Bir Astsubaydan...(Lütfen Sonuna Kadar Okuyun.)
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------
anlamıyorsun ne yapayım. emekli astsubayda o bombaların ne işi var....haberleri oku bir. sonra ne yaptığını yaz. muzaffer tekinle işbirliği yapanı anlatma bana...boş yere post atmak istemiyorum. iyi geceler.
Bu şekilde konuyu dağıtamazsın,bir askerin hizmetlerini de asılsız haberle suçlayıcı aşağılayamazsın.Oldu önce hainleri! bırakalım bu adamı yargılayalım değil mi?Sana düşmez yorum yapmak bir subay hakkında,kendine sakla fikirlerini... -
maydonoz07 bunu yazdı:
gkhn759 bunu yazdı:
maydonoz07 bunu yazdı:
-----------------------------haklısın sen gibiler oldukça biz çok patlarız
Bu burada sana yada kafadaslarına son yazacagım o yuzden degerini bil iyi okuBen gerilim olmasın die kastıkca sen kendini kaplan sanıyorsun. Yorumunu yaptın gayet uzlasmacı olarak sana cvp verdim ne die uzatıon, yani tanımadıgın bilmediin birine klavyede artizlk yapıp egonu mu tatmin ediyon, bu kadar basit misin? Arkadasım gerginseniz bardak kırın, duvar yumruklayın yada bos alanda bagırın, millete sekil yapacam die kendinizi bole asagılamayın. Sevgiler - saygılar
müdür bak lafını bilerek konuş altta kalma korkusuyla artizlik falan diye zıplama ordan terbiyesizliğin lüzumu yok inceden laf sokmayı bilmiyosan hiç başlama bile bardak diye sonra seni kırarım üzülürsün
yazı ne demek istiyomuş hoca..de bakalım..idrak edelim.
Toplam Hit: 3310 Toplam Mesaj: 23