BİM Aktüel - 1 TB Samsung HDD
-
Ayın 17sinde de olta takimi geliyomus az once gordum, 25 lira.
-
63,00 USD + K.D.V.(%18)
169,67 TRY (K.D.V. Dahil)pentanın bana sattıgı fiyat :) bıde ustune koyup kar edicem
-
THT2005 bunu yazdızalimadam bunu yazdıTHT2005 bunu yazdızalimadam bunu yazdı
geçen 12 liradan jartiyer satıyordu bim.
sabah gelip baktığımda ilk bien ürün jartiyer olmuştu :D
Ciddimisin :)
aynen. hemde manavgatta köyün içinde bim var herkes alışverişi oradan yapar.
elektronik malzemeler için girdim sabahın 9 unda hepsini bitirmişler :D yarım saate nasıl hepsi gitmiş anlamadım :D
aslında deri kırbaç kamçı tırmık filan olsa manyak satılır.
yani diyorsunki sexshop aç paranın a.k :)
hocam fantazi ürünlerinin satış kitlesi geniş çok. yani bazı yerlerde bu tür fantezi ürünleri iç çamaşırı vs başı kapalıların daha çok aldığı oluyo. lütfen burda dine çekmeyelim. milletin özeli bizi ilgilendirmez. ama bu doğru bi gerçektir.
ek bilgi : böyle ürünleri kovalayan çok insan var. mesela ben laptop çantalarının hepsini birden alan bi eleman görmüştüm sabah saatlerinde.
DaSpOnGe tarafından 15/Eki/14 19:47 tarihinde düzenlenmiştir -
İşte ben burayı bu yüzden seviyorum. Hard diskten jartiyere, jartiyerden fantezi aletlerine konu gitti. :)
-
Mustafa bunu yazdı
İşte ben burayı bu yüzden seviyorum. Hard diskten jartiyere, jartiyerden fantezi aletlerine konu gitti. :)
-
5 tane geliyor bazı ürünlerden
520 tl ye laptop vardı sabah açıldıktan 20 dk sora gittik 4 tane sayılmış sonuncu yani 5. yi zor kaptık.
çalışanlar alamıyor ama çalışanlar arkadaşlarına aldırıyor
-
Bu urunu tavsiye etmiyorum. Bende var. Cekmecede duruyor. Icindeki harddiskin normal sata girisi yok. Olasi bi problemde mudahale edilemiyor.
-
PanxeR bunu yazdı
5 tane geliyor bazı ürünlerden
520 tl ye laptop vardı sabah açıldıktan 20 dk sora gittik 4 tane sayılmış sonuncu yani 5. yi zor kaptık.
çalışanlar alamıyor ama çalışanlar arkadaşlarına aldırıyor
Eğer çalışanlar ürünü alırsa ve olay anlaşılırsa ilk olarak maaş kesintisi tekrarı halinde tazminat alamadan işten çıkarma var diye biliyorum.
-
Geçen 10 tane samsung 500 gb aldık dükkana satarız diye. 6 tanesi 2 gün sonra çalışmadı. Hemde düşme falan yok ben açtım kutusunu müşterinin yedeklerini aldım pcden. Ertesi gün 10 tane pc taktım görmedi. Kablo değiştir falan derken. İade ettik ürünleri Wd aldık yerine :)
-
interfector bunu yazdı
Geçen 10 tane samsung 500 gb aldık dükkana satarız diye. 6 tanesi 2 gün sonra çalışmadı. Hemde düşme falan yok ben açtım kutusunu müşterinin yedeklerini aldım pcden. Ertesi gün 10 tane pc taktım görmedi. Kablo değiştir falan derken. İade ettik ürünleri Wd aldık yerine :)
SSD alırken samsung HDD alırken WD'den şaşmayın reca ederim