Bir Arabanın Doğuşu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

o kadar çok resim eklenir mi. eleseydin bari... hagi birine bakacaz kii D:

ama sonuç dehşet olmuş. a.k

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Lan bu arabayı ters çevirip atsan denize sandal gibi batmaz.Ayrıca kullandığı malzemede inşaatlarda yada pvc'lerde araya sıkılan köpek maddesi.Ama helal olsun iyi bir dizayn.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

ohaaa aq  heryere köpük sıkıyolar araba hafif olsun hız yapsın die galiba:D:D

edit:bu arabanın götü kalmış(o canta kalkar tabi) 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek
    show amaçlı tasarlanmış prototip gibi bişi yola çıkamaz çıksa da gidemez.gitse de duramaz:D

NEDEN? (soru olarak)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Hafif olsun diye yaptığını zannetmiyorum.Eğer bu teknoloji hafif olsaydı F1'de kullanılırdı.Ayırca araçın gitmemesi için sebeb yok.gördüğünüz gibi yürüyen aksam var, ama trafiğe çıkmasında problem olabilir.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

mtv dede buna benzer bi program var eski arabanı alıyolar tekrardan tasarlıyorlar... güzel bişi olmuş aslında ;)

para var huzur var

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

ya o ıckısımdakı şeyisiler nasıl duruo o kopugun uzerınde ??

ayrıca tanıtım esnasında bırı parmaklasa cart ıcıne gocecek amk. nasıl ıstır anamadım...

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek
    narkozMRT bunu yazdı:
    -----------------------------

mtv dede buna benzer bi program var eski arabanı alıyolar tekrardan tasarlıyorlar... güzel bişi olmuş aslında ;)

para var huzur var

-----------------------------

evet mtv deki süper program ya adamlar hurda arabayı alıyolar dehşet bişi yapıyolar.kamyoneti bile jeep gibi yaptı adamlar istedikten sonra herşey olur. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarizmaTurk
    KarizmaTurk's avatar
    Erkek
    Çok güzel. El emeği göz nuru ama Mercedes bozmaya değmez :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar Orada Kullandığı Malzeme, Köpük Değildir, Çelik Macun Neviinde, bir Kaporta Dolgu Malzemesidir, Dayanıklı vede Sağlam bir Maddedir.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 5290 Toplam Mesaj: 34