Bilmeyen Varmı Bilmiorum:)
-
Zamana bırak bencede benim 2 yıl oldu hatta ondan sonra hiç bi kıza kapılmadım aşık olmadım sevmedim sevemedim ha noldu? o beni unuttu kaç kişi geldi geçti belkide.Ve ben anladımki benim onun gözünde bir önemim yok.Tabi unut diyincede unutulmuyor.ama başka şeylerle ilgilen onu düşünmek zorunda oldugunu çıkar aklından ve en önemlisi arkdaşlarınla takıl sürekli en iyi yol bu....
-
ya kız gitmiş sözlenmiş üstüne bide nişanlanmış her nekadar şu an başka biri ile takılsamda o o varya o offf...
ondan sora kimseyi seveemiorum ya.. remsen hayatta tek başıma kaldım:( -
pisco_maniach bunu yazdı:
HAaa ama benim yanlış düşündüğümü, düşünüyosan yine saygı duyarım kardeşim... O zaman TİM'i kuralım, gidip Kaçıralım kızı a.q... Kabul ederse HOLYone'da tim'in başı olsun... Ne dersin HOLYone....
hoca sende herşeye saygı duyuyon: ) -
ablacım nişanlandı nişanlandı:'( ayrılmasınımı beklicem:( ya offf
-
salaksın olm sen defalarca söyledim : )
Garı kısmı Gavur Olur Böğün olmazsa Yarın olur : )
-
ewet kıt ım bu aşk beni salak etti:D
-
bilmeyen var mı biliyorum, çünkü ben bilmiyorum.
neyi mi? bilmeyen var mı dediğin şeyin ne olduğunu. hırs yaptım, okumadım da.
hâla da bilmiyorum neyi bilmediğimi...
ama artık bilmeyen var mı, biliyorsun...
-
ya criminal abi hastayım sana : ) hani kız olsam sana aşık olurdum şu tavırların sayesinde:D:D:D
-
hacıı diceq cok fasla söz yoq..asla unutmucaksın onu ama zman gelceq böle acı ceKmiceksin..diceksinki kendi kendine ben bunlarıda yasamısım we bi tebessümle hatırlıcaksın....adam dooru dioo fallaa ya bunları da yasamadn gtseydin nolcatı abü ...
-
Böyle devam edersen yemeden içmeden kesilirsin.Hftada 3 kilo verirsin.Sonra delirmeye başlıyorsun duvarların onun adından geçilmiyo.Yapacağın şey çık dışarı -hemde hemen çık saati önemseme- canın çıkana kadar koş, kafanı dağıt.Sonra onun hakında bütün düşündüğün şeyleri git yüzüne haykır sonrada nişanlısına haykır o zaten seni sevmemiş.Bir insanın kendisine şarkı yazıcak kadar aşık olduğunu anlamayan insana aşık olmak günah zaten.Sonra dinlen bi 2 gün aralıksız uyu-uyuyabildiğin kadar-.Sinemaya falan git.Her türlü aktiviteye katıl eğlenceli şeyler yap.Kendine zaman ayır.Hayatına 4elle sarıl.
Başka yolu yok.