folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder BİM Aktüel - 1 TB Samsung HDD

BİM Aktüel - 1 TB Samsung HDD

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek
    hallederi_55 bunu yazdı

Ucuz çünkü garantisi sıkıntılı.

Samsungun hdd bölümünü Seagate satın aldı,yani siz hdd bozulduğunda samsunga götürürseniz adamlar sizi seagate'e yönlendiricek onlar da bu işi biraz sıkıntılı hallediyor.

Google'da samsung hdd garantisiyle ilgili birçok sıkıntı bulabilirsiniz.Yada daha güzeli şikayetvar.com'da aratın görüceksiniz.

Hocam seagate in hdd konusunda bi garanti sıkıntısı yok bildiğim kadarıyla. Geçen seagate marka hdd yi göndermiştim yapmadıkları için sıfır göndermişlerdi yeni bi tane. usb 2.0 gönderdim 3.0 gelmişti :)

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek
    ndmylmz bunu yazdı
    hallederi_55 bunu yazdı

Samsungun hdd bölümünü Seagate satın aldı,yani siz hdd bozulduğunda samsunga götürürseniz adamlar sizi seagate'e yönlendiricek onlar da bu işi biraz sıkıntılı hallediyor.

Google'da samsung hdd garantisiyle ilgili birçok sıkıntı bulabilirsiniz.Yada daha güzeli şikayetvar.com'da aratın görüceksiniz.

Hocam seagate in hdd konusunda bi garanti sıkıntısı yok bildiğim kadarıyla. Geçen seagate marka hdd yi göndermiştim yapmadıkları için sıfır göndermişlerdi yeni bi tane. usb 2.0 gönderdim 3.0 gelmişti :)

aynen bence seagate olması gayet iyi  bende ilk aldığımda hdd yi 2.haftasında düşürdüğümden dolayı bozulmuştu mesefe çok yüksek degildi aynen olanı söyledim dakikasında yenisini verdiler bunuda defalarca düşürdüm çok şükür hala tıkır tıkır çalışıyo 3 yıl oldu

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    GUS bunu yazdı

aynen bence seagate olması gayet iyi  bende ilk aldığımda hdd yi 2.haftasında düşürdüğümden dolayı bozulmuştu mesefe çok yüksek degildi aynen olanı söyledim dakikasında yenisini verdiler bunuda defalarca düşürdüm çok şükür hala tıkır tıkır çalışıyo 3 yıl oldu

Zaten bir sorunda harici hard diskler tamir edilmez direk yenisi verilir. Fakat senin olay suç sendeymiş adamların kullanıcı hatası deyip değişim yapmama hakları varmış.

mkyb tarafından 15/Eki/14 21:22 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    GUS bunu yazdı

Zaten bir sorunda harici hard diskler tamir edilmez direk yenisi verilir. Fakat senin olay suç sendeymiş adamların kullanıcı hatası deyip değişim yapmama hakları varmış.

hocam darbe izi varsa tabiki kullanıcı hatası ancak darbe yoksa nasil kullanıcı hatası diyecek.

wd de benim 5400 rpm yi alip 7200 vermişti saolsun :D

wd severim ama bu sefer seagate aldim çünki wd bozulunca 1 tb arşivim silindi

şimdi ücretli cloud kullanıyorum herşeyim arşivli şifreli pin korumalı

dropbox google drive hacklense umrumda degi :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek
    ndmylmz bunu yazdı
    hallederi_55 bunu yazdı

Hoca yanlış anladın seagate'in kendi servisinde sıkıntı yok,bende de seagate 2 Tb var bir önceki bozuldu para iadesi yaptılar.

Sorun samsuung markası seagate'e geldiğinde başlıyor.Şikayetvar'a bakarsan demek istediğimi daha rahat anlarsın.

_ICEMAN_
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

beyler aldım bu ürünü, şimdi şunu sormak istiyorum. 157 gb film vardı pcde onları kopyalıyorum, kopyalama hızı en başta 60 MB/sn idi şuan gitgide düşüyor 20lere kadar düştü neden düşüyor?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

tenganın osbir yumurtalarından da satarlar aq :D

http://www.tenga.com.tr/catinfo.asp?cid=5

Toplam Hit: 5548 Toplam Mesaj: 28