folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bioxcin Kullanan Varmı?

Bioxcin Kullanan Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    makets
    makets's avatar
    Erkek

bioxine falan para vermeyin, eğer genetik dökülme olduğundan eminseniz kullanacağınız en garanti ürün minoxidildir, benim ev arkadaşım 5 aydır kullanıyor kafadaki saçlar baya baya çıktı, ama şunu da söylemeliyim ki ilacı bıraktığında saçlar tekrar dökülüyor bu sebeple evlenene kadar kullanın sonrasında zaten fırça saçlarınıza ihtiyacınız kalmaz :] bir de finasterid var ama o çüke iyi gelmediği için tavsiye etmiyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

halam aklına gelebilecek tüm saç çıkartıcı ürünleri kullandı. saç ile ilgili problemin varsa kesinlikle minoxil forte al içerisindeki minoxidil ile gerçekten faydalı. kendim kullanıyorum şu anda. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

bioxin iki takım düzenli kullandım. bir moka yaramıyor.  size şunu tavsiye edebilirim;  bir tane kafa masaj aleti alın . bepanthen ampul, e vitaminli bir ampulu karıştırıp  bioxinle de karşıtırın . bir spreye boşaltıp akşamları kafaya sıkın . sonrada masaj aletiyle 3-5 dk masaj yapıp sabah kalkınca yıkayın .

Temel adalettir .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

Hocam ben kullanmıştım bi ara.

Evet kullanırken durduruyor dökülmesini, kullanmayı bıraktığında vitamine alışan saç daha fazla dökülüyo. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Explosive bunu yazdı:
    -----------------------------

Maldonado bunu yazdı:

Bioxin değilde alper bi ara bi sabun bulmuştu saça faydalı neydi o sabunun ismi .

pıttım sabunumu bişeydi :D

bıttım :)

bende işe yaradı hocalar son berberde abi öne doğru yeni saçlar çıkmış deyince ok dedim :Pp

pek müridlere sarmadı ama 5-10 sene sonra görürüm :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek

geçmişte kullanan biri olarak SAKIN KULLANMA bin pişman olursun ve bir başladınmı birakamıyon bıraktığın anda ne SAÇ KALIR NE KEPEK :D demedi deme.. ben toparlayana kadar canım cıktı ama saç nerdeyse kalmadı ona göre

Carpe Diem
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:

Explosive bunu yazdı:

Maldonado bunu yazdı:

Bioxin değilde alper bi ara bi sabun bulmuştu saça faydalı neydi o sabunun ismi .

bende işe yaradı hocalar son berberde abi öne doğru yeni saçlar çıkmış deyince ok dedim :Pp

O sabunu duydum çok yararlı olduğu söyleniyor. Birkaç kere kullandım ama saç için değil banyo için kullandım. Bence hacı sakır, duru gibi sabunlar Bu sabun un eline su dökemez. Kullandığınız zaman gerçek sabun budur diyorsunuz. saç dökülmesi için uzun süre kullanmadim ama normal banyo sonrası saçlarımin daha doğal olduğunu gördüm. Kullandıktan sonra kimyasal sabunlarin vücuda zararlı olduğunu ve çok kalitesiz olduklarını öğrendim. Normal sabunlardan soğudum yani. Belki saç dökülmesini de önlüyor olabilir. kesinlikle Denemenizi tavsiye ederim.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Facebook
    Facebook's avatar
    Erkek

alper 

nerden temin etcez bu sabunu?

birde beyler

saçı jiletlemekte işe yarıyor mu ?

evet facebook adminiyim, 300 tl den aşşa profil kapattırmak için mesaj atmayın lütfen.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

bioxin değilde restorex kullanıyorum düzenli olarak 6 aylık kullanım verdi doktor ben 3 aydır kullanıyorum ve etkilerini şimdiden görüyorum. 1-)Saçlarım dökülmüyor 2-)Tel kalınlığım gözle görülür şekilde arttı (gürleşti) 3-)Yine uyguladığım bölgede gözle görülür saç sıklığı oluştu.

Restorex'in bir diğer güzel yanı ise bioksin veya minoxil gibi kullanmayı bıraktıktan sonra saçların eski haline dönmemesi'ymiş.Bakalım onu 5ay sonra görücez artık.

Troubles'll come & they'll pass
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

Explosive bunu yazdı:

Maldonado bunu yazdı:

sabunun saç çıkardığı nerede görülmüş, sonuçta o bir sabun :) sende çıkan saçlar bebek tüyüdür...

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
Toplam Hit: 9135 Toplam Mesaj: 36