Binance'de Geçmiş Veri Analizi / Balina Giriş Çıkışları / Mum Detayları / Backtest Ve Daha Fazlası
-
Bosluk bunu yazdı
güzel emek verilmiş bu siteyide inceleyebilirsin
https://whalesradar.com/Teşekkürler yeni gördüm inceleyeceğim. Mutlaka katacağımız özellikler olur sağ olun.
-
Sayfamıza dahil ettiğimiz javascript dosyaları aşağıdaki gibidir;
~ Binance CandleStick için jquery-ui dahil ettik
~ İndikatörleri hesaplamak için TechnicalIndicators kütüphanesinden faydalanıyoruz.
-
Mesajlara MA7, MA25, MA99 ve MACD iniş çıkışlarının bildirimleri dahil edilmiştir.
Bunları ilerleyen zamanlarda alış satış stretajilerimiz için if koşullarına dahil edeceğiz.
Ayrıca TrandingView üzerinde yer alan MavilimW indikaörünüde görsel olarak aşağıya inen çizgiye dahil ettim.
JavaScript dosyamıza dahil ettiğimiz kodlar
Kodları incelemek isterseniz buradan bakabilirsiniz.
g3da tarafından 04/Oca/23 01:28 tarihinde düzenlenmiştir -
An itibariyle 3 saat backtest yapıp ve gözüm çatlayınca gördüğüm konu yarın sağlam kafa ile inceleyeceğim. Ellerinize sağlık. Hayırlı olsun.
-
TxT bunu yazdı
An itibariyle 3 saat backtest yapıp ve gözüm çatlayınca gördüğüm konu yarın sağlam kafa ile inceleyeceğim. Ellerinize sağlık. Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim. Umarım hep birlikte hayrını görürüz. Geliştirmeye devam ediyorum.
Balina giriş çıkışları için simgeler dahil edildi. Bunları daha sonra opsiyonel hale getirebiliriz.
-
emeğine sağlık güzel çalışma
-
WildWamqire bunu yazdı
emeğine sağlık güzel çalışma
Teşekkür ederim.
~ Yeni bir özellik daha sayfa üzerinde herhangi bir coin adını girerek verilerini getirebiliyoruz.
-
-
4 saatlik 1 saatlik al sat tavsiyesi versin beş on tane yada takip listemdeki coinlerden
Bakarım tutturma oranına göre makineye hak verrim yada vermem :) coni alıp satarken
Sol uçtu mesela sıra avax ens eth damı
-
taekwondo bunu yazdı
4 saatlik 1 saatlik al sat tavsiyesi versin beş on tane yada takip listemdeki coinlerden
Bakarım tutturma oranına göre makineye hak verrim yada vermem :) coni alıp satarken
Sol uçtu mesela sıra avax ens eth damı
Yani bu anlattıklarımdan eğer bir çıkarım yapabiliyorsanız, bu tavsiyeyi nasıl verdirebileceğimizi detaylı olarak açıklayabilirseniz neden olmasın (: