Bir Adet 100'Lük Rakı Ve Absolut Votka
-
Bora nasıl adamsın ben varken tbt ye konu mu açıyorsun ilk bana yazsana ayıpsın lan :S msn den yaz alalım hatta dahası varsa onu da alalım :D
-
Alkol seven birisiyim son bir yıldır kısıtlı içebiliyorum fiyatlar güzel ama içinizde kılçık kalır bişey olur git bir alışveriş sitesine koy bu işi öyle yap forum eminönü çarşısına dönmesin vs.
-
edit
-
son fiyat ne izmirde elden alabilirim bu arada eline nereden geçti sahte olmadığına eminmisin?
-
caldii10 bunu yazdı:
-----------------------------tamam ikisini birden 55 tl son rakam. hemen yarın sabah herhangi bir kargoya ver verdiğin saatte paran cebinde. yollayacağın adres KAYSERİ. kabul edersen pm at açık adres vereyim. ancak ; rakı 1 lt ve votka da 1 lt olmak şartıyla. 70 lik absolut tercih etmem.,
aslında gün sonra izmire dönüyorum ama o kadar zaman alkolsüz kalamam. geçerken alayım diye düşünüyordum ama . evet 55 tl. çoook güzel rakam.
(haa bu arada kargo sana aİT.) 40 tl den 55 e çıkınca rakam.
-----------------------------Abi sen nasıl bişeysin ya :D kargo zaten 10lira :D hey alahım ya kesin kayserilisin sen genlerinde var ya :D
-
65 TL canlı istanbul.
-
kayseri talas.... 55 tl sabah 10 da yolla yurtiçi kargoyla. yada ver otobüse süha turizme ben alayım burdaN 4 saat sonra
-
caldii10, imzana ithafen, senin gibi adam(!) tahribat'ta olmamalı.
-
kafkafkaf bunu yazdı:
-----------------------------son fiyat ne izmirde elden alabilirim bu arada eline nereden geçti sahte olmadığına eminmisin?
-----------------------------yok hocam ya tatile gittikte otelde tanıdığımız vardı yanımıza verdi içersiniz eve gidince diye bizde içmiyoruz satıcaz olmadı tekel bayine satıcaz yani kendimize mangal filan yaparız :)