folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bir Arkadaşım İntihar Edecegini Söylüyor. Nasıl Vazgeçirebilirim ?

Bir Arkadaşım İntihar Edecegini Söylüyor. Nasıl Vazgeçirebilirim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

Çak iki tane ağzının ortasına :|

Gel bili bili gates
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek

keskinlikursat bunu yazdı:
    -----------------------------

al işte bir örnek daha

fakat ben burdaki mesajı anlamadım...  Beni TErk Edersen  Önce KENDİMİ VURURUM SONRA SENİ Dİyor. 9 Canlımı Acaba Bu  ?

zaten resmin nette dolaşıp durmasının nedeni bu, yapılan salaklık:))

belki kendisini terk ettiği için, ölümüne neden olduğu için vicdan azabından öleceksin manasında bulunmuş olabülürr

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

her yıl aynı sezon aynı konular amk

liseli vardı ya ah o liseli

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HeyQirs bunu yazdı:

Jubei bunu yazdı:

Konuyu Saptırma Hocam O Alır Yada Bu Alır Adam Alıcam Diyomus Herif Bildigin Kana Suamıs Ki Ergen Tripler Kim Yapmadı Lan Bunu Aramızda Bende Yaptım Amk :D Bırak Üstüne Gitme Çocugu He Öldürürsün Asar Kurutursun Bile De Geçistir.

konuyu saptırmakmı ? allahın verdiği canı o alır yada bu alırmı ? arkadaşım senin ağzından çıkanı kulağın duyormu ? yaradan diyorum,yaradanın verdiği can,ı yaradan alır diyorum kuran,ı kerimden örnek veriyorum bunlar sana yalan gibimi geliyor ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    N0NSt0P
    N0NSt0P's avatar
    Erkek

Hocam havlayan köpek ısırmaz derler. Misal yapıcak adam kafasında kurar yapar ama aldatma olayları duygusallık vs yakın bir arkadaşınsa yanında olmalısın. İnsan kendini kandrılmış geçirilen onca vakit boşaymış gibi geliyor. Mantıklı düşünmesini sağlamalısın. Sohbet et içini döksün. Birşey yapar yapmaz bilinmezde dost dediğin adam arkadaşının yanında olmalı. Onun canını yakmak istiyorsa zor olanı hiç birşey olmamış gibi hayatına devam ettiğini görmesini,duymasını sağlamalı asıl böyle can yakar. Uğruna ölmeye değer birşey olmadıkdan sonra, ölmenin ne anlamı var. 

Yaşayan bilinç;bir şekilde birşeyin olasılığını, gerçeğe dönüştürme etkenidir. Evrenimizin oluşundaki en önemli unsur, onu gözlemleyen bilinçtir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pr_x71
    pr_x71's avatar
    Erkek

Hocam kimse için değmez anlat işte bunu.Zaten yapamaz o dediğini merak etme.en geç 1 haftayada normale döner.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    no-violence
    no-violence's avatar
    Erkek

hiç yorumları okumadan direk yorum yapmak istedim! bizim bir komşu intihar etmeye çalıştı zehir içti bir kız için şuan bulunduğu hal mi ? ölmedi! ama iki ayağıda felç geçirdi.. yav.ak gibi sürünüyor yerlerde.. hakediyrlar böyleleri.. senin duruma gelince bu konu için konuşmak istiyorsan selam bile verme çocuğa.. çünkü ALLAH'ın verdiği canı ancak o alır.. kimse vakti gelmemişse ölmez!

Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

vuracak adam vurur neden sölesin ?

"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

syntr bunu yazdı:

vuracak adam vurur neden sölesin ?

hah işte budur , ayrıca vuracaksada vursun sen ne yapabilirsin ki ? bu durumda sadece kızı uyarabilirsin götünü sağlama al bak bu manyak böyle şeyler diyor diye, yanında abisi babası ile gezer durum çözülene kadar evden çıkmaz vb.

bak mesela bunlar gibi denyolar yüzünden boğaz köprüleri yaya geçişine kapatıldı. bu saplamalar yüzünden benim ulaşım hakkım engelleniyor bir yerde. bırak ölsünler intihar etmek niye yasak niye günah, yaşamak istemiyorum diyeni neden vazgeçirmeye çalışasın ki hayat kendinin yaşam kendinin belki tanrı vermiş ama sonuçta o bile vermiş yani artık verilen kişiye ait. kafaya koymuşsa eninde sonunda yapacaktır , zamanı gelenler için boşuna kafayı yormayın ne demiş gnr "live and let die" 

herşeyin bir şeyi vardır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bende hep intihar edicem derdim arkadaşlarıma ama hiç etmedim zaten edicek olsam başkasına neden söyleyim bi cacık yapmaz merak etme

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
Toplam Hit: 12119 Toplam Mesaj: 69