Bimcell Ve İlgili Soru - Resim Ekledim
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
evet bimden başvuru yapılıyor kimlik fotokopisi ile sonra yeni simkartı veriyorlar. türk telekom hattın kapandığında mesaj geliyor sonra bimcelli takıp kullanıyorsun. türk telekom uygulamasından aynı şekilde salla kazan kontör yükleme gibi işlemleri herşey aynı. kredi kartından felan da aynı şekilde yükleme felan yapılıyor diğer hatlar gibi fark yok.
-
ajan1111 bunu yazdıKara_Mc bunu yazdı
Yaklaşık 10 yıldır bimcell kullanıyorum..
Sil süpür filan tırt.. 1-2gb veriyor..
Çekim olarak bugüne kadar sıkıntı yaşamadım..
hocam para durumu anlattığım gibi oluyor mu? 100 lira yükleyince tarife kendi ücretini kesiyor kalanı devam mı?
Dediğin kadar uzun süre kullanacağım para yüklemedim.. ama 50 yükleyip 2 ay yüklemeden kullanmaya devam ettim.. müşteri hizmetleriyle görüş istersen emin olmak için.. ama durduk yere silineceğüni sanmam.. 3.15 civarı telsiz kullanım ücreti var.. onun haricinde vergi filan yok..
-
Eyvallah beyler. Bimcelli olacağız o zaman 15 lira cebimize kalsın.
-
En son artık form ile başvuru yerine Turkcell'deki gibi tabletle başvuru almaya geçmişlerdi. Ayrıca artık Telekom'dan geçişlerde sim kart değişmiyor diyordu bir kaç kişi.
-
yolbulucu bunu yazdıRitmFarbRacourci bunu yazdı
gördüğüm kadarıyla, SilSüpür'den, çok GB'lık olanlar 1günlük çıkıyor. az GB'lık olanlar 1haftalık süreyle çıkıyor, ama bu da nâdir(yada ender).
anlayacağın SilSüpür , tırt.
~@~
bir de faturasız hat'a, 40TL ve ya 50TL üstü yüklediğinde, hediye internet(GB) da vermiyor, gördüğüm kadarıyla.
BİMcell şubesinden almak ile internet üzerinden almak arasında da fark yok, sanırım.
türksel'de benzer muhabbet var, Salla Kazan diye. evdeysem, dışarı çıkmazsam, ve wifi açıksa hep, genelde haftalık 10gb falan çıkıyo. ama dışarı çıkar, hareket edersem, mobil veri kullanıyosam, paket alıyosam v.s sik sok şeyler veriyo (bip 'ten 1000dk falan) :D
ama ben yer miyim, zaten kontörlü'yüm 10gb verince, sonuna kadar kullanıyorum.
^^D` l'an D'elü ..
Aynen.
Ula, şu (GB, dk ,TL gibi) Birim'leri, Rakam'lara(ya'da Sayı'lara) bitişik yazın yahû. ^^D`
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
Evet hocam veriyorlar. Yine örnek = ben, bende Türk Telekom kullanıyordum Bimcell sayesinde 4.5 G sim kartım oldu.
-
2 sene kullandım. Ucuz olmasına ucuz ama lira yüklemek bile dert olabiliyor. Müşteri hizmetleri yok gibi bir şey. 2 senenin sonunda sabrımın sonuna geldim ve türkcele geçtim
-
salihgs bunu yazdı
2 sene kullandım. Ucuz olmasına ucuz ama lira yüklemek bile dert olabiliyor. Müşteri hizmetleri yok gibi bir şey. 2 senenin sonunda sabrımın sonuna geldim ve türkcele geçtim
ben müsteri temsilcilerine gün içinde 3 defa aradim ortalama 1dk da temsilciye bağlanıp soruları sorup cevabimi aldim. bu liralar turk telekomun uygulamasindan yüklenmiyor mu ?
-
Türk Telekom uygulamasından kontör yüklenebilir. Ayrıca bankaların online işlemlerinden operatör olarak Türk Telekom'u seçerekte yükleyebilirsiniz.
-
Aytekinet bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
evet bimden başvuru yapılıyor kimlik fotokopisi ile sonra yeni simkartı veriyorlar. türk telekom hattın kapandığında mesaj geliyor sonra bimcelli takıp kullanıyorsun. türk telekom uygulamasından aynı şekilde salla kazan kontör yükleme gibi işlemleri herşey aynı. kredi kartından felan da aynı şekilde yükleme felan yapılıyor diğer hatlar gibi fark yok.
peki hocam bimcell hattını devretme olayı var mı? ücret çıkartıyorlar mı?