Bimeks 1 Tl'ye Kulaklık
-
Yanlış girilmiş bir değerse muhtemelen beni arayıp stokta kalmamış paranızı iade edelim muhabbeti yapacaklar, böyle bir durumda ne demeliyim?
-
GusFring bunu yazdı
Yanlış girilmiş bir değerse muhtemelen beni arayıp stokta kalmamış paranızı iade edelim muhabbeti yapacaklar, böyle bir durumda ne demeliyim?
sağlık olsun diyeceksin.
-
-
GusFring bunu yazdı
sanmam hocam bimeks böyle yapıyor son kalan ürünleri bu fiyalara veriyor diye biliyorum böyle çok ürüne denk geldim http://www.bimeks.com.tr/kategori.aspx?kid=1022&srsn=1&sn=5
-
trust/urban revolt kötü bi marka değil 1 senedir kulakiçi kullanıyorum 30 liraya almıştım hayvan gibi de basslı kaliteli ses çıkarıyo biraz trap dubstep hatta metal sevenlere göre bence. ama bilgisayarda en ufak şeyde uyarı sesi bile çıksa kulağınızı mikebiliyor
edit: + ayakkabı bağcığı şeklinde kablosu olanından aldım. dışardan komik gözüküyo ama birçok kulaklıkta kablosunda temassızlık gibi sorunlar oluşurken o yüzden bozulmuyo kablo kemirenler için bile uygun. bu kadar reklam yeter :d tek olumsuz yanı kablo kalın olunca daha ağır oluyo kulağınızdan düşme ağır gelme gibi bi sorun olabilir. konudaki model için geçerli değil tabi bunlar
slanger tarafından 09/Eyl/15 19:54 tarihinde düzenlenmiştir -
1 liraya bi ton ürün eklemişler, ama hiçbirisinde sepete ekle seçeneği yok :)
Çok komik bu Bimeks :))))))))))))))
-
kaçırdık mı yahu tühhh
-
cık cık cık herşeyi de devletten beklemeyin beyler :)
hemen bi tane sepete ekle butonu bulup html kodunu olmayan bir ürüne ekliyoruz ve sepete ekliyoruz:) ben 0.01tl lik bir ürün ekledim 5tl gibi bir fiyatla ekledi bilginize..

********************************************************************************************************************************************

*******************************************************************************************************************************************

*********************************************************************************************************************************

*************************************************************************************************************************************

rappermcs tarafından 10/Eyl/15 00:54 tarihinde düzenlenmiştir