Bir Balığın Puluna 2 Milyon Kereden Fazla Anlık Zoom
-
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Evrimciler halen nasıl savunuyor evrimi aklım almıyor sistemin mükemmelliğini görmemek münkün değil,
-----------------------------bilmem kaç milyor ihtimalle insan oluyor ama 2011 teknolojiyle bir canlı yaratamıyorlar :)
herkes işine geldiğine inanır hocam
-----------------------------1982 teknolojisiyle tuvalet sinegi yaratiyorum , tuvalet banyo duvarinin kosesine isiyorum, kuruyan idrara hava iceresindeki molekullerin entegrasyonu ile 3-4 gun sonra merhaba dunya diyorlar.
-----------------------------sıfırdan canlıdan bahsediyorum canlılarla canlı oluşmasından değil :)
bozulmuş bakliyattaki kelebek oluşumuda dediğin gibi ama a canlısı b canlısını değil :)
kaldıki insan kimin sıçmasıyla oluştuğunu düşünürsek bok çuvalı gibi düşünmek gerekir kendimizi :) yokmu bilimsel bişiler :)
haa şu herşeyi bilen bilim adamları daha insan vücudunun şifrelerini çözememişken nasıl olurda insanın nasıl geldiği hakkında fikir yürütürler :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hojucuk bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
Evrimciler halen nasıl savunuyor evrimi aklım almıyor sistemin mükemmelliğini görmemek münkün değil,
-----------------------------bilmem kaç milyor ihtimalle insan oluyor ama 2011 teknolojiyle bir canlı yaratamıyorlar :)
-----------------------------1982 teknolojisiyle tuvalet sinegi yaratiyorum , tuvalet banyo duvarinin kosesine isiyorum, kuruyan idrara hava iceresindeki molekullerin entegrasyonu ile 3-4 gun sonra merhaba dunya diyorlar.
-----------------------------sıfırdan canlıdan bahsediyorum canlılarla canlı oluşmasından değil :)
bozulmuş bakliyattaki kelebek oluşumuda dediğin gibi ama a canlısı b canlısını değil :)
kaldıki insan kimin sıçmasıyla oluştuğunu düşünürsek bok çuvalı gibi düşünmek gerekir kendimizi :) yokmu bilimsel bişiler :)
haa şu herşeyi bilen bilim adamları daha insan vücudunun şifrelerini çözememişken nasıl olurda insanın nasıl geldiği hakkında fikir yürütürler :)
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2010/05/20/AR2010052003336.html -
PoLLBuLL bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
hojucuk bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2010/05/20/AR2010052003336.html
-----------------------------traslater iyi çevirmiyor ama sonuç daha deneme aşamasında :)
geçen sene yazılmış sonuç:? 1 senede? yapamazlar hocam kasmayın :)
hojucuk adamlar kaç yıldır çalışıyor yapabilmek için demekki bir sidik kadar kolay değilmiş :Pp
-
Gene bok ettiniz konuyu bravo size alkışlıyorum.
takım tutar gibi taraf tutmayı bırakın ve din ve bilimin ortak evrelerini araştırın
darwinci şucu bucu olmak yerine çift tarafalı ilerleme kaydetmeyi deneyin.
-
Birader siz evrim hakkında zerre kadar bilginiz yok tartışıyorsunuzda. Burada tartışmadan önce bence biraz okuyun. Burada sikimdirik 2 cümleye sığdırılacak birşey değil bunlar.
-
banane veya sanane bundan alper :)
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Gene bok ettiniz konuyu bravo size alkışlıyorum.
takım tutar gibi taraf tutmayı bırakın ve din ve bilimin ortak evrelerini araştırın
darwinci şucu bucu olmak yerine çift tarafalı ilerleme kaydetmeyi deneyin.
-----------------------------yok böyle daha zevkli :)
bilimle din paralel ama dini saymayan adama bunu diyemezsin ki? düz mantık 657 :)
edit: hojocuk salla dimi kanka gel içmeye gidelim ben kola alırım :)
-
La din ile bilim neresinden paralel ?
-
insanin kendi icinde paralel,
badem biyikta paralel,
mezar basinda kuran okuyup para kazanan imamda paralel,
meclise turbanla giren mebusda paralel,
dj alperi biraz meridyen gecmis...
^^
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı: