folder Tahribat.com Forumları
linefolder Kriptoparalar & Blockchain
linefolder Binance'de Geçmiş Veri Analizi / Balina Giriş Çıkışları / Mum Detayları / Backtest Ve Daha Fazlası

Binance'de Geçmiş Veri Analizi / Balina Giriş Çıkışları / Mum Detayları / Backtest Ve Daha Fazlası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

https://youtube.com/watch?v=i3Yz-yjHm1s&si=EnSIkaIECMiOmarE

şuradaki arkadaş gibi tarih bazlı veriyi çekmeye çalışıyorum ama bi türlü alamadım.

bu arkadaşa da yazdım, henüz geri dönüş yapmadı.

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g3da
    g3da's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

https://youtube.com/watch?v=i3Yz-yjHm1s&si=EnSIkaIECMiOmarE

şuradaki arkadaş gibi tarih bazlı veriyi çekmeye çalışıyorum ama bi türlü alamadım.

bu arkadaşa da yazdım, henüz geri dönüş yapmadı.

Yani ben az önce nasıl olacağını söyledim.
    Bu arkadaşta nasıl olacağını göstermiş.
    Bu konuyu farklı bir konu açarak destek alın isterseniz.
    Bu arada bu arkadaşın uyguladığı Backtest'i bende kendi sayfama uyarlayacağım ama henüz videoyu incelemedim.
    Ayrıca backtest için 2019' gitmeye gerek yok.
    Şuanki piyasa şartlarına göre başarılı olmaya efor harcamak daha doğru olur.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g3da
    g3da's avatar
    Erkek

Bu arkadaş anladığım kadarıyla benim tablo listesinde yazdırdığım MACDLine kesişimlerinde işleme girip çıkmış.
    Esasen bu backtesten zaten bir cacık olmaz.
    Ama biz böyle ufak denemeleri listede yer verelim.
    Yeni fikirler ile geliştirmeye açık oluruz.
    Güncelleme yapınca bilgilendireceğim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

hocam teşekkür ederim, yazdığın kodları akşam denicem, şu an iş yerindeyim bakamıyorum.

bana sadece mum verileri lazım, ben üzerinde farklı stratejiler denemek için kullanıcam. videodaki arkadaş sadece nasıl yapılacağını göstermek için en basitinden bi strateji seçmiş anladığım kadarıyla

ayrıca geçmiş verilerdeki bazı fraktal yapıları da incelemek istiyorum, o yüzden eski veriler lazım oluyor hocam.

goo.gl/qBNZmW
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g3da
    g3da's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

hocam teşekkür ederim, yazdığın kodları akşam denicem, şu an iş yerindeyim bakamıyorum.

bana sadece mum verileri lazım, ben üzerinde farklı stratejiler denemek için kullanıcam. videodaki arkadaş sadece nasıl yapılacağını göstermek için en basitinden bi strateji seçmiş anladığım kadarıyla

ayrıca geçmiş verilerdeki bazı fraktal yapıları da incelemek istiyorum, o yüzden eski veriler lazım oluyor hocam.

Az önce söylediğim bi cacık olmaz lafımı geri alıyorum.  (:

https://cryptosignist.com/history/SOLUSDT/5m/1000

MACD iniş çıkışlarında al yaptırınca 1000 adetlik periyotta $5.000 dolarlık bakiye $2.167 kazanç yansıyor.
    Tabi bu hepsinde iyi çalışacak anlamında değil bu fikirleri iyileştirebiliriz.

Gerçi ben SOL'un dikey mumunu unutmuşum. Tabi bu bir istisna neyse adım atmış olduk bu konuyada.

g3da tarafından 04/Oca/23 11:25 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g3da
    g3da's avatar
    Erkek

Tablo listesine yeni dahil ettiğim sütunlar

Step - (Adım,İşlem,Aksiyon)
    Balance - (Backtest için kullanılacak olan bakiye)

Ana bakiyeyi sayfada bir yerden güncellenebilir hale getirilmesini sağlarım.
    Şimdilik ilgili satırda alınan ve satılan sütununu kaldırdım, bu sütunları opsiyonel olarak açıp kapatılmasını sağlayacağım.

Backtest için yalnızca MACD koşulunu denedik şimdilik, bu koşulları zaman geçtikçe geliştireceğiz. Bu konuda fikirlere açığım.

g3da tarafından 04/Oca/23 11:33 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 7148 Toplam Mesaj: 47
binance