okuldaki dolabima koymaya gittim.
    Dolabi acinca 3-4 gun once aldigim 1 litrelik portakal suyunu gordum, sevindim. Hemen diktim.
    Dikmemle tukurmem bir oldu. 3-4 gun o sicak dolapta kalan portakal suyu haliyle bozulmu$ :)
    sonra kendi kendime sordum, ben bunu icsem en fazla ne olur diye?
    En fazla zehirlenirim, midemi yikarlar dedim ve icmeye devam ettim, yarisini ictim :)

bu da gecen sene oldu. Universteden geldim, evde yemek yok. Karnim da cok ac. Dolaba baktim en fazla sandvic yapacak kadar bi$eler var.
    hava da kotu, i$igi da acmadigim icin hafif karanlik evin ici.
    hemen 2 tane sandvic yaptim. birincisini hemen bitirdim. ikincisinin yarisina geldigimde sandvicin tadinin bi garip oldugunu farkettim.
    acip icine baktigimda peynirin bozulmu$, renginin ye$ile donmu$ oldugunu gordum.
    Lan cogunu yedim zaten, ziyan olmasin dedim geri kalanini da yedim :)

bi rum arkada$im da evde yemek bulamayinca kopek mamasi yemi$ti :)

abü karnım acıktı harbi (:  bide reneye katılıyom . birazını yedim hepsini yiyim deme :P

punto cero
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sil_Bastan
    Sil_Bastan's avatar
    Erkek

2 sene önce kaşarın birine cafenin tuvaletinde arkadan çakıyom amk kafamı bi aşa çevirdim ki amk benim ki bok yumağına dönmüş:d tabi o amk ıızının yüzüne bakmadım bi daha ıyyyy :d

para yok pul yok iş yok karı yok kız yok gol yok hep hüsran amk...
Toplam Hit: 12136 Toplam Mesaj: 47