Bimeks 1 Tl'ye Kulaklık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

http://www.bimeks.com.tr/urun/126002/trust-urban-revolt-mikrofonlu-kafa-bantli-kulaklik-future-breeze.aspx#specs

kulaklıklara bakıyordum bunu gördüm, 3 tane sipariş ettim. Kargo ile beraber 10 tl tuttu. Bir yamuk var mıdır, gerçi sözleşmeyi okudum 14 gün içerisinde cayma hakkı yazıyor bir yamuk olursa cayarım. Ne diyorsunuz ?

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

saldırın beyler. 

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Karton bardaktan dinlerim daha iyi kulaklara işkence yapmanın manası yok.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Yanlış girilmiş bir fiyat olabilir mi

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

alınmıyor hocam nasl alacagız ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Sanmam ellerinde kalmış 10 yıllık kulaklığı satıyorlar işte. Ses kalitesi bekleme internet kafe kulaklığı bildiğin bu. Kafeciler kiloyla alıyor bunlardan sürekli kırılıyor diye.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    rui bunu yazdı

az önce sepete ekle butonu vardı, şu an gözükmüyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Sanmam ellerinde kalmış 10 yıllık kulaklığı satıyorlar işte. Ses kalitesi bekleme internet kafe kulaklığı bildiğin bu. Kafeciler kiloyla alıyor bunlardan sürekli kırılıyor diye.

tanesi 85 kuruşa gelmiş, denenir.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

"karşılaştırmaya ekle" butonuna tıkladım, ordan "sepete ekle" butonu çıktı, ama tıklamama rağmen yemedi (:

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    muaythaist bunu yazdı

"karşılaştırmaya ekle" butonuna tıkladım, ordan "sepete ekle" butonu çıktı, ama tıklamama rağmen yemedi (:

aynen ben de öyle yaptım ben de de olmadı. şans işte :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı
    rui bunu yazdı

az önce sepete ekle butonu vardı, şu an gözükmüyor.

kaçırdık deseene hocam.

Toplam Hit: 2687 Toplam Mesaj: 19
kulaklık 1 tl