Bim İphone 7 Veriyor
-

-
PanxeR bunu yazdıseadog bunu yazdımkyb bunu yazdı
40 lira fazla verip babalar gibi 2 yıl Apple Türkiye garantili alırım. Hatta silver modeli 20 lirada ucuz Bim'den.
http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-7-32-gb-apple-turkiye-garantili-pm-HB0000012S8E
Bim'deki cihazın sadece 1 yıl Apple garantisi var. Kaldı ki her mağazaya 1 tane gelir oda anında satılır.
Bende buradan bu fiyata alacaktım, Apple Türkiyeyi aradım hepsiburada.com un resmi yetkili satıcı olmadığını bu telefona garanti sağlamayacaklarını söylediler fakat hepsiburada.com'a mail attım onlarda orjinal apple türkiye garantili olduğunu söylediler. Tereddütte kaldım ama bende bu yüzden hepsiburada.com dan alamadım direk apple storedan aldım.
apple store yanlış söylemiş hepsiburada cihazı appledan almaz genpa yada kvk veya delta gibi ithalatcılardan alır
genpa kvk demek 2 yıl apple Türkiye garantisi demek
diğer firmalar ise 1 yıl kendisi 1 yıl apple garantisi demek
hepsiburadada yazıyor özelliklerde
Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Garanti Tipi İthalatçı Garantili
Bende resmi distribütör garantisi yazıyor dedim. Telefondaki eleman o sadece 1 yıl dedi. Bende 3 bin TL verip 80 den kaçmaya gerek yok dedim oradan havale ile aldım.
-
Yok artık
-
Resim troll gibi geliyor. Yazım hatalarına dikkatli bakın.
-
Geçen Arkadaşlar la oturuyoruz benim iPhone 7 masanın üstünde
Arkadaş:Ooo iPhone 7 Nerden aldın Kanka.
Ben : Bim den
Arkadaş:aksnfbdnd
Yav birader param olsa ve niyetim olsa ki çooook iyi Bir indirim olmadıktan Sonra BIM den Neden iPhone 7 alayım
-
Pikacu bunu yazdı
Resim troll gibi geliyor. Yazım hatalarına dikkatli bakın.
http://aktuelkatalogu.com/katalog/bim-market-18-kasim-2016-katalogu-iphone-7-32-gb/
-
O değil İphone 7'leri niye ucuza satıyorlar. Ben 6S 16 GB'yi bu fiyata almıştım hatta fatura ek aldım 3 bin 500 ödedim.
-
kadirozdemir bunu yazdı
O değil İphone 7'leri niye ucuza satıyorlar. Ben 6S 16 GB'yi bu fiyata almıştım hatta fatura ek aldım 3 bin 500 ödedim.
İşte 500 lira operatör karı. 2 sene taksitle alıyorsun olsun o kadar vade farkı.
mkyb tarafından 12/Kas/16 20:04 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdıkadirozdemir bunu yazdı
İşte 500 lira operatör karı. 2 sene taksitle alıyorsun olsun o kadar vade farkı.
Onu biliyorum hocam ben ona birşey demiyorum. Demek istediğim iPhone 7'lerin satış fiyatını ucuz buldum. Pahalı ama iPhone'ın geçmiş fiyat politikasına bakarsak 7 32 GB için 3 bin lira iyi. Ben 6S alırken peşin alacak olsam bile 3200 filandı fiyatlar. Ben 32 GB 7 modelini en az 4 bin olarak çıkarırlar diyordum şaşırttılar.
-
kadirozdemir bunu yazdımkyb bunu yazdıkadirozdemir bunu yazdı
Onu biliyorum hocam ben ona birşey demiyorum. Demek istediğim iPhone 7'lerin satış fiyatını ucuz buldum. Pahalı ama iPhone'ın geçmiş fiyat politikasına bakarsak 7 32 GB için 3 bin lira iyi. Ben 6S alırken peşin alacak olsam bile 3200 filandı fiyatlar. Ben 32 GB 7 modelini en az 4 bin olarak çıkarırlar diyordum şaşırttılar.
Benimde dikkatimi senin söylediğin çekti. Apple nedense bu telefonun fiyatını düşük tuttu. 7 çıkmadan bir kaç gün önce 6s 3300 tl iken 7 330 den fiyat açtı. Peşine 320 tlde sabit kaldı.