Bir Astsubaydan...(Lütfen Sonuna Kadar Okuyun.)
-
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------
maydonoz07 bunu yazdı:
vay be birisi askerin görev başında neler yaşadığını anlatıyor diğeri ingilizce dersi veriyor öbürü ondan daha bi hoca diğeri adam hücre evinde yakalanmış diyor. ayıptır be bi Allahın kuluda yazının nedemek istediğini idrak etsin çok mu zor
İlk önce yazıyı okudum ve kendimde ekleyecek bisi bulamadım yada yorumlayacak, sonra gozume imza takıldı muhabbet acıldı. Ben bu sitede hocalık degil müridlik vede cogunlukla kardeslik yapıorum. Gerisi senin anlayısına kalmıs yada al sana hocalık; it's up to you denir :DDD
ne demek bilmiyorum bilmekte istemiyorum sen bana hocalık yapma istersen -
maydonoz07 bunu yazdı:
vay be birisi askerin görev başında neler yaşadığını anlatıyor diğeri ingilizce dersi veriyor öbürü ondan daha bi hoca diğeri adam hücre evinde yakalanmış diyor. ayıptır be bi Allahın kuluda yazının nedemek istediğini idrak etsin çok mu zor
-----------------------------Süper ötesi bi cvp. Ama burası tbt, hangi konuya başka anlamlar yüklenmedi ki ?
-
way aq icinizde birisi bana ters gelen bisiler desede patlasam die nası bi potansiyel varmıs. Nese en azından desarj oldunuz, bende yanlıs yaptıgıma inanmadıgımdan dolayı sorun etmiorum::
-
haklısın sen gibiler oldukça biz çok patlarız
-
o adamın yazdıkları umrumda değil. tsk dan silah kaçakçılığı yapmış birisi. hücre evinde kalma durumu değil. ülkeye darbe yapma faaliyetinde bulunan birisi ?_
aynı konu açılmıştır. haberleri izlersen eğer anlarsın ve oktay yıldırım denen şahısa küfür edersin taamam mı !!!
-
edit.
-
maydonoz07 bunu yazdı:
-----------------------------haklısın sen gibiler oldukça biz çok patlarız
Bu burada sana yada kafadaslarına son yazacagım o yuzden degerini bil iyi okuBen gerilim olmasın die kastıkca sen kendini kaplan sanıyorsun. Yorumunu yaptın gayet uzlasmacı olarak sana cvp verdim ne die uzatıon, yani tanımadıgın bilmediin birine klavyede artizlk yapıp egonu mu tatmin ediyon, bu kadar basit misin? Arkadasım gerginseniz bardak kırın, duvar yumruklayın yada bos alanda bagırın, millete sekil yapacam die kendinizi bole asagılamayın. Sevgiler - saygılar
-
zaten bi vatan evladı iyi bişey yaptığı zaman kimse görmez hatta hatırlamaz bile ama en ufak bi falsosunda hemen ipini çekerler sen nerden biliyosun o silahların ne olacağını nereye gideceğini kimin kullanacağını ıraktaki TÜRKLERE nerden silah tedarik ediliyor bi bilgin varmı havadanmı gelicek adamlara silahlar yoksa amerika mı verecek kendinizi koruyun diye .
bişeyler biliyosunuz tamam eyvallah ama hocalık seviyesi malesef TAMAM MI.
-
gkhn759 bunu yazdı:
maydonoz07 bunu yazdı:
-----------------------------haklısın sen gibiler oldukça biz çok patlarız
Bu burada sana yada kafadaslarına son yazacagım o yuzden degerini bil iyi okuBen gerilim olmasın die kastıkca sen kendini kaplan sanıyorsun. Yorumunu yaptın gayet uzlasmacı olarak sana cvp verdim ne die uzatıon, yani tanımadıgın bilmediin birine klavyede artizlk yapıp egonu mu tatmin ediyon, bu kadar basit misin? Arkadasım gerginseniz bardak kırın, duvar yumruklayın yada bos alanda bagırın, millete sekil yapacam die kendinizi bole asagılamayın. Sevgiler - saygılar
müdür bak lafını bilerek konuş altta kalma korkusuyla artizlik falan diye zıplama ordan terbiyesizliğin lüzumu yok inceden laf sokmayı bilmiyosan hiç başlama bile bardak diye sonra seni kırarım üzülürsün -
maydonoz07 bunu yazdı:
-----------------------------zaten bi vatan evladı iyi bişey yaptığı zaman kimse görmez hatta hatırlamaz bile ama en ufak bi falsosunda hemen ipini çekerler sen nerden biliyosun o silahların ne olacağını nereye gideceğini kimin kullanacağını ıraktaki TÜRKLERE nerden silah tedarik ediliyor bi bilgin varmı havadanmı gelicek adamlara silahlar yoksa amerika mı verecek kendinizi koruyun diye .
bişeyler biliyosunuz tamam eyvallah ama hocalık seviyesi malesef TAMAM MI.
-----------------------------anlamıyorsun ne yapayım. emekli astsubayda o bombaların ne işi var....haberleri oku bir. sonra ne yaptığını yaz. muzaffer tekinle işbirliği yapanı anlatma bana...
boş yere post atmak istemiyorum. iyi geceler.