Bir Balığın Puluna 2 Milyon Kereden Fazla Anlık Zoom
-
bana fake gibi geldi..
-
agrilion bunu yazdı:
-----------------------------
sonunda çığlık veya deli karı çıkabilir diye ürkerek izledim ama yine de güzel.
-----------------------------En heyecanlı yerinde senin yorumu gördüm refleks olarak sesini kıstım. sayende gene bi hafta boyunca videoları sessiz izleyecem bu psikoz yüzünden eyvallah :|
-
DevilKingtr bunu yazdı:
korkunçlu karı çıkacak die çok korktum
----------------------------- -
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Evrimciler halen nasıl savunuyor evrimi aklım almıyor sistemin mükemmelliğini görmemek münkün değil,
süperdi, teşekkürler.
-
GoldenBoy bunu yazdı:
nasıl bir cihazdır bu böyle
Evrimciler halen nasıl savunuyor evrimi aklım almıyor sistemin mükemmelliğini görmemek münkün değil,
-----------------------------bilmem kaç milyor ihtimalle insan oluyor ama 2011 teknolojiyle bir canlı yaratamıyorlar :)
herkes işine geldiğine inanır hocam
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------bilmem kaç milyor ihtimalle insan oluyor ama 2011 teknolojiyle bir canlı yaratamıyorlar :)
herkes işine geldiğine inanır hocam
-----------------------------Suphanallah kardeşim. Bu evrimciler yokmu bu evrimciler..... Hep yalan dolan hep varsayım, hep rastgeleleik, hep bi random falan....
Selamun aleyküm.
-
Saçma sapan bilimsel açıklama yapmak için niye uğraşıyorsunuzz yaa adnan hoca gibi klasik açıklamayı yapın susturun herkesi Allah öyle istedi öyle oldu bundan büyük bilimsel açıklamamı var :D:D:D
-
neye göre mükemmel?