Bilmeyen Varmı Bilmiorum:)
-
la zumsuk ders kafaya takılırmı lan keşke okusamda bütün derslerim sıfır gelse m.q:)
-
Kendini boşuna harab ediyorsun bence hiç bir kız için yapılmayacak şey. Olmadı çık karşısına anlat böyle böyle unutamıyorum de unuttur kendini bana de.
-
ya baba sen ne zaman b ayaklardan vazgeçecen hani bıraktıydın?
-
Abi senini durum vahim
-
Yok kardeşim bunun alternatifi yok ya kızı kaldıralım ya nişanlısını kızı sen nişanlısını biz :)
-
o kız çirkindi zaten
-
GLaDio bunu yazdı:
o kız çirkindi zaten
he walla ne zewksiz adam bu ismailama otada konuo bokada konuo durumu war tabi
-
Walla Kardeş, sana yardımcı olabilecek kimse yoq, ve şuda bi gerçekki o Kız da gitti gidicek...
AMA Ben sana onu unut demiyeceğim ve teselli etmeyede çalışmayacağım, çünkü aynı şeyleri bende yaşadım, Çok kırıldım, çok üzüldüm, çok ağladım... ve ben senin gibi kimseye de açılmadım ama ben şunu öğrendim kardeş.. Aşkın acısı bile tatlı oluyo... yaşanması gereken yaşanırmış.... ve önemli olan bişiler hissetmek... ve eğer onu özlüyorsan, seviyorsan ağlıyorsan bu bişiler hissettiğini gösterir... Kardeş bunun tadını çıkar çünkü ilerde bir tebessüm ile hatırlayacaksın onu, unutucaksın demiyorum, bir tebessümle hatırlayacaksın ve kendi kendine yine bi tebessümle gülümseyeceksin ve HERŞEYE RAĞMEN ONU SEVMENİN GÜZEL OLDUĞUNU söleyeceksin kendi kendine...
SAYGI duyuyorum KARDEŞ ama kendi içinde yaşa bunları milletin ağzına sakız olma.. ( bu lafımı Tahribat üyelerinin dışındakileri için sölüyorum, yanlış anlaşılmasın burdakiler MİLLET değil, burdakiler bi birlik ) -
HAaa ama benim yanlış düşündüğümü, düşünüyosan yine saygı duyarım kardeşim... O zaman TİM'i kuralım, gidip Kaçıralım kızı a.q... Kabul ederse HOLYone'da tim'in başı olsun... Ne dersin HOLYone....
-
Bu kadar güzel yazıların içine hasret kokan kelimelerin,özlem kokan çırpınışların,sewgi kokan yüreklerin arasında kendine çocuk dedirtip bide küfredenler olmasa ne güzel olurdu arkadaşlar.isme gerek yok ama maneviyattan alıp da duyguları maddiyata dökünce yani soyuttan alıp da somuta geçince içine bi de küfür koyunca ne kadarda iğrenç oluyor.Güzellikler yokloluo..
Pischo kardeşime noktasına kadar katılıyorumm
Ve düşünsene dostum hiç sewecek birini bulamasaydın kii çok war öleleri
hiç tatmasaydın bu güzel duyguları daa mı ii olurdu
içten içten hiç yanmadan
tatmadan aşk denen iksiri
fuzuli gbi yanmadan
bıraksaydın bu dünyayı
daa mı ii olurdu
bir düşün dostum
düşün ki
kıymetini iii bil
sewgiyi büyük yapan