Bir Adet 100'Lük Rakı Ve Absolut Votka
-
tahribatta bir ürünün degerinin en az yüzde 35 i indirimi olmayan satışlar yasaklanmalı . boku çıkıyor çünkü
-
blmrt bunu yazdı:
-----------------------------tahribatta bir ürünün degerinin en az yüzde 35 i indirimi olmayan satışlar yasaklanmalı . boku çıkıyor çünkü
-----------------------------holy yasakladı zaten...
-
o zaman konunun silinmesi de lazım. boyle konu acanlarda banlanması lazım
-
blmrt bunu yazdı:
-----------------------------o zaman konunun silinmesi de lazım. boyle konu acanlarda banlanması lazım
-----------------------------konuyu açanın ürünlerin fiyatı hakkında bilgisinin olmadığını belirtmiş. fiyatı ögrendikten sonra %35 indirimli yapıp fiyatı söylemesi gerekiyordu onu yapmamış sadece:D
-
SARI bunu yazdı:
-----------------------------blmrt bunu yazdı:
-----------------------------o zaman konunun silinmesi de lazım. boyle konu acanlarda banlanması lazım
-----------------------------konuyu açanın ürünlerin fiyatı hakkında bilgisinin olmadığını belirtmiş. fiyatı ögrendikten sonra %35 indirimli yapıp fiyatı söylemesi gerekiyordu onu yapmamış sadece:D
-----------------------------
yok konuyu acan arkadasa ithafen yazmadım yanı direk .. çünkü konu piç oluyo.. ne satıcı memnun kalıyor nede alıcı cıkıyo -
Haci haciyi mekmekede dervis dervisi tekkede diye bosuna dememisler burda da murit muriti sitede hesabi olmus 100luk absolut icin 40 lira nedir ya ayiptir adami ayak ustu opuyosunuz
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------Turania bunu yazdı:
-----------------------------ElizaBeTH bunu yazdı:
-----------------------------sen ne fiyat diyon ?
-----------------------------açık söylim dışarda kaça satıldıklarını bile bilmem bilen varsa söylesin.
-----------------------------dışarda 2 sini 15 TL ye satıyorlar.
-----------------------------ikisini 13'e aldım kardeşim geçen hafta 10 lira vereyim ?
-
Turania bunu yazdı:
-----------------------------KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------caldii10 bunu yazdı:
-----------------------------kardeş ben kayserideyim şu an . ver kargoya yarın akşam keyif yapayım . 40 tl ye okey dersen.
izmirliyim ancak iş icabı kayseride bulunuyorum. 40 tl güzel rakam.
-----------------------------harbi kayserili ya adam :D
-----------------------------yaptığı ayıp birşey hacı bizi mi öpmeye çalışıyor anlamadım.
@Amd-x saolasın kardeşim..
o zaman fiyatlar şöyle 75 TL Absolut'a 40 TL'de Rakıya. isteyen varsa pm atsın.
-----------------------------43 rakı fiyatı absolut 70tl migrosfta bira 2.5tl .d
-
UzatmaNaciye bunu yazdı:
-----------------------------Turania bunu yazdı:
-----------------------------KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------caldii10 bunu yazdı:
-----------------------------kardeş ben kayserideyim şu an . ver kargoya yarın akşam keyif yapayım . 40 tl ye okey dersen.
izmirliyim ancak iş icabı kayseride bulunuyorum. 40 tl güzel rakam.
-----------------------------harbi kayserili ya adam :D
-----------------------------yaptığı ayıp birşey hacı bizi mi öpmeye çalışıyor anlamadım.
@Amd-x saolasın kardeşim..
o zaman fiyatlar şöyle 75 TL Absolut'a 40 TL'de Rakıya. isteyen varsa pm atsın.
-----------------------------43 rakı fiyatı absolut 70tl migrosfta bira 2.5tl .d
-----------------------------ben amd-x in verdiği fiyata göre böyle söyledim fiyat bilmiyorm dediğim gibi.
-
tamam ikisini birden 55 tl son rakam. hemen yarın sabah herhangi bir kargoya ver verdiğin saatte paran cebinde. yollayacağın adres KAYSERİ. kabul edersen pm at açık adres vereyim. ancak ; rakı 1 lt ve votka da 1 lt olmak şartıyla. 70 lik absolut tercih etmem.,
aslında gün sonra izmire dönüyorum ama o kadar zaman alkolsüz kalamam. geçerken alayım diye düşünüyordum ama . evet 55 tl. çoook güzel rakam.
(haa bu arada kargo sana aİT.) 40 tl den 55 e çıkınca rakam.