Bios Şifresini Kırma
-
tataryigit
sende ewe ilk gelen pc yi geldiği gece ms-dos u kurcalayarak bossan sana değil kasa açmak kalvyeye bastırmazlar o nedenle ben kasayı açamıyom ama çogu şeyi biliyom
Bide kasanın garantisi war oda ayrı bir mevzu.
-
anaaaaa ne kadar mevzu yaptınız yaws. ben bilgisayarın başına ilk oturdum ikinci gün bunu öğrendim. pili çıkarırsın iki dakka beklersin geri takarsın. o kadar. jumper nedir.
-
benim laptop um var ben neresinden cıkaracam piilini??????
-
sök pili o kadar
-
pili çıkartmak istiyorum ama kasayı açmak istemiyorum gibi bir şey olmuş pili çıkar jumper ayarları ile oyna diyorsun sonra pili çıkarmak istemeyenlere diyorsun neyse flash bios programları var her türlü biosu flash lıyor yani sıfırlıyor ama tak sorun tarihi yeniden yazmanız bir yolda biosu güncelliyor gibi yapıp eski şifresisizini yüklemek bunlarda benden
-
niye okadar kasıyosunuz ki bi daha makinayo aç vs.. bios pilini çıkarınca zaten bios ayarlarınızda 0 lanıcak onun yerine Başlat çalıştır Xp için Cmd 98 için command Yazın ms-dos penceresine geçin gelen ekranda cd\(entere bas) debug (entere bas) o 70 17 (entere bas) o 71 17(entere bas) q (entere bas) iş çözülsün ne biosu tekrar ayarlamanıza gerek kalsın ne makinanızı açmanıza gerek kalsın
Toplam Hit: 5670 Toplam Mesaj: 17