Bim İphone 7 Veriyor
-
Ya herkes iyi hoş konuşuyorda jailbreak yok ios 10 nedir ya jailbreaksiz iPhone yaramaz 5s var babalar gibi performans veriyor hayat bambaşka
-
Atlas bunu yazdı
Ya herkes iyi hoş konuşuyorda jailbreak yok ios 10 nedir ya jailbreaksiz iPhone yaramaz 5s var babalar gibi performans veriyor hayat bambaşka
hacı ip5e jailbreak yapmıştım. tel mal gibi olduydu.
nasıl performans alıyosun jbden? benimki çok hantallaşmıştı
-
joe_black bunu yazdıAtlas bunu yazdı
hacı ip5e jailbreak yapmıştım. tel mal gibi olduydu.
nasıl performans alıyosun jbden? benimki çok hantallaşmıştı
Valla extra bi durum yok telefon bildiğin yılan yani 9.3 kullanıyorum uygulama açma durumu geçişler vs. herşey ilk günkü gibi icleaner kullanıyorum günde 1-2 defa açıp temizlik yapıyor uygulama cache'leri için hafıza boş benim resim ve videoları sürekli pc ye alırım silerim sonra malum 16 gb sonra sıkıntı yaratıyor saçma tweakleri kullanmıyorum sürekli güncel tutuyorum tweakleri video izliyorum arada top 10 jailbreak tweak diye oralardan bakıp indiriyorum en büyük sıkıntıyı tweakler yaratıyor aslında aptal saptal oluyor bazısı adam yazmış ama ne yazmış performansı bozuyor başıma geldi dediğin gibi kaldırınca düzeldi ama
-
volkan bunu yazdıPikacu bunu yazdı
Resim troll gibi geliyor. Yazım hatalarına dikkatli bakın.
http://aktuelkatalogu.com/katalog/bim-market-18-kasim-2016-katalogu-iphone-7-32-gb/
Apple yazmalari gerekirdi.
-
fiyata 6s i bu fiyata aldıgınıza takılmayın apple zam yapmayan bir firma dövize ve vergiye göre zam oluyor 6s ler pahaliydi zaten
-
-
-
-
mkyb bunu yazdı
7 Plus'ın alan derinliği modu.
O yüzden Iphone 7 amatör eglendirir.
7 Plus'tan gerisi yalan.
-
Amerika'da:
-iPhone 7 32 gb = 650 Dolar
-1 yIL ekstra garanti, TÜrkiye'de ki gibi 2 yIl garantili olsun diye (apple care) = 130 Dolar
-Vergi'yi az tutalim %6 civari diyelim o da = 40 dolar
Toplam = 820 dolar, gÜncel kur uzerinden 2761.39 tl, bunun kaydettirilmesi falan var onun da ucreti var, ugrasi var 2900'leri zorluyor fiyat.Geçen seneki iPhonelar ile fiyat karşılaştırması ise :
iPhone 6s Türkiye fiyatı
iPhone 6s 16 GB fiyatı: 3099 TL
iPhone 6s 64 GB fiyatı: 3499 TL
iPhone 6s 128 GB fiyatı: 3899 TL
iPhone 6s Plus Türkiye fiyatı
iPhone 6s Plus 16 GB fiyatı: 3499 TL
iPhone 6s Plus 64 GB fiyatı: 3899 TL
iPhone 6s Plus 128 GB fiyatı: 4299 TL
iPhone 6 Türkiye fiyatı
iPhone 6 16 GB fiyatı: 2699 TL
iPhone 6 64 GB fiyatı: 3099 TL
iPhone 5s Türkiye fiyatı