folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bioxcin Kullanan Varmı?

Bioxcin Kullanan Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

ben kullanmıyorum

Cigu bigule :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

:D
    valla herkeste aynı etkiyi göstermiyomuş diyolar benim arkadaşlardan birinin saçını iyice döktü, diğeride birazcık accuk tüylendi hepsi o 

Cigu bigule :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slmarlq
    slmarlq's avatar
    Erkek

ecstatic_60 bunu yazdı:
    -----------------------------

Facebook bunu yazdı:

harbi bu sarımsak yağı veya şampuanı sarımsak gibi bir koku yayıyor mu millet burnunu tutarak yaklaşmasın bize

harbiden koku sotunu var mı ne kadar ve nerden alınır aktardan falan mı?

Hayır Dostum Sarımsak Olduğunu Hissedebiliyorsun Kokusundan Ama ASla o Kokuyu Vermiyor Aksine Çok Hoş Bi Kokusu Var ve Saçların Hem Dökülmüyor Hemde Ahenkle Dans Ediyor :D   Benim Saçlar Apache Dansı Bile Öğrendiler O Şampuan Sayesinde :)))))))))))))99999

Bu zamanda en çok azraile güveneceksin.En azından niyeti belli...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GICIKCAN
    GICIKCAN's avatar
    Erkek

bioxcin serum ve şampuanını ikisini birlikte aynen tarif ettikleri gibi kullandım. sonuç : bir sike yaramadı yani o tv'lerde ve internetin sağında solunda o çıkan reklamlara kanmayın arkadaşlar bir boka yaradığı yok aynı değişen yok. saçlarınız dökülüyorsa bir çok sebep var bu yüzden en iyisi cildiye uzmanına görünün onu söyleyeceği şampuan veya ilacı kullanmakta fayda var birde çok stres yapmayın tevekkeli olun. şampuan önerim yok ama piyasada ısırgan otundan her türlü şampuanı denedim bir işe yaramıyor nedense en iyisi saçınıza zeytinyağı sürün belki faydasını görürsünüz. dediğim gibi stres yapmayın, kafanıza birşeyleri dolamayın birde saçlarınızı her gün yıkamayın 3 günde 1 yıkayın bu sürenin altında saçlar yavaş yavaş dökülür hocalar

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alli
    alli's avatar
    Erkek

düzenli kullanıyodum serum+şampuan . saç dökülmesini engelledi diyebilirim az da olsa çıkan saçlar vardı . yağ sorununu yok etti diyebilirim eğer düzenli kullanırsanız yapacağınız ek bakımla yeni saçlar çıkmasını sağlayaiblirsiniz. saçımı kazıtıp denediğimde daha fazla etkisini gördüm

https://i.imgur.com/lCgZ0V0.jpg
Toplam Hit: 9126 Toplam Mesaj: 36