Bimeks 1 Tl'ye Kulaklık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Yanlış girilmiş bir değerse muhtemelen beni arayıp stokta kalmamış paranızı iade edelim muhabbeti yapacaklar, böyle bir durumda ne demeliyim?

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı

Yanlış girilmiş bir değerse muhtemelen beni arayıp stokta kalmamış paranızı iade edelim muhabbeti yapacaklar, böyle bir durumda ne demeliyim?

sağlık olsun diyeceksin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:d7hlU1uf9wUJ:www.bimeks.com.tr/urun/126002/trust-urban-revolt-mikrofonlu-kafa-bantli-kulaklik-future-breeze.aspx+&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr

1 eylül'de 44,90 Tl imiş fiyatı

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı

sanmam hocam bimeks böyle yapıyor son kalan ürünleri bu fiyalara veriyor diye biliyorum böyle çok ürüne denk geldim http://www.bimeks.com.tr/kategori.aspx?kid=1022&srsn=1&sn=5

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

trust/urban revolt kötü bi marka değil 1 senedir kulakiçi kullanıyorum 30 liraya almıştım hayvan gibi de basslı kaliteli ses çıkarıyo biraz trap dubstep hatta metal sevenlere göre bence. ama bilgisayarda en ufak şeyde uyarı sesi bile çıksa kulağınızı mikebiliyor

edit: + ayakkabı bağcığı şeklinde kablosu olanından aldım. dışardan komik gözüküyo ama birçok kulaklıkta kablosunda temassızlık gibi sorunlar oluşurken o yüzden bozulmuyo kablo kemirenler için bile uygun. bu kadar reklam yeter :d tek olumsuz yanı kablo kalın olunca daha ağır oluyo kulağınızdan düşme ağır gelme gibi bi sorun olabilir. konudaki model için geçerli değil tabi bunlar

slanger tarafından 09/Eyl/15 19:54 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

1 liraya bi ton ürün eklemişler, ama hiçbirisinde sepete ekle seçeneği yok :)

Çok komik bu Bimeks :))))))))))))))

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WitchKing
    WitchKing's avatar
    Erkek

kaçırdık mı yahu tühhh

Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

cık cık cık herşeyi de devletten beklemeyin beyler :)

hemen bi tane sepete ekle butonu bulup html kodunu olmayan bir ürüne ekliyoruz ve sepete ekliyoruz:) ben 0.01tl lik bir ürün ekledim 5tl gibi bir fiyatla ekledi bilginize..

********************************************************************************************************************************************

*******************************************************************************************************************************************

*********************************************************************************************************************************

*************************************************************************************************************************************

rappermcs tarafından 10/Eyl/15 00:54 tarihinde düzenlenmiştir

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
Toplam Hit: 2688 Toplam Mesaj: 19
kulaklık 1 tl