Bir Anda Her Şey Hızlanıyor. (Yardım)
-
Yatakta yemek yemeyin. Yatağı ve yeri güzelce temizleyin ekmek kırıntısı olmasın. Mümkünse yatarken abdestli yatın ve Ayetel Kürsüyü okuyun. En kısa zamanda doktordan da bir randevu alıp görünün derim. Allah şifa versin.
Ben de önceden yatakta yemek yiyordum. Yataktan havaya kaldırdıklarını hissediyordum.
-
Öncelikle hepinize teşekkür ederim. Doktora gidicem ancak iyi bir araştırma yapmam lazım. İntertte bazı insanlarda yaşamış. Ama sonradan geçmiş. Ben bu olayı küçüklüğümden beri yaşıyorum. Bİr ara gitti ama daha sonra daha büyük şekilde geldi. Aslında korkutmuyor bazen etkinin geçmesini istemiyorsun ama bazen bıktırıyor. Evin için deli danalar gibi dolanıyorsun. Dün akşam olduğu gibi.
-
kadircankaya bunu yazdı
Yatakta yemek yemeyin. Yatağı ve yeri güzelce temizleyin ekmek kırıntısı olmasın. Mümkünse yatarken abdestli yatın ve Ayetel Kürsüyü okuyun. En kısa zamanda doktordan da bir randevu alıp görünün derim. Allah şifa versin.
Ben de önceden yatakta yemek yiyordum. Yataktan havaya kaldırdıklarını hissediyordum.
Yatakta yemek yemem hocam ben. Sadece bazen yemek yedikten sonra yatarım.
-
PM attım...
-
vucudunun olduğundan ağır hisstemen olayın, tamamen kan basıncınla ilgili, ama herşey hızlanıyor dediğin şeye mantıklı bir cevap yok, beyinle ilgili olması- belki, ama kan basıncın düşerse, vucudun ağır gelir, bi anlamda tansiyonunda değişir ztn.. genelde de düzensiz bir uygu geçirmişsen, özellikle otobüs yolculuğu fln yaparken bi tip şeyler olabiliryor, yinede doktora gitmen en mantıklısı..
-
DeepInside bunu yazdı
PM attım...
Cevap verdim hocam
-
EdepsizPenguen bunu yazdı
vucudunun olduğundan ağır hisstemen olayın, tamamen kan basıncınla ilgili, ama herşey hızlanıyor dediğin şeye mantıklı bir cevap yok, beyinle ilgili olması- belki, ama kan basıncın düşerse, vucudun ağır gelir, bi anlamda tansiyonunda değişir ztn.. genelde de düzensiz bir uygu geçirmişsen, özellikle otobüs yolculuğu fln yaparken bi tip şeyler olabiliryor, yinede doktora gitmen en mantıklısı..
İlk başlarda bende sizin gibi düşünüyordum. Pekde umursamıyordum. Ancak dün akşamki çok daha baskın ve kontrol edemiyordum sanki. Çok değişik bir olaydı.
-
Bi bana oluyor sanıyordum vay mk. Tarif etmesi zor bişey son 5 yılda 2-3 defa yaşadım.
-
Cesnist bunu yazdı
Bi bana oluyor sanıyordum vay mk. Tarif etmesi zor bişey son 5 yılda 2-3 defa yaşadım.
Öncelikle sizde olduğuna seviniyimmi üzeleyimmi bilemedim. Ama bana daha sık oluyor. Nedenini araştırdınız mı veya doktora gittiniz mi. Sebebini biliyor musunuz?
-
düzenli uyku ( en az 6 saat uyku( yetişkin olduğunu varsayarak) ergen yaşta 10 saat) uyuyor musunuz ?
uykusuzluktan da kaynaklı olabilir. panik atak demiş arkadaşın birisi o da olabilir.