Bir Arabanın Doğuşu
-
o kadar çok resim eklenir mi. eleseydin bari... hagi birine bakacaz kii D:
ama sonuç dehşet olmuş. a.k
-
Lan bu arabayı ters çevirip atsan denize sandal gibi batmaz.Ayrıca kullandığı malzemede inşaatlarda yada pvc'lerde araya sıkılan köpek maddesi.Ama helal olsun iyi bir dizayn.
-
ohaaa aq heryere köpük sıkıyolar araba hafif olsun hız yapsın die galiba:D:D
edit:bu arabanın götü kalmış(o canta kalkar tabi)
-
show amaçlı tasarlanmış prototip gibi bişi yola çıkamaz çıksa da gidemez.gitse de duramaz:D
-
Hafif olsun diye yaptığını zannetmiyorum.Eğer bu teknoloji hafif olsaydı F1'de kullanılırdı.Ayırca araçın gitmemesi için sebeb yok.gördüğünüz gibi yürüyen aksam var, ama trafiğe çıkmasında problem olabilir.
-
mtv dede buna benzer bi program var eski arabanı alıyolar tekrardan tasarlıyorlar... güzel bişi olmuş aslında ;)
para var huzur var
-
ya o ıckısımdakı şeyisiler nasıl duruo o kopugun uzerınde ??
ayrıca tanıtım esnasında bırı parmaklasa cart ıcıne gocecek amk. nasıl ıstır anamadım...
-
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------mtv dede buna benzer bi program var eski arabanı alıyolar tekrardan tasarlıyorlar... güzel bişi olmuş aslında ;)
para var huzur var
-----------------------------evet mtv deki süper program ya adamlar hurda arabayı alıyolar dehşet bişi yapıyolar.kamyoneti bile jeep gibi yaptı adamlar istedikten sonra herşey olur.
-
Çok güzel. El emeği göz nuru ama Mercedes bozmaya değmez :)
-
Arkadaşlar Orada Kullandığı Malzeme, Köpük Değildir, Çelik Macun Neviinde, bir Kaporta Dolgu Malzemesidir, Dayanıklı vede Sağlam bir Maddedir.